Alita Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 @Alita: ? DNikad ih nisam nešto naročito voleo, ali čak i ja znam da su pesme za spot čisto sr**e... Na szigetu ovog leta kad su svirali, da li mi verujete da nije bilo NI JEDNE JEDINE pesme za koju nema spot... Sa svakog albuma 2-3 hita, i to je to. I sve vreme su prekidali jer im nisu bile dobro namestene cinele da gitare pa muda, jebem mu majku... Bas su bili krs... Quote
Slave To Moonlight Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 istu stvar su mi rekli bukvalno svi koji su ih gledali tada... sux Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 nego sta, forum sa vise od jednog samoubice bi bio kich Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ' date='22. 1. 2006, 19:06'] ruzice, tvoj vampir ima paradentozu pa shta onda... Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 shta ocesh...ne mogu vechno da se drze, ajde ti zabadaj zube u vratove ljudi koji se neprestalno koprcaju, vrishte, skachu, i shta sve ne rade, svaku noc...normalno da ce se malo rasklimati, ali onda odesh kod zubara, on ti ih sredi, plus mozesh da ga "isisash" kad zavrshi, da vidish jel valjaju... Quote
GEORGE_SOAD Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Na szigetu ovog leta kad su svirali, da li mi verujete da nije bilo NI JEDNE JEDINE pesme za koju nema spot... Sa svakog albuma 2-3 hita, i to je to. I sve vreme su prekidali jer im nisu bile dobro namestene cinele da gitare pa muda, jebem mu majku... Bas su bili krs... Gledao sam nekoliko njihovih koncerta ,i ljudi razbijaju,kakvu atmosferu naprave ,video sam samo jednom da je bubnjaru tehnicar na sred koncerta namestao cinele... ali koncerti su im da poludis,onako svi u publici se deru do iznemoglosti,uglavnom sviraju stvari za koje je snimljen spot ali zar to ne rade svi? Quote
Natasha! Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Pre cu ubiti tebe nego sebe ukusi su razliciti, tako da... meni su te najbolje, a posebno Y'all wanna single a to nema nikakve veze sa spotovima U jebote, stvarno si duhovita riba Mrzim sebe zbog ovoga ali: ti si pozer . Evidentno je. Po izboru pesama to se može zaključiti. Čim je tebi Blind najbolja pesma sa tog albuma onda... I ne želim da se raspravljam sa nekim ko još nije ni cele albume preslušao a soli pamet o bendu. Quote
Alita Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 (edited) Gledao sam nekoliko njihovih koncerta ,i ljudi razbijaju,kakvu atmosferu naprave ,video sam samo jednom da je bubnjaru tehnicar na sred koncerta namestao cinele... ali koncerti su im da poludis,onako svi u publici se deru do iznemoglosti,uglavnom sviraju stvari za koje je snimljen spot ali zar to ne rade svi? Slusaj, ja sam imala srece da odem samo na taj jedan, koji ocigledno nije sniman da bi se ljudi trudili Ozbiljno, odradili su ga preko kurca... A i jedan ortak je bio na njihovom koncertu u Spaniji bukvalno 3-4 dana pre ovog u Budimpesti i dao isti komentar... Ne znam. Ili im nije sezona, ili su suvise omatorili i propali Al ja sam uhvatila Mankijevu trzalicu A imam i sa Soulfly-a al sam sakupljac Čim je tebi Blind najbolja pesma sa tog albuma onda... I meni je . Stvar ukusa mozda Edited January 23, 2006 by Alita Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 U jebote, stvarno si duhovita riba Mrzim sebe zbog ovoga ali: ti si pozer . Evidentno je. Po izboru pesama to se može zaključiti. Čim je tebi Blind najbolja pesma sa tog albuma onda... I ne želim da se raspravljam sa nekim ko još nije ni cele albume preslušao a soli pamet o bendu. ja nikome ne solim pamet, samo kazem svoje mishljenje.... ima mnogo toga shto jesam, ali pozer sigurno ne! josh neshto, ja jesam duhovita, a ti me zasmejavash, uvidjash razliku izmedju duhovita i smeshna? @Alita naravno da je stvar ukusa ...jednostavno, neki ljudi imaju predrasude o drugima, samo zbog drugachijih mishljenja koja se ne podudaraju sa njihovim... Quote
OCTOJA Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 U jebote, stvarno si duhovita riba Mrzim sebe zbog ovoga ali: ti si pozer . Evidentno je. Po izboru pesama to se može zaključiti. Čim je tebi Blind najbolja pesma sa tog albuma onda... I ne želim da se raspravljam sa nekim ko još nije ni cele albume preslušao a soli pamet o bendu. realno - TI si pozer. Blind jeste jedna od najboljih pesama i upravo zato su i taj spot snimili prvi. a taj stav blind-je-sranje-za-razliku-od-pesme-kao-sto-je-lost-koja-je-realno-losa upravo ukazuje na to da ti samo oces da se dokazes kao veci fan jer kao vise volis "nepoznate" pesme.. jednog dana ce se neko na ovom forumu ugusiti od tvoje gluposti. Quote
Annabel Lee Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 necu pljuvati,ali mrzim nu metal--sve osim koRna Quote
[4] Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 (edited) pljuj slobodno ako imash argumenata koji se ne baziraju na subjektivnom mishljenju ako nemash - odjebi edit: gutam slova, jer debeli medved sam ja Edited January 23, 2006 by [4] Quote
Annabel Lee Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ok,nemoras odmah da se nerviras..samo kazem svoje misljenje Quote
[metalheart] Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ' date='23. 1. 2006, 17:24'] pljuj slobodno ako imash argumenata koji se ne baziraju na subjektivnom mishljenju ako nemash - odjebi edit: gutam slova, jer debeli medved sam ja @4 stvarno si debil! eto sada ja pljujem! jel ti krivo!! korn pushi kurac! nu metal je kenjava zeshca! sve je to sranje! i svi oni koji slushaju to su deca i seronje! Quote
Novaliis Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 slazem se... ovo neke savremene goticarke.. Quote
zak Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ' date='23. 1. 2006, 18:32'] @4 stvarno si debil! eto sada ja pljujem! jel ti krivo!! korn pushi kurac! nu metal je kenjava zeshca! sve je to sranje! i svi oni koji slushaju to su deca i seronje! bices ti odstranjen Quote
Helly ~snowidija~ Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ovo neke savremene goticarke.. ?!....... Quote
Freak Kitchen Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 obavezno pogledati najnovije Head-ove slike iz Hrvatske! ima na http://kornunleashed.net/main.php VRH! Quote
Recommended Posts