JD Seven Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) [amour] Edited March 11, 2006 by JD Seven Quote
People before Profits Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 alo mali jebeni anti-semitisto, kaze se "ne trebaju". isto vazi i za ovog JDa ide mi na jaja da chitam uzastpne postove sa takvom greskom a sve umotano u poetiku. realno. Quote
Alita Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 na koga mislis glagol treba se ne menja tako oni ne TREBA Quote
Ω Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 slusas korn 6 godina? zadivljujuce,stvarno ZADIVLJUJUCE,ako te nije smorio . . . jebiga, sta da ti kazem... istina da ih sada ne slusam u meri kao kad sam pocinjao s njima, ali su mi stvari sa prva 2 albuma i dalje neizostavne u svakoj mp3 kompilaciji... @jd sta reci, uradi log out jednom zauvek i nadji neki nov forum gde ces naci neku toplu rec i umiljat smajli. Quote
Rob Swire Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Rodjena majka te nevoli otac ti se alkoholise ispred prodavnice nemas rodjake nemas vise ni prave prijatelje. LJudi se povlace u svoje sobe...gde provode dane gledajucu tv surfujucim netom-virtualnim svetom... I pocnu da slusaju Korn... Quote
Alita Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 i placu uz isti jer razumeju sav taj paiiin Quote
Rob Swire Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Pain, agony, misery, sorrow...tako sam naucio da pisem lyrics Quote
Natasha! Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Meni je JDa žao, dečko ima gadan problem Quote
Ω Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 natasa, ne seri @northwind sad ga i ti pretera plasim se da ces se jednog dana tako i na maggote osvrnuti Quote
People before Profits Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 na koga mislis glagol treba se ne menja tako oni ne TREBA mislim na "milosrdnog andjela", pogledajmu signature pa ces uvideti da sam bio u pravu aj sto je fasisticki, nego je jos i gramaticki nepravilno... Quote
Rob Swire Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 (edited) @northwind sad ga i ti pretera plasim se da ces se jednog dana tako i na maggote osvrnuti Tesko. Corey je pesnik za ovog lika. Ima daleko siri dijapazon tema, iako su neki clanovi sa ovog foruma bili ubedjeni da se kompletan Knot svodi samo na bes...nesreca. Jednom maggot, uvek maggot. Edited March 11, 2006 by NorthWind Quote
Rob Swire Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 A kako se tema zove? O kome da raspravljam, o Genesisu? Nemoj da ti dete mete... Quote
Slave To Moonlight Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Tesko. Corey je pesnik za ovog lika. Ima daleko siri dijapazon tema, iako su neki clanovi sa ovog foruma bili ubedjeni da se kompletan Knot svodi samo na bes...nesreca. ne svodi se kompletan slipknot na bes, ali im to definitivno jeste najjaci adut... energija bato!! Quote
milosrdni andjeo Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 antisemista ti keva Primeval_JAH_Guardian Quote
milosrdni andjeo Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 da nisi mozda jevrejin pa ti smeta Primeval_JAH_Guardian Quote
JD Seven Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Postoje ljudi na ovom forumu koji kad kod dodje neko nov trude se da ga smore, kako su oni pametni i ekstra sve znaju u ovom slucaju to je Primeval_JAH_Guardian Quote
People before Profits Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 hahahahahahahaha mrsh u pizdu materinu idi nekrofilisi se sa pokojnim glupi srbine jesam jevrej, bas smo danas pevali o dirla da dirla da da stex, jel to beshe bar micva ili je to ime praznika? lol ovo je korn tema beshe? e, ortakinja mi poslala fotke sa koncerta od mislim 26.02.2006 iz san hose-a (ili tako nesto) nadomak san franciska i imaju neke glomazne perkusije, dvojicu perkusionista i jednog lika na semplovima/klavijaturama, kaze da je cert bio odlican i da bas prze i bez onog majmuna isusovskog...ne mogu da ih okachim jer su fotke hardver a ne softver obecala mi je i neke snimke pa cu to vec moci da sherujem koga bude interesovalo cim dobijem....poz Quote
Recommended Posts