Jump to content

Recommended Posts

Posted

Имам другара који кења по два пут на дан, неретко и три пута.

Може чак прднути скоро увек када пожели.

Својевремено на екскурзији, било нас је неколико у соби. Бузда Сератор је у интервалу од три сата забаздио у два наврата тоалет само тако. Цела соба се претворила у гасну комору. Читаве ноћи смо морали луфтирати.

Ја на тој тродневној екскурзији нисам чак ни кењ'о, а бријао сам се по туђим купатилима. Бедак.

Posted
  курац од овце said:
Имам другара који кења по два пут на дан, неретко и три пута.

Може чак прднути скоро увек када пожели.

Својевремено на екскурзији, било нас је неколико у соби. Бузда Сератор је у интервалу од три сата забаздио у два наврата тоалет само тако. Цела соба се претворила у гасну комору. Читаве ноћи смо морали луфтирати.

Ја на тој тродневној екскурзији нисам чак ни кењ'о, а бријао сам се по туђим купатилима. Бедак.

ne kenjas po tri dana!? :ph34r: to nije dobro....

ja knjam obavezno svakog dana, ponekad i dva puta...a imam i osetljiv stomak, pa ako slucajno pojedem nesto lose ili me potkaci stomacni virus, ide i na preko 5-6 puta... :)

Posted

ja kenjam kada se uželim... šteta što nije uvek kenjanje onakvo kakvo poželim, pa mi se redovno dešava da po pet puta dnevno mogu da kenjam, a da posle svakog šetam kao kauboj...

Posted
  Patriarch said:
ja kenjam kada se uželim... šteta što nije uvek kenjanje onakvo kakvo poželim, pa mi se redovno dešava da po pet puta dnevno mogu da kenjam, a da posle svakog šetam kao kauboj...

:) :) :)

treba da unosis prirodna vlakna, da bi se lakse obikovalo, khm, na izlazu... :) onda neces imati tih problema...

Posted

uh, kako sam malopre dobro kenjao... znači boli glava, nikakav specijalan oblik, prosto mi prijalo čmaru da se ovako iskenjam... došlo mi kao masaža... :mrgreen:

Posted

Чучавац је култ, ем нема задржавања, ем хигијена, ем се јачају мишићи на ногама. :)

Posted

Никад у животу на чучавцу нисам кењ'о. Једном ми се тако у гимназији присрало, хтео сам гаће да напуним само тако.

Међутим, до школског тоалета се ни тада нисам одшлепао, већ сам упао у професорски. Лепа блистава клозет шоља.

Док, овамо све неки издрндани и недочишћени чучавци. Увек сам се прибојавао да у случају стомачне опасности се не оклизнем и глава ми не упадне у тај проклети чучавски отвор.

Posted
  Grishnackh... said:
Vise ne pijem vinjak. To je sada sigurno. Svako jutro se mucim kao nazarecanin.

Nikad nazarećanin...

Samo djavol...

Posted

Ма ја сам повраћао једно 5-6 пута. Пубертет, друга година средње ... месец дана сам пијан долазио у школу.

Десило ми се само једном да сам се поштено исрао у школском објекту, и то је био професорски тоалет. К'о што сам и описао...

Posted
  Куруз said:
Чучавац је култ, ем нема задржавања, ем хигијена, ем се јачају мишићи на ногама. :)

To govoris samo zato sto u Penezicu jedino cucavci i postoje :D

Posted (edited)

E ni ja nisam nikad kenjao u skoli, niti cu. Stvarno se plasim cucavaca (kojih je bilo u osnovnoj), sad imamo wc solje al su svejedno sjebane skroz, kao da svinje zive u wcu. :)

Edited by Ash
Posted
  Bokee said:
To govoris samo zato sto u Penezicu jedino cucavci i postoje :D

Има и тога, али и проблема којих је било у Патрису прошле године. Дешавало се да све 4 даске буду запишане на мом спрату.

Што се тиче Пенезе, намерно сам га узео. Могао сам и Студењак, ал' нисам хтео.

Где ти живиш?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...