zak Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 u jeee, pravo u centar! srusili mi se neki snovi, objasnicu ti preko pp-a, nista strasno... Quote
quiet Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Što se mene tiče ne mora ni da objavljuje sa ovakvim pesmama... Mada, mozda opet naprave neku zezanciju. Kad sam gledao Twisted Transistor, valjao sam se. Quote
Zmychek Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Hi hi hi... Ko bi rekao da ce najveci fanovi KoRn-a, oni koji su se lozili na njih, oni koji su mrko gledali one koji ih ne slusaju, oni koji su bili po raznoraznim tribute bendovima onoliko, sad reci kako ih ne slusaju... Raspadi jedni!!! Eto sta ste! Cast izuzecima (kojih je ovde jako malo). Ja ih i dalje volim i bole me sta mislite o tome... Svoj sam covek... Haha i dalje ne mogu da verujem - mora da vam je bila zesce jaka ta ljubav kad ih ovako napustate... Sramote!!! Quote
Alita Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 to o cemu pricas je zaslepljeni fanatizam. Ne hvala. Nikad. Ja ih prva pljujem sad. Trebali su da se raspadnu - to ponavljam svakih malo. Al ih i dalje jako volim. I odvojila bih poslednju banku da odem da ih vidim. Ljubav se ne ogleda u podrzavanju bilo cega sto naprave. Ako smime album gde sve vreme samo prde, oces li i dalje biti takav "fan" i ponosno i to obozavati? Quote
Natasha! Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Šta priča ovaj lik...? Brate niko ih ne napušta, neznam o čemu govoriš. Samo kažemo kako nam se album ne sviđa i to je sve. Ono prošlo sve ostaje da su keva. A i nemora svaki jebeni album da mi se svidi. Tvoj je problem ako voliš Korn zbog toga što je Korn-mnogo dobar i poznat bend, ali neki ga slusaju zbog muzike i poente a mislim da su je s novim albumom izgubili. To je kao Metallica. Zadnji album je shit najgori ali Metallica je Metallica zbog ranijih albuma i niko mi nece reci da sam manji fan ako ne volim zadnji album a pri tom sve prethodne obozavam. Quote
zak Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Hi hi hi... Ko bi rekao da ce najveci fanovi KoRn-a, oni koji su se lozili na njih, oni koji su mrko gledali one koji ih ne slusaju, oni koji su bili po raznoraznim tribute bendovima onoliko, sad reci kako ih ne slusaju... Raspadi jedni!!! Eto sta ste! Cast izuzecima (kojih je ovde jako malo). Ja ih i dalje volim i bole me sta mislite o tome... Svoj sam covek... Haha i dalje ne mogu da verujem - mora da vam je bila zesce jaka ta ljubav kad ih ovako napustate... Sramote!!! @Alita & Natasha! ma ovo je prozivanje munky-ja koji je nekad svirao u Nork-u, nije ni bilo vama upuceno, post je napisan u opstem tonu da bi zvucao ozbiljnije ali ovo sto ste joj odgovorile vazi i za njega - te pesme koje je svirao on i dalje voli i slusa Quote
Alita Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 upravo... volis nesto sto je vec izaslo, nesto sto si sam izabrao da slusas, a ono sto izlazi treba da biras, bez obzira cije je Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 @Alita & Natasha! ma ovo je prozivanje munky-ja koji je nekad svirao u Nork-u, nije ni bilo vama upuceno, post je napisan u opstem tonu da bi zvucao ozbiljnije Ups, sli što kažeš, mislim da važi i za Vuka, dečko sluša ono što voli i ćao. Quote
Vuk Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 (edited) ispade da su se svi iscimali osim mene ovaj... prochitaj par mojih postova na (valjda) proshloj strani, pa prichaj da li ih vishe ne slusham ne mora da se slusha samo aktuelno, jel' tako? ono shto sam rekao, ponovicu : napravili su posle issues-a jedan solidan album, ali nije bio po mom ukusu, jedan da probaju da se vrate korenima, ali im nije neshto uspelo, i jedan bezidejni na kom nisam utvrdio postojanje ni jedne pesme koja mi se dopala. Pokushavao sam u vishe navrata da slusham taj album moram li da slusham ta tri albuma? Staro i dalje slusham i sechem vene. Kad naprave neshto dobro, seci cu vene i na to. Ovo sad je totalno sivilo da napomenem : nisam otishao na njihov koncert jer tada nisam imao para evo mog mishljenja i necu vishe da se pravdam Edited February 21, 2006 by dRunken_munKy Quote
Zmychek Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Post se nije odnosio samo na Vuka, ima ih jos koji su reagovali na slican nacin... Quote
Ω Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 reci cu da me boli kurac za ta podbadanja. slusam prvih 5 albuma i dalje, a ostatak diskografije me ne zanima niti ce me zanimati. Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Ja ću da slušam prvih 6. Svi su mi dobri do ovog poslednjeg. Quote
quiet Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Ja tju prvih 5. Shesti i sedmi nisam ni imao prilike da preslusham Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Brzo nabavljaj Take A Look!! Meni se dopada. Quote
quiet Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Brzo nabavljaj Take A Look!! Meni se dopada. Will do. Quote
Vuk Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 imam digipack sa dvd dodatkom, a i obichan TALITM to je bilo lozenje do koske, a onda... nekako me smorilo posle 10-ak slushanja i brzo sam vratio staru plejlistu zivio old skool Quote
Natasha! Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 imam digipack sa dvd dodatkom, a i obichan TALITM to je bilo lozenje do koske, a onda... nekako me smorilo posle 10-ak slushanja i brzo sam vratio staru plejlistu zivio old skool Wow Hm, ne znam zašto je ljudima TALITM loš. Nije kao stari albumi ali ima dobrih pesama poput: Play me, I'm done, Everything I'v known, Here it comes again, Lets do this now, Right now, Break some off.. Najgora mi je Did my time.Meni je baš ok album... Quote
dushmanin Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 ajoj....i ja imam taj digipack....i voleo sam take a look...ali nekako..ne znam.....novi mi je mnooogo bolji...valjda je stvar ukusa..... Quote
Natasha! Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Auuuu, odakle li samo svi nabavljate te super digipack originale..... Quote
Natasha! Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 (edited) Francuskog?...U jebote; dalekooooooooooooo bre za 1 cd. Čini mi se da bi trebalo da ima u Mordoru original Korn. Ali ko zna koliko košta... Da imam original ne bi smela u stub da ga stavim u strahu da ga ne oštetim , bolje ovako Edited February 22, 2006 by Natasha! Quote
quiet Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Da imam original ne bi smela u stub da ga stavim u strahu da ga ne oštetim , bolje ovako Ma disk nije toliko bitan, bitniji je booklet, shteta bi bila booklet oshtetiti. Sluchajno se pocepa prilikom vadjenja iz kutijce Quote
Natasha! Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Nikad nisam videla Kornov buklet, mora da je pun svega Quote
Recommended Posts