Natasha! Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 U'll geT a single Zove se Y'all want a single Quote
zak Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 pa jebiga, makar su, za razliku od drugih bendova, sad kad mogu digli glas protiv muzickog monopola Quote
Ω Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 da, ali su se zato solidno progurali uz pomoc gore pomenutog. Quote
JD Seven Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 pa jebiga, makar su, za razliku od drugih bendova, sad kad mogu digli glas protiv muzickog monopola Quote
Alita Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 pa jebiga, makar su, za razliku od drugih bendova, sad kad mogu digli glas protiv muzickog monopola Ma daj. Aj sto je licemerje u pitanju, nije nikome ni prvi i poslednji put. Aj sto su taj isti monopol sami iskoriscavali - i to ga neka. I to svi rade, to im je posao. Nego sto prave takvu pesmu sa premisom kako ce naloziti klince, a ne da nesto ozbiljno i urade. Bole ih dupe sta radi muzicka industrija. To je samo potez kojim ista zaradjuje jos vise - na neverovatnoj gluposti i "idealima" omladine. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 (edited) da, ali su se zato solidno progurali uz pomoc gore pomenutog. e, to.... vrlo je vazno za pricu da nisu bend koji je olicenje vanserijskog kvaliteta, pa da je bozja pravda shto su forsirani i isplativi.... Edited March 24, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Ma daj. Aj sto je licemerje u pitanju, nije nikome ni prvi i poslednji put. Aj sto su taj isti monopol sami iskoriscavali - i to ga neka. I to svi rade, to im je posao. Nego sto prave takvu pesmu sa premisom kako ce naloziti klince, a ne da nesto ozbiljno i urade. Bole ih dupe sta radi muzicka industrija. To je samo potez kojim ista zaradjuje jos vise - na neverovatnoj gluposti i "idealima" omladine. pa to iz prvog dela je jednako onom iz drugog, a ti to vidim lepo razdvajas.... Quote
zak Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Ma daj. Aj sto je licemerje u pitanju, nije nikome ni prvi i poslednji put. Aj sto su taj isti monopol sami iskoriscavali - i to ga neka. I to svi rade, to im je posao. Nego sto prave takvu pesmu sa premisom kako ce naloziti klince, a ne da nesto ozbiljno i urade. Bole ih dupe sta radi muzicka industrija. To je samo potez kojim ista zaradjuje jos vise - na neverovatnoj gluposti i "idealima" omladine. oni su umetnici, nisu biznismeni ili politicari pa da menjaju stanje u muzickoj industriji, njihovo je da zapazaju Quote
Natasha! Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 ako su nešto onda su biznismeni. ovaj novi album je čista prodaja i dodvoravanje širioj populaciji što donosi naravno i više para dok su stare fanove bacili u zapećak Quote
JD Seven Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 ako su nešto onda su biznismeni. ovaj novi album je čista prodaja i dodvoravanje širioj populaciji što donosi naravno i više para dok su stare fanove bacili u zapećak Quote
dushmanin Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 onda ja nisam normalni stari fan ako mi se svidjaju i nove pesme zar ne? Quote
JD Seven Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 onda ja nisam normalni stari fan ako mi se svidjaju i nove pesme zar ne? stvar ukusa Quote
Alita Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 oni su umetnici, nisu biznismeni ili politicari pa da menjaju stanje u muzickoj industriji, njihovo je da zapazaju njihovo je da prodaju svoj proizvod kako znaju i umeju - a u ovom slucaju je to zloupotreba "ljubavi" fanova. U trenutku kad delo komercijalizujes ti postajes bizmizmen. Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 (edited) postene kurve - jebu se za pare.... i mislim da je ovde termin biznismeni jako neprikladan, treba da se koristi u nekim sferama direktnije vezanim za ekonomiju i trgovinu.... Edited March 25, 2006 by Blacksunray Verb Delikvent Quote
zak Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 njihovo je da prodaju svoj proizvod kako znaju i umeju - a u ovom slucaju je to zloupotreba "ljubavi" fanova. U trenutku kad delo komercijalizujes ti postajes bizmizmen. ne prodaju ONI svoj proizvod (ako tako hoces da zoves album koji je po def. umetnost), nego izdavacka kuca, njihovo nije da ista prodaju, nego sviraju, i da nadju nacin da to dodje do sto vise ljudi, zato im izdavacka kuca treba sad sto im vi ne verujete da im je i dalje stalo do umetnosti, to je druga stvar, ja sam siguran da ima novih klinaca koji vide twisted transistor i u fazonu su, 'wow, ovaj bend je kul, idem da kupim album' Quote
Alita Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 ovako... oni treba da jedu. Da zive negde. da zaradjuju pare da prehrane decu i ostalo vec. Kako se to postize? Zaposlis se. Radis nesto sto neko smatra korisnim dovoljno da te placa. I tako zivis. Jel se slazemo do ovde? Muzicar je kao kurva - ima nesto da nudi i daje se za pare. Oni samo ne mogu da se prodaju u najsirim krugovima bez pimpa. E to ti je izdavacka kuca. Znaci oni se prodaju kuci a ona posle prodaje njih nama. Da, tu se radi o parama. Niko ne sumnja i ne razmatra uopste da li oni vole ili ne vole svoj posao. Bolje po njih da ga vole. Ali to nije poenta. Ako ne rade komercijalno, nema leba. I kraj filozofije. Quote
zak Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 jel vidis? Muzicar je kao kurva - ima nesto da nudi i daje se za pare. Oni samo ne mogu da se prodaju u najsirim krugovima bez pimpa. E to ti je izdavacka kuca. ne, nije. tj nije svaki. muzicar je umetnik i ne prodaje se izdavackoj kuci, niti bilo kome drugome, izdavacka kuca je sredstvo koje pomaze muzicaru da svoju umetnost prezentuje sirokim narodnim masama, i takodje da bude u stanju da se posveti samo muzici i nicem drugom u zivotu, da bi ista bila sto kvalitetnija. to je tesko, i izdavacka kuca nece to da radi za dzabe. nacelno je tako, ali moze biti da se korn prodao i da se prodaje, ali mi to ne mozemo da znamo... Quote
Slave To Moonlight Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 Pazi to je malo previse romanticno shvatanje cele te problematike... Nazalost, iako bi ja voleo da si ti u pravu, mnogo blize realnosti je ono sto je Alita napisala... Mora nesto da se jede... jbg, da ne mora svi bismo imali mnogo vise para za alkohol... Quote
Recommended Posts