[4] Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 hahha hvala bogu da je Kabeng mrtav Quote
Natasha! Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Ovo je jedna od retkosti u kojima se slažem sa 4. Kobejn smara čovek ko foka... Quote
Ω Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Smarao je dok je bio ziv, a sad su za to zaduzeni njegovi fanovi, pogotovo oni koji se poistovecuju s njim. Da ne idemo u dalji offtopic, pricalo se malopre o pesmama sa untouchables. Pored Alone I Break, meni su naj hollow life i no one's there (i tekstovi i pesme, sranje sto ne postoje spotovi) Quote
Mr. Jack Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 "Is there ever any wonder, why we look to the sky..." Nego Wake Up Hate, nikad mi nije bila jasna. Ili je pesma glupa ili sam ja glup. Quote
JD Seven Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 kako ti nija jasna a dobra je pesmica .... Quote
Ω Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 ...isti je slucaj kod mene u vezi "i'm hiding" () ali hollow life je tako jaka pesma koju dosta ljudi jednostavno ni ne preslusa... Quote
dushmanin Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 ja obozavam sve te "masne" untouchables pesme.....I'm Hiding, no one's there, hollow life, alone I break, kao i hating.... ne znam nekako su...tuzne...jbga..... sa novog mi je recimo na taj fazon tearjerker.....volim korn nazovi balade...(mislim iako nisu)....ma lupetam...ne obazirite se....mnogo mi znace te pesme i meni su balade...... al sam se ukenjo sad... njah.... Quote
Natasha! Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Meni su balade Trash, 4 U, Pretty, Alone I break, Everything I've known,... I šta stalno koristiš tu poštapalicu "njah".... Quote
JD Seven Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Pa i jesu balade,samo na KoRn-ov nacin... i nemoj da te je zbog toga sram ili nesto slicno Quote
Natasha! Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 A ja se sva posramila bila.... Hvala JD što si mi ukazao Quote
Ω Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 meni i je "no way" jako gotivna pesma Quote
Natasha! Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Issues je jedan kompletan album Quote
JD Seven Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) Edited February 27, 2006 by JD Seven Quote
JD Seven Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Trash je stvarno trash sa tog albuma Quote
Natasha! Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 (edited) E bre, treba ti lična samo a bilo bi lepo da imaš i index ali nije neophodno... Na Rokanje nikad ne dođe 5 ljudi, uvek nas ima puno i uvek je super muzika i provod. A ti povedi druga ili drugaricu pa dođi, nećeš zažaliti, kad već voliš nu kao što pričaš... Ovo se odnosi na post koji si editovao i pitanje koje si pitao, da ne bude da pričam sama sa sobom... Edited February 27, 2006 by Natasha! Quote
Alita Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 pa josh kad studiraju fiziku... ne mozesh da zamislish kliko mrzim fiziku, a ti nashla da je volish sta da ti kazem volem je volem, pravi sam nerd Quote
dushmanin Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 @ natasha...njah...nemam pojma zastokoristim...to je ono kad ostanem bez teksta pa naprosto njah...bolje milon puta nego da koristim raspale izraze tipa sherovanje, forvardovanje i slicno.... sto se issues albuma tice i pesme no way....jedno vreme mi je tekst te pesme bio ispisan svuda po sobi ali je prekreceno....jbga,....nemam vise 15 godiina.... Quote
Alita Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 sta je vama sta ste se primili,nikad niste culi za te pesme .... a kao nesto tu u forumu KoRn-a, nema KoRn vise pravih fanova.Samo izlizane metalce i u cemu sam ja to preterao... alo... pa procitaj svoj post opet pre ego sto seres tako... odakle ti da mi ne znamo te pesme? Svi ih imamo, samo sto je cnjenica da imaju mnogo bolje... a tvojim ponasanjem se vidi da se fektujes i trudis da ispadnes trOO. Ok, volis KoRn, al daj iskuliraj nas majke ti. Quote
Alita Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Nevidim razlog da me prozivate, ako cemo da se prozivamo samo recite....ali odmah sam video da skoro niko od vas nije u ovom forumu za sto voli da slusa korn, nego eto tako da bi pljuvali prave fonove koje ovde zalutaju KlINKE nedokazane, pun mi vas je kurac. sinak, pogledaj profile pre nego sto seres... vrsjaci smo Quote
JD Seven Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Necu da se svadjam,a pogotovo ne sa Alitom imas pesme Retry,Seven i lost uredu...sto me uzimas u usta uopste Quote
Alita Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 nemam ni ja nameru da se svadjam, just saying sto narocito samnom? Quote
Recommended Posts