Zmychek Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Što se mene lično tiče, još od albuma Follow the Leader me ne zanima mnogo kako zvuče albumi koji su posle izlazili... Odavno su izgubili put kojim su hteli da idu kada su bili malo mlađi i mršaviji... Shta je tu je i ne mozemo nista da menjamo/biramo ... Quote
Zmychek Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Spam => Ubedljivo najjacha scena na engleskom kad sam bila sama sa teacherom i neshto smo prichali o rock'a'roll-u da bismo na kraju dospeli do metala i on me pita kao koji mi je omiljeni bend, a ja ko iz topa: ''Korn''... A on me gleda i kaze: ''Da, oni su sjajni, shteta shto im je otishao onaj lik... head...'' i poce da peva Freak on a leash... Moj teacher KONZA Nisam mogla da verujem!!! Quote
Freak Kitchen Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Spam => Ubedljivo najjacha scena na engleskom kad sam bila sama sa teacherom i neshto smo prichali o rock'a'roll-u da bismo na kraju dospeli do metala i on me pita kao koji mi je omiljeni bend, a ja ko iz topa: ''Korn''... A on me gleda i kaze: ''Da, oni su sjajni, shteta shto im je otishao onaj lik... head...'' i poce da peva Freak on a leash... Moj teacher KONZA Nisam mogla da verujem!!! samo mi jos reci da je poceo da peva onaj deo : Boom na da mmm dum na ema Da boom na da mmm dum na ema Quote
Zmychek Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 samo mi jos reci da je poceo da peva onaj deo : Boom na da mmm dum na ema Da boom na da mmm dum na ema Da, da i to!!! Covek je car!!! Quote
Zmychek Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 odose skole u picku materinu... Pa i nije tako lose kad ti profesor slusa KoRn... Tip je sasvim ok... Quote
Freak Kitchen Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 ko zna, mozda je potegao tu temu samo da bi mogao, kao "slucajno", da ti otpeva i stih : "These little girls they make me feel so god damn exhilarated"... Quote
Zmychek Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 to ce ostati misterija Tebi ce sve ostati misterija @ Freak Kitchen Nije on takav... Ali fakat je da smo bili sami... Quote
dr NIK@ Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 E hvala vam puno... Dobro, to da su oslabljeni, to jos moze i da se razume, ali mogli su bar da nadju zamenu... Ili im je to ispod casti... Videcu, mozda uzmem da narezem... ma to oni sebi samo cuvaju guzice, jer kad bi doveli novog clana u bend na njega bi sve oci bile uperene sto bi samim tim njih gurnulo malo u stranu, sto oni sebi ne bi mogli da dopuste... pa pogledaj samo kako su izveli onu glupost sa onim likom sto je svirao sa njima posto je head otisao.... meni je bila prosto tuga da gledam to.... Quote
dr NIK@ Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 samo mi jos reci da je poceo da peva onaj deo : Boom na da mmm dum na ema Da boom na da mmm dum na ema Da, da i to!!! Covek je car!!! pa bivsa profesorka moje devojke (ne secam se iz kog predmeta) je slusala neki black/death fazon... cak smo joj nabavljali neku muziku kao npr. Mortician koji su neki brutal death/grindcore Quote
Zmychek Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Vidis, tu si u pravu... Ma postali su mnogoooooo nafurani... Ali ih i dalje vojim Quote
dr NIK@ Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 sta ces... taki ti je zivot... dobri su oni i meni dalje, ali vise ne obracam toliko paznju na njih... Quote
zak Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 offtopic: mog ortaka je krstio pop koji slusa black metal! Quote
Ivan_Creed Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 offtopic: mog ortaka je krstio pop koji slusa black metal! Koji je to pop? Kako se zove, iz kog je mJesta/parohije? :moram_znati: Quote
Zmychek Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 sta ces... taki ti je zivot... dobri su oni i meni dalje, ali vise ne obracam toliko paznju na njih... Jbg, ja ne mogu da ih zanemarim - od jutra do mraka slusam stalno sve stare pesme... Pita me keva: "Je li, je l' ti to neka infuzija?", a ja u transu... BTW, Twisted Transistor - bolesno perverzna pesmica... Quote
Nightwing Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 BTW, Twisted Transistor - bolesno perverzna pesmica... da..mada je to Howard Stern fora Quote
Zmychek Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 da..mada je to Howard Stern fora Znam... U pocetku mi se uopste nije svidela, ali posle svakog sledeceg puta - postala mi je jako draga... Quote
Ω Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 @zmychek ne znam koliko dugo slusas korn, ali cenim da ce te to drzati jos maksimum godinu-dve @obucar ne kaljaj ime pahomijevo Quote
dr NIK@ Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 offtopic: mog ortaka je krstio pop koji slusa black metal! pa taj tvoj ortak ceda bude demon iz kikindu kako ste molim te saznali da slusa black?!?!?! Quote
Recommended Posts