JD Seven Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Ivan ima nesto protiv mene definitivno Quote
Alita Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 imaju svi... zato sto si nadobudan opustencija... bi lepo na rokanju... malo KoRna ovaj put, puno APC-a, Tool-a i Deftones-a... al meni je bas tako prijalo sori za velike KoRn fanove Quote
JD Seven Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 alita jel si bar iskakila,ovaj iskakala Quote
[4] Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 hahaha malo korna? pa ja ne pamtim kad je pustio vise kornovih pesama obicno pusti 2 max sad je bilo 5 sigurno Quote
dushmanin Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 slazem se....mislim da sam bio presrecan kad je pustio twist+chi Quote
JD Seven Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 (edited) Blahh, ja sam hteo da idem ali nisam imao s kim , 4 kako je bilo? Edited March 3, 2006 by JD Seven Quote
[4] Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 bilo je extra izbor kornovih pesama je bash bio potaman bar meni samo je falio Right Now Quote
JD Seven Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Po meni "right now" pesma je jedna od komercijalnijih pesama, previse je nagruvana-prepucana kao da se na neki nacin neuklapa J glas...al dobro o ukusima netreba raspravljati nego reci mi koliko je doslo ljudi, to me zanima Quote
Natasha! Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 A ti lepo idi na temu Rokanje pa vidi šta je puštao i koga je bilo... Inače od Korna su bile sranje komercijalne pesme sem Chi i Lost Quote
[4] Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 izvinite ali neki od nas nisu dovoljno tr00 kao vi, pa vole da chuju i "sranje komercijalne pesme" Quote
JD Seven Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 pa dobro sta ima lose u tome biti trOO, mislim ja nisam bas trOO to sam ponajvise slusao dok sam bio mladji pa zato sam nekako vezan za KoRn tako reci odrastao sam na KoRnu Quote
Mr. Jack Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Pa dobro je to. Zdrav je kukuruz. A Right Now je komercijalna ili ne, svejedno Quote
JD Seven Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Pa i nije tako losa pesma kad je malo slusam ali posle drugog treceg puta, smori Quote
[4] Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 meni se svidja iz prostog razloga shto je onaj riff jako meany (ako se tako pishe ), bubanj sabija a text je pristojno hejterski i volim onakve kombinacije preplitanja vokala, u toj pesmi su bash fino legle (shut up - i fucking hate you) itd Quote
Msungo Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Right Now je bruka pesma... ma ja gotivim svaku fazu korna realno... svaka ima svoj trip... bole em kurac dal je komerc il nije... Quote
Natasha! Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Evo me , sad sam tek došla gajbi. Moj komentar: Right Now obožavam sa tog albuma kao i I'm done, Play me, Here it comes again i sl. Uglavnom mi je generalno taj album super. Thoughtless je ok pesma, nju sam prvu čula sa Untouchablesa i za nju sam se prvu i zalepila, i taj album mi je ok al mi je pesma malo isfurana. Kao akd nešto čuješ po 5000 puta pa ti se smuči više i hoćeš da čuješ bilo šta drugo Quote
Msungo Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 nije pesma kriva shto je isfurana here it comes again, extra intro riff... Quote
Natasha! Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Here it comes again je baš odlična. dobra je i Lets do this now. Kul je onaj intro sa gajdama a i refren je bas neobino strava Quote
JD Seven Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 i did my time ih je proslavila, sa tog albuma jedna od boljih Quote
Mr. Jack Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 i did my time ih je proslavila, sa tog albuma jedna od boljih Kako ih je proslavila kad je pesma snimljena 2003. ? A dobra je i ona Alive, sto su snimili demo pre 10god. A LIVE! A LIVE! Quote
Recommended Posts