GEORGE_SOAD Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 you wanna talk about politics... mnogo dobra pesma kao i eaten up inside Quote
Alita Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 "Neeee, mene i dalje svi mrrrrzeeeee, i i dalje me progoni osnovnaaaa" Quote
quiet Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Gledao sam spot za Twisted Transistor, punu verziju. Bolesno, najjachi je "Fieldy" Quote
Slave To Moonlight Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 "Neeee, mene i dalje svi mrrrrzeeeee, i i dalje me progoni osnovnaaaa" Quote
dushmanin Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Cudno mi nesto!!!!ja nemam jebenu eaten up inside...da nema mozda neko drugo ime????? a tek tearjerker.......ahhh.. mene i dalje progoni srednja...... tukli su me i bio sam gig.... xaxaxaxa Quote
Ω Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 eaten up inside ti je na dodatku albumu. tu se nalaze i last legal drug, it's me again i 2 remixa twisted transistor-a... Quote
dushmanin Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 tacno sam znao da to necu dobiti!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRR........ Quote
Zmychek Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 (edited) Ja sam dobila oba cd-a kao mp3... Po meni su najbolje Liar, Tearjerker, Politics, Last legal drug (Le petit mort), Eaten up inside, Souvenir (jedna od boljih), i obrada Twisted Transistor u techno fazonu - dobra je za diskoteke @ belgarat - Nisi imao srece sa diskovima... Pitaj nekoga da ti nareze drugi... Edited February 14, 2006 by Zmychek Quote
Slave To Moonlight Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 aj pitaj nekoga da nareze i meni taj drugi disk... Quote
GEORGE_SOAD Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 mnogo je dibra i coming undone,neki delovi podsecaju na onaj stari zvuk... Quote
Natasha! Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Ne dopada mi se što imaju političke textove. Čimi mi se da to nije njihov fazon. Ipak treba da su u fazonu "svi me mrze". Album: prosek; a kad se uporedi sa starijima onda je loš. Pesme: Eaten up inside i možda eventualno Liar Iskreno se nadam da će sledeći album da bude bolji, ipak oni to mogu Quote
quiet Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 meni je munky najjaci Hey man, don't you see me meditatin' here... Slap... Quote
Ω Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ipak treba da su u fazonu "svi me mrze". aj bezi. Quote
dushmanin Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Ne dopada mi se što imaju političke textove. Čimi mi se da to nije njihov fazon. Ipak treba da su u fazonu "svi me mrze". Album: prosek; a kad se uporedi sa starijima onda je loš. Pesme: Eaten up inside i možda eventualno Liar Iskreno se nadam da će sledeći album da bude bolji, ipak oni to mogu ako ce ti biti lakse ti zamisljaj da tebe svi mrze Quote
Natasha! Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Nemojte da serete, a u kom su im fazonu bili textovi? Quote
dushmanin Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 pa dobro,ali nadam se da su preboleli fazu srednje skole ( bilo je i vreme), i mislim da je ovaj album osvezenje....to sto nema vise patetike tipa ..."all my life who am I....i sl.ne znaci da je lose...uostalom poslusaj pesmu, ali zaista poslusaj pesmu, seen it all.....naci ces ono sto ti se svidja.... Quote
OCTOJA Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 bili su pre neki dan na nemackom mtv-u. kao neka emisija/intervju+koncert. kompletan utisak koji su mi ostavili sad kad sam ih video posle duzeg vremena mi je onako krajnje zalostan. deluju smoreno i raspadnuto, pesme zvuce praznije, a u jednom trenutku sam video deo gitare lika koji je stajao iza bass pojacala. a da, i munky peva pratece Quote
Vuk Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 dadoh priliku ovom albumu i jedina svetlija tachka ( i to samo iz djitra aspekta ) je politics sve ostalo koliko su pretili head-u da ce se usrati kad bude chuo ovo, ochekivao sam da cu i ja odraditi tu povrarnu radnju... Ovako serem koliko se smejem kad chujem neku pesmu. definitivno sam ih prezalio. Ostaje mi da se drogiram sa prva 4 albuma i da se NADAM da ce u nekoj blizoj/daljoj buducnosti napraviti neshto shto valja ili se raspasti. Quote
dushmanin Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 jebiga....da izgledaju umorno, izgledaju, jer su raspali narkosi.....posle 7 godina slusanja...nema sanse da ih prezalim.....volim i volecu.,... Quote
Alita Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 jebo pas mater. Ako volis 2, 5, 35 albuma nekakve muzike ne znaci da je ta osoba koja je to napravila sad ultimativni car i da treba da volim i sve sledece. Bole me kurac sta su uradili sa sobom. Tako je kako je. Volim taj bend, volim stare albume i za to sam i isla da ih vidim. Ako su raspali i smoreni to je njihova stvar, bole me. A ja odo da slusam APC Quote
Ω Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 ne znam, odmah nakon TALITM sam znao da to vise nije to, tako da od ovog albuma nisam ocekivao nista posebno. Slusacu i dalje prvih 5 albuma, a za dalji tok rada me bas briga jer znam da ce biti sve losiji i losiji dok se konacno ne raspadnu.... NIN Quote
Recommended Posts