Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam rekla ali ne znam sto si mi obrisao post?

pa valjda si ti rodjen u slobodnoj zemlji gdje postoji sloboda misli?????

zar ne smijem da kazem da mi se bend ne svidja??

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Evo ja imam nes da kazem!

Odgledala sam live Video "Another brick in the wall" i moram priznati da su me bas fino razgalili!Poprilicno su obradili u svom fazonu i eto malo osvezili pesmu.Mada,iako su neki popljuvali njihovu obradu "Word up",meni je i to bas ok!Jonathan je Jonathan! icon_da.gifbiggrin.gif

Inace,ko zeli neka ide na:www.hdpvidz.com i u sekciji downloads moze pronaci spot!

Edited by Lhabia
Posted

Ljudi ja sam nashao neki ruski sajt gde je mogao da se skine ceo poslednji album i gomila njihovih spotova,zaboravio sam jebeni sajt ishao je neshto korni.ru Ako ima neko da zna o chemu pricham neka bude ljubazan da podeli link sa nama icon_smile.gif

Posted

videh i ja ciglu u zidu.... moram priznati bolje nego sto sam ocekivao iako je takva glupost obradjivati tu pesmu...

mislim evo ako cete da obradjujete pink floyd ima brdo pesama... Primus uradio 'have a cigar', Shadows Fall 'welcome to the machine' a qqruz ono najbanalnije... kao da su resili 100% da povladjuju pop publici....

mada eto kazem ne zvuci lose...

uvek mi je simpaticno da gledam Heda kako svira solaze icon_smile.gif

Posted
videh i ja ciglu u zidu.... moram priznati bolje nego sto sam ocekivao iako je takva glupost obradjivati tu pesmu...

mislim evo ako cete da obradjujete pink floyd ima brdo pesama... Primus uradio 'have a cigar', Shadows Fall 'welcome to the machine' a qqruz ono najbanalnije... kao da su resili 100% da povladjuju pop publici....

mada eto kazem ne zvuci lose...

uvek mi je simpaticno da gledam Heda kako svira solaze icon_smile.gif

You're a vicious one... no.gif

Posted

i mushroomhead je obradjivao pink floyd

stvar empty spaces bar deo

a u vezi solaza unutar korna meni je ubedljivo najbolje kad na dvd-u deuce za neki halloween special koncert izadju na binu obucheni vrlo...onako, glam nakaradno i krenu da se prozivaju...

hell awaits za takvo ponashanje buahahahhaaa icon_rockdevil.gif

Posted

jesu, jesu, cert k'o cert...

ali ima nekih uvoda u koncert i sl. gde svira prvo head neki arpedjo ili skale i ta sranja(ne zamerite, nisam gitarista) a onda munky odgovara i to sve deluje vrlo vrlo smeshno

viva la L.A. Guns i tako to... icon_rockdevil.gifwallbash.gif

Posted

pa to fakkat stoji samo...

recimo da ne ochekuje chovek da vidi heada i munkya u koznim galanterijama i sl. sa natapiranim kosama i perikama kako pitche solazhe... musik19.gificon_rockdevil.gif

Posted

onakve solaze sa haloweena su bre smejurija, zajebavali su se... videli ste kako su jedan drugog podjebavali (beshe head sjebao munkyja kad je drpao neko duze gloopiranje?? ) ..

ja trazim da vidim umeju li da drpaju stvarno!! Nije mi se svidelo ono brljanje na metallici...

a chekaj, zashto mi vezujemo korn i solo?? Ja ih obozavam bash zato shto nikad to nisu trpali u svoje pesme!! DZ DZ DZ DZ DZ DZ DZZZZZZZZZZZZZZZZ DZ DZ Z DZ DZ DZ D ZZ DZD ZD Z icon_rockdevil.gif

pivopije.gif

Posted
a chekaj, zashto mi vezujemo korn i solo?? Ja ih obozavam bash zato shto nikad to nisu trpali u svoje pesme!! DZ DZ DZ DZ DZ DZ DZZZZZZZZZZZZZZZZ DZ DZ Z DZ DZ DZ D ZZ DZD ZD Z icon_rockdevil.gif

pivopije.gif

icon_confused.gif pa njihove pesme su pravljene tako da su sasvim potpune bez solaza... ali to ne znaci da ne bi mogle da se dobro uklope u njihov koncept..

mada ja niti insistiram na tome niti sam protiv, ali mislim zanimljivo mi je kad vidim tako nesto za promenu....

a sto se tice toga da li znaju ili ne znaju dovoljno dobro da sviraju.. pa ja mislim da to zaista nije problem.. ali gledam Heda (opet) kad svira ono u 'brick..' i cini mi se da je mozda malo iskompleksiran i da misli da mozda drugi ljudi ne veruju da je on sposoban za to pa se zato onako ukopa i stavi facu na 2cm od svojih prstiju ne bi li nesto pogresio slucajno...

(da neko ne shvati pogresno ja mislim da on odlicno svira i da je skroz ok odradio solo) musik19.gif