AGGRESSOR55 Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 24.09. Korn definitivno u Luxembourgu. Uhuuhuhuhu Quote
Freak Kitchen Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) E ljudi, jel' ste culi ove dve nove pesme. Ima da se nadje na netu. Hypocrite su svirali i nama u Budimpesti... Druga je Twizted Transistor. Vidim da i nju sviraju na turneji (a nama je nisu odsvirali ...mozda i zato sto su madjari onako losa publika...). anyway, obe pesme su odlicne. Daleko bolje od svih pesama sa poslednjeg albuma (sto i nije previse tesko). narocito je djj kad u hypocrite kaze "your messiah was never mine" na 2:45 u pesmi a evo ga i link http://kornzone.pl/ pa skinite! Edited September 5, 2005 by Freak Kitchen Quote
Sinstrel Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Glavna tema u "Hypocrite" je ukradena iz "Hajdemo u planine" od Bijelog Dugmeta. Ko ima sluha provalice o cemu pricam ko nema tripovace se kako je dobra i originalna tema! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 a ko razmisli malo bolje skapirace da to nije originalna pesma od Bjelog Dugmeta, nego je i Brega to blago meni pokrao..... Quote
People before Profits Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 pokrao tebi? lol Quote
zak Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 kako kaze brega: "bolje da lici na nesto nego da ne lici ni na sta" Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 pokrao tebi? lol ukrao od 6-ogodisnjaka... blam Quote
Ω Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 meni su obe pesme ok, ali realno nisu nista posebno... Quote
Fadelow Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 According to an Italian fan, in a recent interview at Coca Cola Live @ MTV, more news has emerged regarding KoRn's new album release date. It was announced in the interview that the as-yet untitled CD will be released on Tuesday, November 22nd here in the states. If you will remember, Jonathan said a few weeks back on Korn Korner that the CD will come out in November, so this backs up his previous statement. www.nork.co.sr www.outofmelody.cjb.net Quote
kombutcha_mushroom Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 (edited) mhm, svirali su Hypocrite i vecheras u sofiji... al je organizacija bila losha... bbuuuuhh/.... i josh neshto novo ima. al ne znam kako se zove Edited September 8, 2005 by kombutcha_mushroom Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 ovakva majca... OffTopic Azzo, opasno zbunjujesh jednu muvu u mojoj sobi.... (aj' zbuni i ovog jednog komarca, poslednje ti preobuke, da me ne ujeda vishe...) jap, jap, jaaap....samo sto bi trabalo da bude TOUR 2005... Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 According to an Italian fan, in a recent interview at Coca Cola Live @ MTV, more news has emerged regarding KoRn's new album release date. It was announced in the interview that the as-yet untitled CD will be released on Tuesday, November 22nd here in the states. If you will remember, Jonathan said a few weeks back on Korn Korner that the CD will come out in November, so this backs up his previous statement. www.nork.co.sr www.outofmelody.cjb.net e bas da vidim na sta ce to da lici?!?! Quote
Profesor Chaos Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Glavna tema u "Hypocrite" je ukradena iz "Hajdemo u planine" od Bijelog Dugmeta. Ko ima sluha provalice o cemu pricam ko nema tripovace se kako je dobra i originalna tema! LAJ-LA-LA LAJ-LA OPSA-OPSA LAJ-LA Šalala pesma,ali kao i mnoge Nu pesme-stvar produkcije Utripuješ se da je agresivna a ono RIF iz hora kolibri! Quote
Freak Kitchen Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 slike iz novog korn spota. LINK po svemu sudeci, ovo je najbolji korn video ikada!!! Quote
Sinstrel Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Totalni disrespect! Samo zbog Snup Psica Psa. Quote
Ivan_Creed Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Snoop Dawg je moj nigga... fo shizzle my nizzle nigga... Peace! I Usher takoDZeR... Quote
Ivan_Creed Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Ajde zbog Zekija, mislim, delimo ljubav BA! Quote
Sinstrel Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Craig David je cvlt za Snup Psica. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 I Usher takoDZeR... mislis Jashar?? btw ne volim spundoga ali ovaj spot mi stvarno izgleda kao do jaja ideja Quote
Recommended Posts