Bejbe Kompajler Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 jaoj Bogo.... grupa na fejsbuku - Hoćete li prestati više da se slikate u WCu za FB?! Kakve slike, majko mila xD
Fapril ethereal Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Uh, al sam sinoc abortir'o. uz to bi jako dobro legao Aborted Jesus sa albumom Carnival of Gonorrhea
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 ja sam se jutros porodio.bliznaci.
Јарослав Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 ако је неко пражњење добро, онда је то од пивског говна! најбоља ствар! кад га испустиш, као да си се ослободио огромног терета!
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 ако је неко пражњење добро, онда је то од пивског говна! најбоља ствар! кад га испустиш, као да си се ослободио огромног терета! to baća,ti si moj ćovek.još onako,baš su ćvrsta,heavy i dark nijansi.prava metalska govna.a i smrde za medalju.i cigane najneokupanije su zajebala.ja obićno moram da pravim kolosalnu promaju u takvim situacijama. jel vam se desilo nekad da se u zurbi ulitate i da ne stignete prkno da obrišete?pa onda se ceo da ćešete za dupe,i gurate prste u ćmar,da mine svrab.
Fapril ethereal Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 meni se ponekad po neka grmuljica zaglavi medju dlake i ostane tu dok se ne oplaknem...jbg,moram da depiliram dupe...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 ova tema je pravo okupljalište govnara.baš smo govnari. i meni nekad znaju da zacrvće trazanćići,ali ja uvek posle tronjanja operem guzicu i ćmar.šta je sigurno,sigurno.obrišem lepo ćmar,i okolo i sve ,ali i plaknem se.
Fapril ethereal Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 realno,ovo je bas fekalan forum,sa dosta izlucevina,gnoja,govana i obrnutih krstova... naravno proplaknem se i ja,ali x-puta mi se desilo da mi se prikenja kad krenem negde i zurim pritom...onda moram da potrosim pola rolne...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 koji papir koristite? perfex,boni,avalina ada,anja,katarina,meki...krep...
Јарослав Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 перфекс. иначе, да испричам доживљај од пре једно 3 године. добио сам неки стомачни вирус, и чини ми се да сам оборио светски рекорд у срању у року од 24 часа! за тај временски период сам срао 21 пут! и то где год сам стигао!
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 je nekad volim da prnem,isfuljim ga,i ono malo onako,šmekerski da mi kane u gaće.i osetim toplinu,iako malo smrducka.ali lep je osećaj.
vudun Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Мени гованца задња три дана мекана ко беби каша. Упропастио сам клозет шољу начисто. Гузица фарба нашироко, мало прснуло и на плочице беле. Бедак, морам престати са испијањем Неса.
Јарослав Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 јој ћути, ја откако сам почео да радим, једва једем, а попијем по 10 кафа дневно! и онда кад дођем кући... масакрирање ВЦ шоље!
kuruz Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 koji papir koristite? perfex,boni,avalina ada,anja,katarina,meki...krep... Zewa peach. Најскупљи, ал' најбољи.
Amphitritê Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 јој ћути, ја откако сам почео да радим, једва једем, а попијем по 10 кафа дневно! и онда кад дођем кући... масакрирање ВЦ шоље! Ne treba ti kafa, samo pročitaj postove POJEDINIH članova/ca ovog foruma uz dobićeš i ovo Ako te pre toga ne zaboli želudac.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ne treba ti kafa, samo pročitaj postove POJEDINIH članova/ca ovog foruma uz dobićeš i ovo Ako te pre toga ne zaboli želudac. da si ko ona pamela sa avatara ti,celu bik ti guzu sa svime smazo.uh.obozavam takva zenska dupeta,naprosto,sav zatreptim od ludila i naboja emocija i ljubavi mi.
Јарослав Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ne treba ti kafa, samo pročitaj postove POJEDINIH članova/ca ovog foruma uz dobićeš i ovo Ako te pre toga ne zaboli želudac. не лупај бре! шта фали постовима?!?!? баш су до јаја! иначе, синоћ ми се први пут у животу десило да сам се пробудио да бих ишао да кењам! нешто ме много стомак јебавао, па сам на крају испустио веома чудну мешавину тврдог и меког. чак сам успео и да заспим на ВЦ шољи :)
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 не лупај бре! шта фали постовима?!?!? баш су до јаја! иначе, синоћ ми се први пут у животу десило да сам се пробудио да бих ишао да кењам! нешто ме много стомак јебавао, па сам на крају испустио веома чудну мешавину тврдог и меког. чак сам успео и да заспим на ВЦ шољи :) To se zove spavati u govnima,a moze i sgovnima.Ja više preferiram pićke.Lepše je zaspati na njojzi.nego povr govana.
Маузер Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Jbt poslednjih nedelju dana kenjam nenormalno tvrda govna. Dok serem, kao da se poradjam ali zato kasnije papir cist.
Amphitritê Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 не лупај бре! шта фали постовима?!?!? баш су до јаја! иначе, синоћ ми се први пут у животу десило да сам се пробудио да бих ишао да кењам! нешто ме много стомак јебавао, па сам на крају испустио веома чудну мешавину тврдог и меког. чак сам успео и да заспим на ВЦ шољи :) Čitaj kao što je napisano - pojedini.
Recommended Posts