Guest Sha Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 samo je jedan bivsi cimer srao vise od mene...taj je srao po sedam puta dnevno... kaze da mu se prikenja kad god mu pustim Dissection.. drago mi je da sam time pomagao njegovu borbu protiv konstipacije i skladan rad digestivnog trakta.. To je zapravo baš bilo lepo s tvoje strane. Meni je za koncert Peppers-a došao najbolji ortak iz Niša i jedno popodne se tako opako pokenjao, ne kvantitativno već u pogledu smrada. Ja ni dan-danas ne mogu da kažem da sam osetio odvratniji smrad od toga. Nije moglo da se uđe u wc dobrih sat vremena koliko je bazdilo.
Fapril ethereal Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 To je zapravo baš bilo lepo s tvoje strane. Meni je za koncert Peppers-a došao najbolji ortak iz Niša i jedno popodne se tako opako pokenjao, ne kvantitativno već u pogledu smrada. Ja ni dan-danas ne mogu da kažem da sam osetio odvratniji smrad od toga. Nije moglo da se uđe u wc dobrih sat vremena koliko je bazdilo. taj ili nije kenjo mesec dana ili je jeo kokice i pio koka kolu..
morbid god Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 (edited) Moje najdraze sranje je kad sam bio na selu. Osnovac na raspustu, igrali smo fudbal citav dan u susjednom selu koje je udaljeno par kilometara. I tu se meni prisere, a frka mi je da idem po tudjim wc-ima. I onda sam trcao kao lud, sve nekim kozjim stazicama i kamenjarima, zamalo me ujela zmija, par puta sam mjerkao drvo da se poserem ispod njega i obrisem kakvim kamenom il smokvinim listom. Al jok, moja wc solja je zakon. Napokon sam stigao kuci, ovi moji rodjaci sto su vracali sa mnom su zaostali pola kilometra. Da ne bih rizikovao da je gornji sprat zauzet(to bi bilo zajebano, mislim da bih se posrao ispred vrata), sjurio sam na donji kojem vodokotlic radi slabije i opleo. Jebi ga, posrao sam najvece pendrek crno govno u zivotu. Dotaklo je dno solje, a mislim da je jos izlazilo. E meraka toga. Samo je bilo zajebano pustit vodu, iz 100tog puta sam procerao bestiju. A jednom nisam srao 6-7 dana, ljeto, alkohol, nista kuvane hrane, samo hamburgeri, pice, rostilj, koka kola.. taj dan smo prozvali danom holokausta. Unleashovao sam sve demone goecije, cak je i meni uzasno smrdjelo. Jedan kompanjeros je cak i povratio kad ga je zahvatio mirisni val ispred wc-a. Jebena je to rabota. edit: idem da serem Edited August 4, 2009 by morbid god
kuruz Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Неки 18. рођендан је био, спавао сам код другара у Зрењанину. Кад смо се вратили исповраћао сам се по кревету у ком је он спавао, а после сам до јутра 4 пута кењао. Никад више нисам отишао у његов стан, страх ме од његове кеве и данас.
Vuk Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 sinoc - orahovacha, vinjak, stomaklija i par vrsta piva keva zamalo da zakasni na posao jutros, nije smela da udje u klonju
MissionVao Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ja sam pre jedno 6-7 god bila toliko naivna da nisam znala da treba da se stidim Elem radilo se o necemu toliko velikom da nije htelo da ode I zovem ja tako naravno caleta u pomoc Covek je dosao, pogledao u WC, pitao zasto ga zajebavam i sta je to unutra ne znam sta mu je uradio al oterao ga je kad je ukapirao da ne zezam... btw MRZIM cetke za WC! jesu nekad neophodne ali wtf treba da drzim nesto usrano (figurativno, posto niko ne bi to samo upotrebio i vratio na stalak ) stalno u cistom kupatilu? radije pustam vodu i pre odlaska, onda se ne prlja. 1 1
Recommended Posts