Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Никад нисам кењао у вртићу, основној, средњој или на факултету.

+1

Ali se jednom jesam ispovracao u osnovnoj. :)

+1

I to kada smo ulazili u školu,na sred hodnika,svi su videli. :)

Tog dana sam jeo neke pokvarene viršle. :(

Edited by Sandman
Posted
Има и тога, али и проблема којих је било у Патрису прошле године. Дешавало се да све 4 даске буду запишане на мом спрату.

Што се тиче Пенезе, намерно сам га узео. Могао сам и Студењак, ал' нисам хтео.

Где ти живиш?

U stanu kod Bajlonija na Dorcolu. Ali mi drugar zivi u Penezicu, cesto sam kod njega na Jelenizaciji :pivopije:

Posted

Нећеш у дом или...?

Синоћ била журка, добро је било. Бенд је одличан, од сваке песме одсвирају само рефрен. Мегамикс целе ноћи!

Posted

Nije mi nesto prosek, a i ok mi je ovako, zajebancija non stop. A ucim u citaoni na faxu, tako da i to nije problem :)

Posted

Ја тамо не могу да учим. Само се шетају + никад нема места, а и столови ми не одговарају.

Posted

Eh, sto se tih cucavaca tice...

Pokidam ja ligamente na kolenu, i nosim gips, od skocnog zgloba do prepona, sest nedelja. Al' ne daju mi opravdanje, nego moram u skolu. Al' nema veze, jos bolje.

I uhvati mene sracka. Naravno, ne mogu u cucavac jer ne mogu da savijem nogu. Pobegnem ja sa casova, zovem taxi, i jedva stignem da udjem u kucu. Cak sam i neprimetno prdnuo par puta u taxiju (bar neprimetno sto se sluha tice :mhihi: ).

U procesu svega toga me je oblivao hladan znoj i sta sve ne... Kasnije mi je stvarno bilo smesno. :)

Posted

Kod mene u skoli nema cucavaca, imaju WC solje, ali kabina ne moze da se zatvori. Jednom mi se tako prisralo pa sam uhvatio taxi i k'o za inat se zaglavio u guzvi, pa sam se previjao na zadnjem sedistu, i uvalio taxisti 150 dinara vise, jer nisam mogao da cekam kusur :) Sto je najgore, taj dan sam dosao u skolu sa namerom da odglumim da mi je lose da bi izbegao neke casove, al' mi na kraju stvarno pripalo lose (stomacni grip) pa sam zavrsio u bolnici :)

Posted

Hahah. :)

Ja sam pre neki dan sanjao da je neka sestrina drugarica izvršila samoubistvo(i to penkalom(!) :) ),i da sam onda hteo o tome da pišem na 'Bem ti život temi. :)

Posted

Kod nas u školi je wc čistiji od mog. :lol: (Ne kažem da je moj prljav, već da je onaj jako čist :P)

Renovirali su ga prošle godine, imamo wc šolje, toalet papir... Super izgleda. :D

Ali isto nikad ne bih otišla na duže, neprijatno bi mi bilo. xD

Posted
Ne volim wc u mom stanu, jer je pun jebenih buba shvaba, a ako neshto mrzim na svetu to su buba shvabe...Imam fobiju od njih...

Sto, ujedaju te za guzu?

Posted (edited)
Nemoguce je, jer je ceo ovaj deo grada u kojem sam, oduvek ih bio prepun.

onda nabavi klompe, pa udri... ;)

Edited by Patriarch
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...