Natasha! Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 ti si bar ugrabila koncert sa normalnim pesmama, kladim se da bi sad svirali 80% novog Quote
Alita Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 zapravo, posle kad sam brojala, svirali su odprilike sa svakog albuma 2-3... Podosta ravnomeran spisak to je jedino sto je i bilo ok Quote
Natasha! Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 haha, pa sta je onda bilo lose ako su svirali oki pesme? organizacija? Quote
Alita Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 znaci, kasnili su sat vremena sa koncertom. Al da kazes ok. Onda su stimovali instrumente 100 godina... I napokon kad su poceli da sviraju, prekidali su na svakih 20 min jer nesto nije dobro namesteno. Dobro Davis nije trazio da mu djoku namestaju, jebem mu mater Prosto, nekako su ga samo otaljali. Nije bilo nikakve snage, nikakvog kontakta sa publikom, izgledalo je preko volje i smoreno... A i lose su svirali, iskreno... Potpuni shit... Najgore je sto je mene na kraju neki lik raspizdio martinkom u glavu pa sam ocigledno imala blazi potres mozga... Povracala sam celu noc posle Quote
Natasha! Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 sranje, a bas sam kukala sto nisam isla na taj cert..... mada isla bi opet samo da cujem makar i 3 stare pesme. jonathan jeste malo drkos, imam snimak gde mu lik pomaze da navuce carapu, a i voze ga kolima do gajbe, on jadamn ne moze da vozi... Quote
Natasha! Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 alita, lepo idemo ti i ja na deftones, chino nas nece razocarati Quote
Alita Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 moramo, da znas Chino najjace mi je sto sam gledala filmic gde on prica publici na cert-u kako on od njih muze kintu i kako i voli samo za pare i tako nesto, mrtav pijan, a publika jos odusevljeno urla Quote
Alita Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 errr... nije li ocigledno da sam ja bila? inteligencija ti nije jaca strana, a mali? Quote
Mladi pedofil Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 O cemu se ovde prica?sta alita ti si neka pametna ovde?a vidim bila si na nekom koncertu....pa sta te to sad cini kao posebnom...ja mislim da je korn extra bend.Posebno mi se svidja novi album. Quote
Natasha! Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 alita ne kaze da je nista bolja od nas, samo prepricava iskustva a ti si verovatno neko odavde ko se ulogovao da zajebava opet...... Quote
Alita Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 to se zove kompleks ako si ozbiljan. da ne kazem projekcija Quote
Mladi pedofil Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 Danas sam provalio za ovaj sajt mislim da je ok, ima o cemu da se prica i raspravlja...a sta kakav kompleks, nerazumem? Quote
Natasha! Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 a onda je mrmot zavio čokoladu u foliju Quote
[4] Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 10e na to da je JD-u i Mladom pedofilu ista IP adresa Quote
Ivan_Creed Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 ' date='9. 3. 2006, 23:30'] 10e na to da je JD-u i Mladom pedofilu ista IP adresa Quote
Ω Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 haha, znaci ovaj retard jd7 me iz dana u dan iznova odusevljava svojom glupavoscu imam neki osecaj da ce se sad bez blama ukljuciti u novu diskusiju o kornu sa potpuno promenjenim stavovima. @obucare zvezde su cudo, a? Quote
[MechanicalAnimaL] Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) whoopsey! kasnim 4 strane. @4: nisam izvalio onaj citat iz mog profila na pocetku 106:e. i: ne. etc, podrazumeva sve cega se nisam setio ili ne zelim da podelim sa ostatkom yuma. ja nisam u grind fazonu po tom pitanju. a sto se tice onog citata koji je jd7 bacio, meni je do jaja johnathanov stav i uopste ideja korn brand. ne bi bili ni prvi ni poslednji bend koji dodaju "r". ako nista cokev je makar iskren i daje cool argumente. zajebite menadzere, kad mogu i sami, a da pritom zarade vise kesha i naplacuju manje za usluge i proizvode. naravno ako imaju sta da ponude i to rade bez kicha. znaci: koRn treshe i after shave ne dolaze u obzir. takav vashar mogu da postignu samo kiss i harley davidson, a ja imam poverenja da ovi imaju makar malo vise stila :-P JD7 is batman. pojela maca tastaturu? Edited March 10, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
[MechanicalAnimaL] Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 offtopic: mislim, makar nisu bednici kao metallica i dr. dre koji prvo tuze NAPSTER za kradju muzike a onda ga preotmu i iskoriste za sebe. zar ne? cak ni microsoft nije toliko jadan... Quote
Mladi pedofil Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 So what, bilo mi je dosadno a ti pony pizdo mala nemoj da seres, tu kao foliras se nesto majmunoglava budalo nemas ti pojma o kornu nista samo seres offtopic osecam da si cuo za jedan album i onda kao, jao kako su extra bend svidjaju mi se....i posle pola sata pusti seku Quote
[MechanicalAnimaL] Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 (edited) So what, bilo mi je dosadno a ti pony pizdo mala nemoj da seres, tu kao foliras se nesto majmunoglava budalo nemas ti pojma o kornu nista samo seres offtopic osecam da si cuo za jedan album i onda kao, jao kako su extra bend svidjaju mi se....i posle pola sata pusti seku ti bas neces da umres? smrad tvojih postova oseca se kao lesh izbacen na djubriste u sred leta na 40*C. nema tog nicka koji ce te sakriti. Edited March 10, 2006 by [MechanicalAnimaL] Quote
OCTOJA Posted March 10, 2006 Report Posted March 10, 2006 zadnjih 10 strana zal za proslim vremenom... JD brate ja mislim da nema pomoci. ili vremeplov pa se vrati u '94. ili da se ubijes... nema treceg Quote
Recommended Posts