Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 jel pio neko govnovacu? voliš skat? neki sinoć u trenutku istine se lozi na sex konja.
Routasydän Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 jel pio neko govnovacu? za to sam prvi put cuo u pesmi Ramba Amadeusa i mislio sam da je sprdnja, ali sam cuo da dole u Srbiji zaista postoji tako nesto ...... hehe, koliki govnar moras biti da bi bio tako nesto, pa to cak ni rusi ne bi pili
Sisus Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 (edited) Rakija od govana. Edit: mada, ako je kafa od govana najskuplja kafa na svetu i ne cudi me da neko pije rakiju od govana. Edited June 11, 2009 by Sisus
Footog Qpoos Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 obnovljivi resursi...ulaganja minimalna... el to ona kafa od majmunskih govana?
Routasydän Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Pa ako vec ti likovi vole kafu i radzu od govana, evo ja cu im se rado iskenjati u dzezvu i kazan za rakiju
Imrahil Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Da, valjda se pravi od zivotinjskog izmeta :)
Јарослав Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 ја сам за то да се окупи екипа ултра кењатора, и да правимо говновачу! квалитет загарантован, а цена повољна!
Routasydän Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Da, valjda se pravi od zivotinjskog izmeta :) pa valjda smo i mi metalci neke zivotinje
Footog Qpoos Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 e,jebi ga...ja malo pre ispustio veliku kolicinu matrerijala...
Sisus Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 obnovljivi resursi...ulaganja minimalna... el to ona kafa od majmunskih govana? Nije od majmunskih, nego macijih. Ima neka vrsta macaka (jbg, ne secam se tacno gde, mislim da je Juzna Amerika u pitanju), koja jede zrnevlje jedne vrste kafe. Posle ljudi skupljaju njen izmet i od toga prave kafu. To je najskuplja kafa na svetu. Gledao sam neku emisiju (verovatno na Diskaveriju) o govnima. Postoji i neko ulje od kozijeg izmeta koje sluzi kao dodatak jelima (tipa, maslinovo ulje i sl), zatim isto prave neki napitak od govana insekata. Ma, ludnica sta sve ljudi nece probati.
Routasydän Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 I posle kazu da je svinja prljava zivotinja
kuruz Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Анализирао сам литературу. Бреф гел за wc шољу има упутство исписано на пољском, словачком, чешком, летонском, литванском, естонском, румунском, мађарском, бугарском, хрватском (иако тај језик не постоји), српском, македонском и словеначком, док Бреф течност за чишћење купатила има само 4 језика на декларацији.
dimmu1 Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 (edited) иначе, синоћ ми се први пут у животу десило да сам се пробудио да бих ишао да кењам! нешто ме много стомак јебавао, па сам на крају испустио веома чудну мешавину тврдог и меког. чак сам успео и да заспим на ВЦ шољи :) to je stvarno zajebano..mene je tako pre par nedelja probudio oko 4 ujutru neznam da li cu da serem ili povracam..na kraju sam zavrsio spavajuci na wc solji i drzeci glavu skoro pa u lavoru i tako sam spavao nekih 10-15 minuta dok se nisam trgao sva sreca pa nisam povracao :) Jbt poslednjih nedelju dana kenjam nenormalno tvrda govna. Dok serem, kao da se poradjam ali zato kasnije papir cist. cuti te su situacije jos i dobre.ja kada sam isao na cof nesto me grcevi u stomaku poceli vatati u vozu tu kod indjije ili stare pazove (nesecam se tacno) da sam ja skoro pa preskakao sve one silne kofere u onom hodniku ili sta je vec,a guzva nikada veca.da sranje bude vece wc nije bio da vidis sine kada pogledas dole nego ima neko brdasce pa se tu kasnije govna spustaju i naravno nisu se spustila.sve se mislim ko ga jebe necu srati ponovo (a bas sam izbombardovao wc solju).vratim se ja fino u kupe i posle 15 minuta opet isto.odradim je to sve opet i ono posle 20-30 minuta isto..odradio sam jos jednom i reko jebem mu mater ako opet budem isao do wc-a onda stvarno..sva sreca pa me do BG-a nije nista vatalo inace bi morao ici skroz nazad da trazim wc jer sam one prethodne bas zasrao za destruction je vec bilo malo bolje tj isao sam samo jednom..stvarno neznam sta mi je bilo jer onoliko puta i onolika govna u zivotu nisam israo..eto sta se desava kada pre veceg puta neserete kuci Edited June 11, 2009 by dimmu1
Routasydän Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 (edited) JEl to ovako izgledalo? Edited June 11, 2009 by Routasydän
dimmu1 Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 nije bas toliko strasno bilo ali sto se tice prve slike prijatelj mi je pricao kako je u njegovoj bivsoj skoli bio lik koji kada je obrisao dupe rukama nije znao kako da obrise ruke pa je crtao po plocicama kucice
Fapril ethereal Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Jbt poslednjih nedelju dana kenjam nenormalno tvrda govna. Dok serem, kao da se poradjam ali zato kasnije papir cist. pa da...ponovo ga upotrebis sledeci put..
