Natasha! Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Dakle prvi album, ne znam koja je loša..... Fake, Divine, Need to, Helmet in the bush, Ball tounge, Lies Ustvari sve do Issusa su mi bukvalno sve dobre, a posle toga sam već malo odvajala pesme ali ima dobrih stvarno... Quote
Ω Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 ne znam stvarno, meni su te dve pesme losije u odnosu na ostale sa tog albuma. aj sad da vas sve cujem: prvi album ili life is peachy? volim oba jebeno, ne mogu da se opredelim i skoro niko s kim sam pricao ne moze...da cujem vas Quote
wicked dRead Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 pa josh kad studiraju fiziku... ne mozesh da zamislish kliko mrzim fiziku, a ti nashla da je volish LIES!!!!!! ne znam zashto ljudi ne vole ovu pesmu, a najjacha je krlj krlj krlj, pa pauza da se udahne, krlj krlj krlj, pa veeeeliki KRLJ, pa dranjo itd... uf uf ) pesma stvarno kida wake up rilja, good god und ass itch takodjer i kako onda pored ovakvih pesama da slusham twisted transistor???? LIES LIES!!! ka'cemo na pivo vuku? Quote
Natasha! Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 aj sad da vas sve cujem: prvi album ili life is peachy? Daj jebote, pa to ne može da se odluči... Oba su keva Quote
JD Seven Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Ja sam za untouchabless, ceo album je ok Quote
Natasha! Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Nije los Untouchables, ima stvarno dobrih pesama ali meni on ne moze ni da prismrdi prva 4, ali ok nek slusa svako koji mu se album svidja Quote
Natasha! Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Brate, stvarno ne mogu da izdvojim samo 1 album... niti samo 1 pesmu... Quote
JD Seven Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 to jeste, nek svako slusa sta mu se svidja ali zna se da su na tom albumu uzeli najmanje para, zato sto su svirali od srca...a na kom su uzeli najvise para?pa sad uporedite Quote
Vuk Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 LIES LIES!!! ka'cemo na pivo vuku? kad pljunesh onih 20 krompira koje mi dodjesh ( ovo je chisto da te podsetim, poshto mi seresh kako te ne jurim ) Quote
Slave To Moonlight Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Ja bi rekao pre life, nego prvi... anyways, DA BRE vi zajebani nu metalci, u kom ste fazonu, eto covek dodje ovde jer voli korn, i eto hoce da se druzi sa vama i navede svoje omiljene pesmice, a vi ga odmah podbadate i prozivate na sve strane... CEMU? btw. JD, Tvoj zadnji post zaista nema mnogo veze sa mozgom, ali nema veze... BITNO JE DA SE DECA DRUZE!!!! (nisam poceo da se drogiram teskim stvarima, ako neko pomisli nesto... ) Quote
JD Seven Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 sta je sa mojim postom tvoje misljenje je tako Quote
Vuk Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 BITNO JE DA SE DECA DRUZE!!!! (nisam poceo da se drogiram teskim stvarima, ako neko pomisli nesto... ) errrrrrrrrrrr... upravo sam to i pomislio Quote
dushmanin Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 hmmm.. life is peachy issues korn follow the leader see you on the other side untouchables take a look in the mirror ovako ih ja volem....... Quote
Fieldy_Bwe Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 'el ste gledali u proshli petak mtv u 20:00h ? korn je bio gost , odradili su neki mini koncert kao u studiju tamo ... ima dosta stvari koje su me nervirale x) ... na primer ... 1) doshli su svi obucheni kao fenseri 2) kada su svirali CLOWN , ovi iz rezhije napisali da sviraju BLIND 3) onaj pomocni gitarista ... sakrili su ga iza zvuchnih kutija tako da se lik nije video uopshte ... celo vreme je stojao tamo iza i svirao skroz iskulirano ... dobro da nije uzeo stolicu da sedne ... i td ... mrzi me da pishem vishe x) Quote
Natasha! Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Ja nisam ni imala pojma da ima Korn na mtv-u, gledala bi inače A za Clown i gitaristu nemam komentar, strašno Quote
Chicken Little 420 Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Pesme sa bonus CD-a novog albuma su mi bolje od skoro svih na regularnom izdanju... Quote
Ω Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 @theory to sam i ja rekao, a cini mi se da je i jos neko... Quote
Recommended Posts