mR. MiNJa SuBBotta Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 sta ti nije jasno-- lik svire sve i svasta... Quote
deftonerrrr Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 sta ti nije jasno-- lik svire sve i svasta... pitam se svira li kurcu ? Quote
Lhabia Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 pitam se svira li kurcu ? Nemo tako,Defi,to je samo tvoj posao!Ce mi da bijemo cika Dzona...ccc...BAD cika Jonathan,Bad!!! Quote
deftonerrrr Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 Nemo tako,Defi,to je samo tvoj posao!Ce mi da bijemo cika Dzona...ccc...BAD cika Jonathan,Bad!!! nisi ti ustvari los lik... ti si samo glup ! Quote
Lhabia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 (edited) ..... Lhabia je seka Pa,Minja....kako mozes nesto tako da kazes!'Oces ti seka pokaze koliko je seka,a? Edited October 24, 2004 by Lhabia Quote
Lhabia Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 nisi ti ustvari los lik... ti si samo glup ! Eeee...dragi Defi,zato se mi tako lepo slazemo!!! Bas smo soulmates!!! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 ok primecujem da je sada aktuelnost na forumu- deftoner je stekao novog najboljeg neprijatelja... bas me zanima ko ce sledeci da bude i dokle cete tako da smarate jer svi ostali koji se ne mesaju u vasa sranja vise nemaju sta da traze ovde.... ...a koja ovo bese tema..?? ....aaaaa Korn da da to neka grupa a? Quote
deftonerrrr Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 ok primecujem da je sada aktuelnost na forumu- deftoner je stekao novog najboljeg neprijatelja... bas me zanima ko ce sledeci da bude i dokle cete tako da smarate jer svi ostali koji se ne mesaju u vasa sranja vise nemaju sta da traze ovde.... ...a koja ovo bese tema..?? ....aaaaa Korn da da to neka grupa a? Quote
Girl with dangerous powers Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 (edited) + = Edited October 25, 2004 by Girl with dangerous powers Quote
deftonerrrr Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 + = poznajem ljude na visokoj poziciji Quote
deftonerrrr Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Same here!!! Onda se zabaci i uzhivaj ! kao i ja naravno... Quote
fiction Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Spameri... Anyway da ozivim topic.Korn u januaru 2005 ulazi u studio da snimi svoj sedmi studijski album.Ocekuje se da izadje u Avgustu 2005.S obzirom da su odradili ugovor sa Epic,trazice novog izdavaca jer im se Epic kao ne svidja Ali razlog sto pisem ovaj post je taj da ce se na tom novom albumu naci obrada MORBID ANGEL's "God of Emptiness" !!!MB u izvodjenju Korna,aj da i to cujemo.... Quote
(Z)arkhon Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Spameri... Anyway da ozivim topic.Korn u januaru 2005 ulazi u studio da snimi svoj sedmi studijski album.Ocekuje se da izadje u Avgustu 2005.S obzirom da su odradili ugovor sa Epic,trazice novog izdavaca jer im se Epic kao ne svidja Ali razlog sto pisem ovaj post je taj da ce se na tom novom albumu naci obrada MORBID ANGEL's "God of Emptiness" !!!MB u izvodjenju Korna,aj da i to cujemo.... Pa to su oni snimili otkad sebi,i mene zanima to.... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 hehehe.... MORBID ANGEL!!! za to sam cuo ali ne verujem dok ne cujem svojim usima... btw. deftoneru smanji taj prokleti signature.. volimo svi mi Tool ali malo ga pretera Quote
DevouredSoul Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 U sve ga diraj, al' u potpis nemoj Quote
Hail Metal Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Zna se da ne volim ovaj bend,ali priznajem da su me odusevili obradom Word Up,pesmu Cameo-a koju veoma volim,mada je original ipak bolji sa onim klavijaturama ko je cuo zna o cemu pricam Quote
deftonerrrr Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 hehehe.... MORBID ANGEL!!! za to sam cuo ali ne verujem dok ne cujem svojim usima... btw. deftoneru smanji taj prokleti signature.. volimo svi mi Tool ali malo ga pretera Hteo sam da slova budu veca...ali ne mogu tako da ce ostati samo ovoliko mala ... i da ja sam tul giik Quote
BODOM Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 A sta ovaj Deftoner misli da je ceo forum njegov,ili sta tripuje decko? Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 oooooow here we go again!! Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Pitacu te kao i na M.Manson temi koja je sifra za http://www.hdpvidz.com/ ?! Ili i on funkcionise isto kao UCV?! Btw nesto nece da mi skida spotovesa UCV, pre je htelo sada nesto cuti ni da mrdne... smor! Isto je kao i na UCV-u, samo moras malo vise da sacekas da se otvori Downloads strana. Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Spameri... Anyway da ozivim topic.Korn u januaru 2005 ulazi u studio da snimi svoj sedmi studijski album.Ocekuje se da izadje u Avgustu 2005.S obzirom da su odradili ugovor sa Epic,trazice novog izdavaca jer im se Epic kao ne svidja Ali razlog sto pisem ovaj post je taj da ce se na tom novom albumu naci obrada MORBID ANGEL's "God of Emptiness" !!!MB u izvodjenju Korna,aj da i to cujemo.... Ne seri da ce da obrade Morbid Angel!!! HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA E bas i da to cujem... ko zna mozda i oni predju u death Quote
Lhabia Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 volimo svi mi Tool ali malo ga pretera I wouldn't say so! Quote
Recommended Posts