Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ivane i nemoj mi ponovo reci da sam imao spam u post-u ja sam pokusavao ali oni zele i vole da se svadjaju.

Edited by JD Seven
Posted

Znaci 4 i po strane shabanizacije, dok sam odsutan bio (tj. na poslu) i otvaranje duplih naloga... previse slicnih naloga, milosrdni andjeo, bezimeni covek, srbija_nesto itd... no.gif

Rekao sam nemoj vise i opet si nastavio, a spama koliko oces... no.gif

Moram te poslati na odmor, ali ponavljam, nije lepo da se u odsustvu cine cuda ovakva. no.gif To me ne pali.

Posted

Cisto nesto o KoRnu da se kaze...

Jebote, muka mi je kad vidim neke novije slike :puke:Bez heada i Jon sav onako debeo (Deuce je uvek pri ruci za smirenje).

Jel imaju oni jos neki DVD, ili sta vec?

Posted

Znaci 4 i po strane shabanizacije, dok sam odsutan bio (tj. na poslu) i otvaranje duplih naloga... previse slicnih naloga, milosrdni andjeo, bezimeni covek, srbija_nesto itd...

Rekao sam nemoj vise i opet si nastavio, a spama koliko oces...

xaxaxa

jbg, mozda ljudi za cilj imaju d KoRn oleshi SlipKnoT po broju stranica, ma kakve one bile icon_smile.gif

Posted
maybe if we IGNOREd him?

starting...........NOW!

ps: ovo znaci da na ovaj post ne zelim niciji potvrdan ili negativan odgovor icon_biggrin.gif

to ja davno rekla icon_smile.gif

ForeVer luzeru no.gif

Posted
KoRn je do sise, jer ne stimuju gitare na dropove, nego sviraju k'o normalni ljudi. icon_da.gif

a to je tako bitno u picku materinu

hahahah