Natasha! Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Juče sam uzela novi Korn i ne sviđa mi se uopšte. Mogu slobodno reći da je sranje; ni nalik onom bendu od pre. Još kad sam videla onaj glup spot sa reperima Quote
Ω Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 meni je taj spot do jaja, a sto se albuma tice samo je disk2 podnosljiv, mada nista specijalno Quote
Zmychek Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Bejah prijatno iznenadjena kad ih videh i juce i danas na trl-u... Za divno chudo, Jonathan je umeo da ostari (shto se ne moze reci za ostale chlanove danasnjeg benda)... Kako tuzno zvuchi ovo "danashnje" No, da ne patetishem - spot je ok, mada sam propustila deo kada je Jonathan rekao zasto su tachno reshili da u spotu budu poznate hip-hop face... Balavila sam u tom trenutku... Ko ima nemachki mtv- ima srece, tamo se spot stalno vrti! A David je bio kao najgori fenser - u nekim crnim cipelicama, pustio neku gayastu frizuru (duzu), Munky se josh vishe ugojio,a Fieldy je ostao isti... Jedno pitanje za sve vas: Da li mi savetujete sa kupujem novi album ili ne? Quote
Zmychek Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 E a shto? Obrazlozi molim te... Quote
dr NIK@ Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 pa sto ga lepo ne skines sa neta ili pitas nekog da ti nareze?!?!?! od svih do sada ovaj najmanje zvuci kao onaj izvorni korn... e sad to nekom moze da se svidi, a nekome ne... meni je album onako... ima nekih ok pesama, ali ima i dosta stvari koje mi se nesvidjaju, dok mi je bonus disk sasvim OK... najbolja od novih pesama mi je "too late i'm dead" koja se nalazi na bonusu.... Inace, "Last Legal Drug" (takodje sa bonusa) ima identican (glavni) rif kao onaj iz Thoughtless-a... P.S. pony, nemoj da se trudis da je nadjes medju tim pesmama koje sam ti dao posto sam ovu skinuo u onom drugom zip-u, tek posto sam ti ove prethodne vec narezao... Quote
Sinstrel Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Bejah prijatno iznenadjena kad ih videh i juce i danas na trl-u... Za divno chudo, Jonathan je umeo da ostari (shto se ne moze reci za ostale chlanove danasnjeg benda)... Kako tuzno zvuchi ovo "danashnje" No, da ne patetishem - spot je ok, mada sam propustila deo kada je Jonathan rekao zasto su tachno reshili da u spotu budu poznate hip-hop face... Balavila sam u tom trenutku... Ko ima nemachki mtv- ima srece, tamo se spot stalno vrti! A David je bio kao najgori fenser - u nekim crnim cipelicama, pustio neku gayastu frizuru (duzu), Munky se josh vishe ugojio,a Fieldy je ostao isti... Jedno pitanje za sve vas: Da li mi savetujete sa kupujem novi album ili ne? TRL... MINUS! KORN DANAS... MINUS! HIP-HOP... MINUS! NEMACKI MTV... MINUS! NOVI ALBUM... MINUS! Bedak... Quote
Ω Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 @zmychek sranje je, vokal je losiji, ritmovi su bezveze, zvuk oslabljen za 1 gitaru...dobra je gore navedena last legal drug, twisted transistor, eaten up inside i it's me again nije losa... @nikola jos ja vidim, nije to to...nasao sam se zato u svom potpisu (danas sam to crtao) Quote
dr NIK@ Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 lose si razumeo sta sam napisao... procitaj jos jednom... Quote
Ω Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ma razumeo sam te...tu 1 pesmu cu skinuti sa neta i preslusati, ali stoji da je (skoro) ceo disk 1 sranje Quote
freak on a leash Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 album je toliko dobar, da me jos uvek mrzi da ga prokomentarisem (tj. popljujem) jbg sve se menja, imaju i oni svoje razloge Quote
Zmychek Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 E hvala vam puno... Dobro, to da su oslabljeni, to jos moze i da se razume, ali mogli su bar da nadju zamenu... Ili im je to ispod casti... Videcu, mozda uzmem da narezem... Quote
empty heart Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Da li neko zna gde ima da se kupi novi KORN POD USLOVOM DA JE ORIGINAL??? Quote
Troglavi Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 u cd shopovima pod uslovom da ga ima..ako nadjesh u jednom, naci ces ih u svim... Quote
Nightwing Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Jedno pitanje za sve vas: Da li mi savetujete sa kupujem novi album ili ne? lepo skini sa neta...ne vredi para... inace - koliko ste originala kupili ove godine? ja - 0 Quote
Sinstrel Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Cetri-pet... ali kakve to veze ima sa Kornom? Quote
zak Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 nema nikakve veze zato je i napisao 'inace -' Quote
empty heart Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 u cd shopovima pod uslovom da ga ima..ako nadjesh u jednom, naci ces ih u svim... Hmmmm.....Pametno,pametno nema sta!!! Quote
süpergeek Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 (edited) Što se mene lično tiče, još od albuma Follow the Leader me ne zanima mnogo kako zvuče albumi koji su posle izlazili... Odavno su izgubili put kojim su hteli da idu kada su bili malo mlađi i mršaviji... Edited December 24, 2005 by supergeek Quote
Recommended Posts