Vic Rattlehead Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Jednom prilikom sam se posrao u WC-u kladionice pune ljudi koji su gledali neku utakmicu i navijali. Ja sam samo ušao s vrata, posrao se i izašao kao da ništa nije bilo. Mislim da me, zauzeti navijanjem, nisu ni primjetili. Kladionica je bila Meridian.
BLAGOJE Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Jednom prilikom sam se posrao u WC-u kladionice pune ljudi koji su gledali neku utakmicu i navijali. Ja sam samo ušao s vrata, posrao se i izašao kao da ništa nije bilo. Mislim da me, zauzeti navijanjem, nisu ni primjetili. Kladionica je bila Meridian. jednom sam se posrao kuci u klozetu.kuca mi je bila prazna.ja se posrao,pustio vodu,obrisao,pustio opet vodu,i izasao kao da nije nista bilo.mislim da me niko nije skontao,posto kao sto sam vec rekao,kuca mi je bila prazna.
In The Flesh Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 (edited) Edited July 11, 2009 by Just Like a Timepiece
BLAGOJE Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 moras mi dati link tog gifa,vidim da cu ga na ovom forumu itekako koristiti.
In The Flesh Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 (edited) Neka sto oces zenske da mi krades,no sad i gifove Edited July 11, 2009 by Just Like a Timepiece
BLAGOJE Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 a ti meni moj trademark smajli.uz to ti i zelim:
Talvi Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 moras mi dati link tog gifa,vidim da cu ga na ovom forumu itekako koristiti. Desni klik na sliku pa "properties" i eto ti linka.
BLAGOJE Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Desni klik na sliku pa "properties" i eto ti linka. NE SERI!?!? cak na operi imam i "kopi imejdz URL",nego i tebi zelim
Fapril ethereal Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 JEBOTEEEEEEEEEEEE BOOOOOOG!!!!!!!!! Stevie sta je ovo jebote kurac? neka se sve zaustavi jebo vas bog!!!!! mislim da ce kraj vremena i prostora upravo ovako zvucati... nista brutalnije nisam u zivotu cuo...
BLAGOJE Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 hehehe,kad je u pitanju lest dejz of hjumeniti uvijek imaju uticaj na mene.jednostavno su najaci.ima i brzih,i nadrkanijih,ali niko ne jebe mater kao oni.da to je izraz za njih,jebu mater.
Fapril ethereal Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 umalo da padnem sa stolice kad je pocelo da tutnji... jebote... OVO je metal...
Fapril ethereal Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 mislim da mi se prikenja svaki put kad je cujem... toliko je anti-konstipativna da je bolja od svakog ricinusa...
BLAGOJE Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 ne,sere ti se od straha od apokalipse koju oni,kao i sto sam znas,donose.
Jabba the Hutt Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Jutros sam israo crni plastelin kome je trebalo dva flusha i dodatno ubedjivanje cetkom da bi otisao. Jebem ti "Zdrebcevu Krv" i onoga ko ju je izmislio!
Sisus Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Ko ti kriv kad vajaš čiča Glišu. Sledeći put nemoj da vajaš ništa, samo mu odgrizi noge da ne pobegne.
Dark_Elf Posted July 15, 2009 Report Posted July 15, 2009 Malopre tedoh da se bacim pod tuš pre spavanja (probdeh celu noć)... uđoh u kadu... kad ono... nema vode. Smorio sam se skroz... čekam vodu... ili kišu.
Fapril ethereal Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 dva jutra za redom kenjam najkvalitetniju glinu..
Fapril ethereal Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 nesto me bije maler pa mi se prikenja kad god treba da krenem negde... krenem na posao,prikenja mi se... krenem kod devojke,prikenja mi se... krenem u prodavnicu,prikenja mi se.. krenem negde sa devojkom,prikenja mi se...ona je vec popizdela zbog toga...
Guest Sha Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 nesto me bije maler pa mi se prikenja kad god treba da krenem negde... krenem na posao,prikenja mi se... krenem kod devojke,prikenja mi se... krenem u prodavnicu,prikenja mi se.. krenem negde sa devojkom,prikenja mi se...ona je vec popizdela zbog toga... Pa i ti da se ne ljutiš kad ti neko kaže da si seronja
Fapril ethereal Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Sere ti se zvog svega. Pa i ti da se ne ljutiš kad ti neko kaže da si seronja samo je jedan bivsi cimer srao vise od mene...taj je srao po sedam puta dnevno... kaze da mu se prikenja kad god mu pustim Dissection.. drago mi je da sam time pomagao njegovu borbu protiv konstipacije i skladan rad digestivnog trakta..
Recommended Posts