JD Seven Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Mislim taj album ih je proslavio, tako reci te pesme i did my time, right now...vecina amerikanaca su kupovali Take a look in a mirror zbog tih pesama Quote
Natasha! Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Mislim taj album ih je proslavio, tako reci te pesme i did my time, right now...vecina amerikanaca su kupovali Take a look in a mirror zbog tih pesama Aj ne seri, oni su bili popularni i mnoooooogoooooo pre tog albuma Quote
JD Seven Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Aj ne seri, oni su bili popularni i mnoooooogoooooo pre tog albuma Pfff a right now sto se vrteo po mtv-u did my time isto i jos par pesama sa tog albuma....sve same komercijale-tacno su napravili ceo album bljak....i naravno uzeli najvise para Quote
Natasha! Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 01. nauči da pišeš tj. stavljaš bar osnovne znake interpunkcije 02. preterano sereš Quote
JD Seven Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 KoRnseprodaotojeistina,nepravimuzikukaoprealisadsetrudidazadovoljisveslusaocedaprivucenove,zatopravionakvepesmekaoovajposlednjealbumnaprimer,dokpolakoalisigurnogubipravefanove Quote
zak Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 korn je ranije bio popularniji nego sad, prica ti nema smisla... Quote
Slave To Moonlight Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Meni bilo previse deftonesa... cool sto je bilo toliko korna, ja ne bih nikako rekalo da je bilo premalo... Quote
Ω Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Meni bilo previse deftonesa... cool sto je bilo toliko korna, ja ne bih nikako rekalo da je bilo premalo... nije ovo tema "rokanje" Quote
dushmanin Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 @JD Seven... izvini sto moram da ti unistim izlaganje ali, korn je najvise prodao sa albumom follow the leader i tad su bili najpopularniji i najslusaniji...zakucavali su sva prva mesta, dok je take a look JEDVA uspeo da dodje na billboard top 10 i tu je ostao verovao ti ili ne dve nedelje, sto im se NIKAD nije desilo (podrazumeva se da su uvek bili duze na top listama)... i tako , ajd da cujem jos nesto molim te... Quote
quiet Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 freak on a leash i got the life se nisu skidali sa mtv-ja u to vreme. dobra stara vremena Quote
Natasha! Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 pa i onaj twisted tranzistor se ne skida sa mtv-a a u doba izlaska novog slipknota od duality-a nisi mogao da zivis. tako da mislim da mtv nije bas merodavan u novije vreme, tu pustaju sve. Quote
JD Seven Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 mtv je zivo sranje,i zna se da pusta samo komercijalu Quote
JD Seven Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 (edited) tako je 4 Edited March 5, 2006 by JD Seven Quote
Natasha! Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 naravno da NE! ill nino je komercijala pa je strava Quote
[4] Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 kako ti smaras care nedelju dana si ovde, nabio si 62 posta na ovoj temi od kojih je 60 spam ili neko ultra neduhovito proseravanje sad si vec zreo za duzi ban onaj od 24h te nije opametio Quote
JD Seven Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Ma kakav spam covece, to su bili trOO komentari aj obecavam necu vise Quote
[4] Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 ma puca mi kurac radi sta oces, samo skapiraj da sve ima svoje granice Quote
JD Seven Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 bolje nego da visim po trulim forumima Quote
Recommended Posts