Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Pderi reperski!!! Ako je stvoren bend koji treba postovati , onda je to MANOWAR , i naravno IRON MAIDEN , DREAM THEATER, .........

I Korn je user posted image

Svaka chast na ovom postu pivopije.gif

Other Bands play, Manowar is user posted image

Posted
videh pre neki dan spot za Everything I've Known, jel neko zna kad je snimljen ovaj spot?

Pa ako je stvar za zadnjeg albuma, znachi da je skoro snimljen icon_biggrin.gif

Inache imash spot na www.gauntletvideos.com 30 i nesto mega, ako se dobro secam pivopije.gif

Posted
Pderi reperski!!! Ako je stvoren bend koji treba postovati , onda je to MANOWAR , i naravno IRON MAIDEN , DREAM THEATER, .........

Pusis ga ti reperima....

Posted

radi se o tome da je posle tog albuma (Take a look in the mirror) izasla ona kompilacija starih hitova + pesma word up i another brick in the wall pa. za te dve pesme imaju spotovi koje sam ja video pre ovog spota, pa me zanima kad je izasao, pre ili posle ta dva spota...

Posted
radi se o tome da je posle tog albuma (Take a look in the mirror) izasla ona kompilacija starih hitova + pesma word up i another brick in the wall pa. za te dve pesme imaju spotovi koje sam ja video pre ovog spota, pa me zanima kad je izasao, pre ili posle ta dva spota...

Ne znam, ne pratim bas Korn, ali kontam da je izashao posle...posto se secam da sam skinuo Everything Ive Known...posle Another brick in the wall mhihi.gif

Posted

eee konacno se setih taj gej baja na slici se zove eric strada i po proverenom counteru pojebanih riba---ispostavlja se da nije bas toliko gej koliko izgleda.

ali slika je do jaja u kontekstu rasprave icon_smile.gifmhihi.gifpivopije.gif

Posted

nije mi jasno, maltene da ne propushta superock, sto znaci da spota uopste nije ni bilo na mtv-ju

ovo pre neki dan sam ga video na koshavi!

Posted

Nikad bolji...osim toga...koga bole kurac sto si ti tr00...ne znam koji kurac dolazis uopste na ovaj topic....idi valjaj se u prasini sa sebi slicnima...a ne smaraj ovde....

Posted

Nikad bolji...osim toga...koga bole kurac sto si ti tr00...ne znam koji kurac dolazis uopste na ovaj topic....idi valjaj se u prasini sa sebi slicnima...a ne smaraj ovde....

Posted

Ko je uopste rekao (osim tebe) da sam ja troo? icon_confused.gifwallbash.gif

Na na topic-u sam samo da bih srao na korn.

KORN JEuser posted image

Posted

ma ajd to josh shto je debil njegova je nesreca a tome se ne valja smejati, nego me interesuje gde nalazi ovoliku arhivu slika sa osnovnim motivom govneta???!! icon_confused.gif