Guest Bata Životinja Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 to je stvarno zajebano..mene je tako pre par nedelja probudio oko 4 ujutru neznam da li cu da serem ili povracam..na kraju sam zavrsio spavajuci na wc solji i drzeci glavu skoro pa u lavoru i tako sam spavao nekih 10-15 minuta dok se nisam trgao sva sreca pa nisam povracao :) cuti te su situacije jos i dobre.ja kada sam isao na cof nesto me grcevi u stomaku poceli vatati u vozu tu kod indjije ili stare pazove (nesecam se tacno) da sam ja skoro pa preskakao sve one silne kofere u onom hodniku ili sta je vec,a guzva nikada veca.da sranje bude vece wc nije bio da vidis sine kada pogledas dole nego ima neko brdasce pa se tu kasnije govna spustaju i naravno nisu se spustila.sve se mislim ko ga jebe necu srati ponovo (a bas sam izbombardovao wc solju).vratim se ja fino u kupe i posle 15 minuta opet isto.odradim je to sve opet i ono posle 20-30 minuta isto..odradio sam jos jednom i reko jebem mu mater ako opet budem isao do wc-a onda stvarno..sva sreca pa me do BG-a nije nista vatalo inace bi morao ici skroz nazad da trazim wc jer sam one prethodne bas zasrao za destruction je vec bilo malo bolje tj isao sam samo jednom..stvarno neznam sta mi je bilo jer onoliko puta i onolika govna u zivotu nisam israo..eto sta se desava kada pre veceg puta neserete kuci pošto nema rogozuba, onda ja moram da kažem: To ti sve dešava jer slušaš bendove koji služe đavolu, pa te Bog kaznio da se usereš pet puta pred koncert COF, ne može 6 jer 6 nije dobar broj Inače, ono za Patris je urnebes! imao sam i ja jednu govnavu avanturu, prisralo mi se negdje u Brčkom, ali sam bio odlučan da zađubrim Srbiju. Izdržao sam naravno, junački, do poslije Sremske Rače. U pitanju su bili principi. Ili jesi li nisi.
Nisko_Se_Mazim Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 http://www.artnet.com/magazine/reviews/fiers/fiers1-9-01.asp Avangarda :)
Fapril ethereal Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 http://www.artnet.com/magazine/reviews/fiers/fiers1-9-01.asp Avangarda :) taj rad kakva govnarska instalacija.. a moze da nadje i siroku primenu..osim ako ne nadje..
Twisted_Sister Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Ne znam jel ima neka riba na majspejsu/fejsbuku koja se ne slika u wc-u.
vudun Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Ала сам се течно просрао малочас. Бућкуриш сраћка, различитих нијанси окер боје. Какво је такво је, моје је. Зајеб'о ме ортак, ко зна какав рицинус ставља у Нес уместо млека, док мути. Овакав хаос се и од бајатуше не прави. Вратићу му са каматом, првом приликом, јер на Хирошиму ми личила клозет шоља. Нема смисла.
Talvi Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Ovakav izliv (i bukvalno ) iskrenosti odavno nije vidjen na ovom forumu. :)
Recommended Posts