Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ivan brate, u ime grill ekipe i svih ostalih clanova foruma te molim da banujes ova 2 idiota i sacuvas temu od propasti. Hvala unapred pivopije.gif

@alita dokle vise, dokle icon_razz.gificon_smile.gif

Posted (edited)

Dragi JD Sjedam,

ajde dosta vise, pocetnicke greske pravis i dalje, iako smo ti ukazali na njih i dali ti vremena da se adaptiras. Ok je, dokazao si da nemas sta drugo raditi u zivotu, i da si maloletan, ali nas iskreno zabole. icon_mrtav.gif

Takodje, totalno je GAY da imas 3 naloga, kao podrska samom sebi ili sta je - ne znam, ali je GAY, i to u neprihvatljivom smislu ovog foruma.

I da ne sirim filozofiju dalje, a ima je jos, skraticu i zavrsicu pricu sa time da postoje chat kanali preko raznih medija, pa idi tamo i ostavljaj nepotrebne i 'bit-protracive' komentare/citate, jer je ocigledno da zelis pricu, ali pogresnu za ovo mesto.

Niko te ne mrzi kao sto si pre rekao i nije u pitanju grupna neka sprdacina u stilu podjebavanja, vec smaras i spamujes totalno nepotrebno, i NISI smesan.

Rekoh nasiroko ovo - dakleM ili se unormali ili cemo pokrenuti krivican postupak protiv tebe, pravilnik 3.3. icon_da.gif

P.S. Nema teski' osJecanja.

Hint: Moras da se malo bolje upoznas kroz normalnu diskusiju sa nekim da bi zasluzio da te mi shvatimo/pratimo o cemu pricas.

:camuga_je_rIJekao_svoje_aman_BA: :bosanac_sam_samo_kad_sajberisem:

Ko ne slusa Satyricon i Arch Enemy taj ne zna sta je mJetal! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif :cure_sokovi_na_pjevacicu_VitHinTemptejSHna:

Edited by Ivan_Creed
Posted

htedoh da budem pristojan icon_smile.gif

pa nisu sise jedina stvar koja je lepa na Sharon icon_mrgreen.gif

ala spamujemo ko svinje

kapiram da je to ok

Guest srbija_za_ceo_svet
Posted (edited)

E hteo sam prvo sve da vas pozdravim i da vas sve oteram u lepu pizdu materinu i to sve sledece:

1.Alita

2.dRunken_munKy

3.^Suicide Pony^

4.NorthWind

5.Natasha!

6.Primeval_JAH_Guardian

7.JD Seven

8.Slave To Moonlight

9.milosrdni andjeo

10.Lord of Metal

11.niking

A posebno bih hteo odredjenima da se obratim i to po stavkama:

pod:

1.koja bre Alita kurceva elita.

onda

2.koja bre Natasha! ma natasa je jedna obicna kurva koja ono kao slusa metal a licno znam da slusa narodnjake ma kako te nije sram da ovde varas kurvo jedna zgadila si mi se!

onda pod

3.e a ti JD Seven nemoj vise da kenjas nemas pojma sta je muzika!

onda:

4. a ovaj tek milosrdni andjeo koji bre milosrdni DJOKA sta je bre pederu jedan!

onda:

5. a koji bre Lord of Metal ma to je karlj izgubljenog djoke alo bre pederu!

a sad za kraj samo da se izrazim kako ja znam ma debili jedni "NARODNJACI SU ZAKON" A ZA VAS NEMAM STA VISE DA KAZEM DODJE MI DA SE ISPOVRACAM NA SVE VAS!!!

pukeface.gif

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

user posted imageuser posted image

Edited by srbija_za_ceo_svet