[4] Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 skinuh onaj MTV Korn diary iz 2000. interesantan video (traje oko 20ak min) Quote
Natasha! Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Kakav Diary? Šta obuhvata? I ako hoćeš podeli sa nama gde si ga skinuo.... Quote
[4] Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 pa to je iz perioda kad se korn spremao za turneju 2000. o svakom clanu posebno (sta voli, kako provodi vreme) i na kraju se kao nalaze, imaju probe odlaze na tour, sve do prvog nastupa i tu je kraj skinuo sam ga sa SBB-ovog huba preko DC++ klijenta, u lokalu naravno tamo sam nashao josh par nekih interesantnih liveov-a kao i ceo koncert u Hammerstein-u Quote
Alita Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Meni bilo previse deftonesa... cool sto je bilo toliko korna, ja ne bih nikako rekalo da je bilo premalo... ne dirati deftones-e oni su najnajnajbolji Quote
[4] Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 alita - gospodarica mjetala i njegovih derivata Quote
Ivan_Creed Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Ali ok, whatever rows your boat. Mislis rocks??!? Pitanje je sad... @Niggaz - pustite malog, svi smo mi niggaz, a njega mozete tuci ba ispred grill-a... :zlo_je_sad_u_nama: :May_Result_je_najjaci: :mJetal_je_to: Quote
Ivan_Creed Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 @ Alita - IZVINI greskom sam ti izbrisao post!! Preleteo sam preko strane i umesto mog starog, izbrisao tvoj! Sori nigga.. NadoknadiTCHu ti ba... Quote
Alita Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 AAA!!!!! A kucah ga sto godina i od srca Mi ga vrnes Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 uf, opet se ispaljuje drzacu ti chas jezika iz sazaljenja.... Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 napasesh mi se testisa.... serem 'de hocu.... a chas jezika ti je ocajnicki potreban..... Quote
Alita Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Vidi, nije mi frka da sernjam sa tobom, ali sta je dovoljno dovoljno je. Iskuliraj, molim te i skloni se sa nu metala. Ozbiljno. Mi ga vrnes je namerno izokrenuto Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 ajde.... znaci da ti ne diram nu metal? super.... Quote
Ω Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 i sad me jos nabedite da je sve ovo u vezi sa kornom Quote
Alita Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Blo je. Al mi cika moderator obrisao post Quote
Ω Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 alita drugarice, ucini mi uslugu i napisi ponovo onaj post Quote
Alita Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 (edited) nema sansi... bila sam inspirisana. Sad onakvu lekciju nema sansi da odrzim... Ukratko, JD najebala sam ti se majke na finjaka ali mi ode post... Ivane, vrci ga, urgiram EDIT: Ivane, majku ti jebem, tek sad videh svoju titulu kakav je bre to nacin Edited March 7, 2006 by Alita Quote
JD Seven Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 A sto meni alita pa mozes samo preko foruma i nemoj da seres Quote
Natasha! Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Odgledala sam MTV Diary s Kornom i Fildijev MTV Cribs. Diary je do jaja. Dejvid ima simpa sina a Jonathan me iznervirao jer je opet kenjao da nije istinski srećan.... i da se samo folira.... pitam se samo šta mu fali u životu... Quote
Alita Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Jos kinte. Sta ce jadan [4] avatar je FENOMENALAN Quote
Recommended Posts