Troglavi Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 uuuu ovo je bilo skroz heeeviiii... mada bi objasnilo dosta stvari. Quote
People before Profits Posted April 22, 2005 Report Posted April 22, 2005 cenim da ce ovaj theatre of wet gay dreams za jos koji dan postovati i ostatak svog porodicnog albuma..... Minju za predsednika! Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 "THE JESUS TATOO ON MY HAND KEEPS ME FROM MASTERBATING AND I HAVEN'T BEEN WITH A WOMAN SINCE MY EX WIFE LEFT ME ALMOST 5 YEARS AGO" Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Dakle,Head je prso nacisto a bio je tako gotivan lik...Nije ni cudo sto je poludeo,nije ga metuo 5 godina mozda su zato poslednji albumi Korna losiji Da znas da ima logike... Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Pderi reperski!!! Ako je stvoren bend koji treba postovati , onda je to MANOWAR , i naravno IRON MAIDEN , DREAM THEATER, ......... I Korn je Pazi jedno je da pljujes, podjebavas i td., al ja stvarno mislim da je potpuno beznacajno da nam pokazujes svoj omiljeni obrok...to je veoma daleko od teme... Quote
dr NIK@ Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 cenim da ce ovaj theatre of wet gay dreams za jos koji dan postovati i ostatak svog porodicnog albuma..... Do jaja..... Quote
(-1) Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 @Pozoristance mashtarija-zar ti se ne cini da prelazis dozvoljeni limit slika sa minulim radovima?moze neko da pomisli da nisi normalan.pazi sta radis...mom komsiji su tako oduzeli vilovnjacki mac(a i kockice sa runama)...provalili da je imao fetish prema govnima i izbacili ga iz FRP kluba...a uvek su se pitali zasto je musav...sreca pa sam ga znao samo iz vidjenja... Quote
Troglavi Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 jbt ponovo si gadan. znajuci te ziggy ti bi verovatno poverovao da je chokolada ili tako nesto. Quote
Ivan_Creed Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 U opasnoj sam frci, nema me na forumu i ima ljudi koji zloupotrebljavaju moje odsustvo.... Zadnje upozorenje (jos vam sastavljam listu) - prekinite da serete ili cete biti permanentno banovani (pametnjakovici nam ne trebaju ovde)!!! Quote
Ω Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 U opasnoj sam frci, nema me na forumu i ima ljudi koji zloupotrebljavaju moje odsustvo.... Zadnje upozorenje (jos vam sastavljam listu) - prekinite da serete ili cete biti permanentno banovani (pametnjakovici nam ne trebaju ovde)!!! jebi mu, srce, jebi mu... Quote
Guest -[ExcorCist]- Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 Ko je uopste rekao (osim tebe) da sam ja troo? Na na topic-u sam samo da bih srao na korn. KORN JE pozdrav kornoljublju ovo sto videh bolje da ne videh,,,, zar niko od celnjenih kornoljuba nece vratiti doticnog mister henkija njegovom dragom vlasniku? zlo zlo je to.... Quote
Ω Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 -' date='10. 5. 2005, 21:53'] pozdrav kornoljublju ovo sto videh bolje da ne videh,,,, zar niko od celnjenih kornoljuba nece vratiti doticnog mister henkija njegovom dragom vlasniku? zlo zlo je to.... ja ne bi da palim vatru al mislim da je gore pomenuti govnar banovan il tako nesto....zna ivan sta treba da radi.... Quote
Ivan_Creed Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 (edited) Onaj... thetre ili kako vec, je na odmoru kracem... Mislim, baki, pise u OPISU sobe da se NE ulazi da bi se samo pljuvalo i sl..... Bas su.... zabavni sa trosenjem energije... Edited May 11, 2005 by Ivan_Creed Quote
Ω Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 a kad kazes energija, verovatno ne mislis na struju koju trose njihovi kompjuteri.... Quote
Fadelow Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 septembar...KoRn u Grchkoj... ko hoce nek' se javlja... www.nork.co.sr www.outofmelody.cjb.net Quote
HIValicious Posted May 13, 2005 Report Posted May 13, 2005 (edited) ima nesto organizovano ili svako za sebe? ps dodaj http:// da ljudi mogu da klikcu u linkove... Edited May 13, 2005 by HIValicious Quote
Vuk Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 ma smislice darko neshto za cert samo da se ushteka kesh za kartu (koncertnu i bus) makar i da su osakaceni, ali da ih vec jednom vidimo Quote
Guest lifeless_maggot Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 e imam treci kornov live ikad u mp3 formatu...a za neki dan cu imati u videu...pa ako ima neki korn/slipknot/soad bootleg nek javi da tradujemo... Quote
Ω Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 e imam treci kornov live ikad u mp3 formatu...a za neki dan cu imati u videu...pa ako ima neki korn/slipknot/soad bootleg nek javi da tradujemo... imam i ja taj live, ali mi je snimak ocajan...kakav je tvoj snimak? Quote
freak on a leash Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 pa ne postolji bolji od tog ocajnog, to je ipak sa neke krdzave kamere iz '93 Quote
Recommended Posts