Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dakle,Head je prso nacisto icon_confused.gif a bio je tako gotivan lik...Nije ni cudo sto je poludeo,nije ga metuo 5 godina icon_confused.gif mozda su zato poslednji albumi Korna losiji icon_smile.gif

Da znas da ima logike... laugh.gif

Posted
Pderi reperski!!! Ako je stvoren bend koji treba postovati , onda je to MANOWAR , i naravno IRON MAIDEN , DREAM THEATER, .........

I Korn je user posted image

Pazi jedno je da pljujes, podjebavas i td., al ja stvarno mislim da je potpuno beznacajno da nam pokazujes svoj omiljeni obrok...to je veoma daleko od teme... icon_da.gif

Posted

@Pozoristance mashtarija-zar ti se ne cini da prelazis dozvoljeni limit slika sa minulim radovima?moze neko da pomisli da nisi normalan.pazi sta radis...mom komsiji su tako oduzeli vilovnjacki mac(a i kockice sa runama)...provalili da je imao fetish prema govnima i izbacili ga iz FRP kluba...a uvek su se pitali zasto je musav...sreca pa sam ga znao samo iz vidjenja...

Posted

U opasnoj sam frci, nema me na forumu i ima ljudi koji zloupotrebljavaju moje odsustvo.... no.gif

Zadnje upozorenje (jos vam sastavljam listu) - prekinite da serete ili cete biti permanentno banovani (pametnjakovici nam ne trebaju ovde)!!! pukeface.gif

Posted
U opasnoj sam frci, nema me na forumu i ima ljudi koji zloupotrebljavaju moje odsustvo.... no.gif

Zadnje upozorenje (jos vam sastavljam listu) - prekinite da serete ili cete biti permanentno banovani (pametnjakovici nam ne trebaju ovde)!!! pukeface.gif

jebi mu, srce, jebi mu... mrred.gif

• 2 weeks later...
Guest -[ExcorCist]-
Posted
Ko je uopste rekao (osim tebe) da sam ja troo? icon_confused.gifwallbash.gif

Na na topic-u sam samo da bih srao na korn.

KORN JEuser posted image

pozdrav kornoljublju

ovo sto videh bolje da ne videh,,,, zar niko od celnjenih kornoljuba nece vratiti doticnog mister henkija njegovom dragom vlasniku?

zlo zlo je to....

Posted
-' date='10. 5. 2005, 21:53'] pozdrav kornoljublju

ovo sto videh bolje da ne videh,,,, zar niko od celnjenih kornoljuba nece vratiti doticnog mister henkija njegovom dragom vlasniku?

zlo zlo je to....

ja ne bi da palim vatru al mislim da je gore pomenuti govnar banovan il tako nesto....zna ivan sta treba da radi.... icon_smile.gif

Posted (edited)

Onaj... thetre ili kako vec, je na odmoru kracem... no.gif

Mislim, baki, pise u OPISU sobe da se NE ulazi da bi se samo pljuvalo i sl..... pukeface.gif

Bas su.... zabavni sa trosenjem energije...

Edited by Ivan_Creed
Posted

ma smislice darko neshto za cert icon_smile.gif

samo da se ushteka kesh za kartu (koncertnu i bus)

makar i da su osakaceni, ali da ih vec jednom vidimo

Guest lifeless_maggot
Posted

e imam treci kornov live ikad u mp3 formatu...a za neki dan cu imati u videu...pa ako ima neki korn/slipknot/soad bootleg nek javi da tradujemo...

Posted
e imam treci kornov live ikad u mp3 formatu...a za neki dan cu imati u videu...pa ako ima neki korn/slipknot/soad bootleg nek javi da tradujemo...

imam i ja taj live, ali mi je snimak ocajan...kakav je tvoj snimak?