darkmiss Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 kod mene u kupatilu imaju neki mali gmazovi... strasno! nikad to ranije nisam videla! ogavni, mali, izgledaju kao skampi sa nozicama, samo mali i sivi... i ono, samo po jedan se po nekad pojavi, al mnogo je gadan!!!
darkmiss Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 fantomski gmaz... 2-3 puta sam ga zgazila i on se opet vraca...
Sandman Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 (edited) Ja imam mrave u kupatilu,al' mnogo ih gotivim.Slučajno sam par puta ubio po nekog,ali se trudim da to ne radim. Mravi su genijalne životinje,ali se buba gadim(no,njih hvala bogu nemam u stanu). Edited April 12, 2009 by Sandman
Brynhildr Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Meni su leti često otvorena vrata od terase, pa uđe gomila spodoba.
EL Diablo Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 kod mene u kupatilu imaju neki mali gmazovi... strasno! nikad to ranije nisam videla! ogavni, mali, izgledaju kao skampi sa nozicama, samo mali i sivi... i ono, samo po jedan se po nekad pojavi, al mnogo je gadan!!! to sam i ja imao dok nisam isao redom kad se krecilo i u svaku rupu spricem sipao nitro razredjivac,a posle zapusio vise nemam ni mrave
tuoLarips Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 ja nemam nista od buba kod kuce, al' zato u domu...... imamo neke pozamasne zuckaste bube.. nemamo u sobi, al' zato u kuhinji i hodniku ima.. jos je moj ulaz i dobar.. kod drugarice su se posteno nakotile.. evo jednog primera kako bih docarala situaciju, podigla je jednu dasku, i odjednom se razbezalo mnoogo buba, uspela je da ubije 11 komada, a mnogo vise je pobeglo... pre sam se gadila na njih, sad su mi kao kucni ljubimci (koje ubijam kad ugledam)..
Sisus Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Meni bube ne smetaju i jako retko ih ubijam. Treba da naucite da zivite u skladu sa svim bicima na ovoj planeti.
Grob Bez Dna Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Meni su leti često otvorena vrata od terase, pa uđe gomila spodoba. tako je kod mene u selu. mrav ko roda, jebote.
Night's Blood Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Meni bube ne smetaju i jako retko ih ubijam. Treba da naucite da zivite u skladu sa svim bicima na ovoj planeti. A jel' bi voleo da ti ta ziva bica setaju po kuhinji i oko hrane, a mozda i po njoj?
Sisus Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 A jel' bi voleo da ti ta ziva bica setaju po kuhinji i oko hrane, a mozda i po njoj? Ja nisam kao ti da gazim sve sto vidim da gamize. Znas kako imam jednog lepog crnog pauka u kupatilu? Zivi u slivniku, bas je kul.
tuoLarips Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Meni bube ne smetaju i jako retko ih ubijam. Treba da naucite da zivite u skladu sa svim bicima na ovoj planeti. i ja sam za to, ali kad ih vidim napolju.. kada se previse namnoze u mestu gde boravis, ne preostaje ti nista drugo... zamisli npr uzmes tanjir, a u njemu bube... edit: eto, vi se vec ispricali dok sam ja ovo iskucala... ps pauka ni ja ne bih ubila..
Sisus Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 i ja sam za to, ali kad ih vidim napolju.. kada se previse namnoze u mestu gde boravis, ne preostaje ti nista drugo... zamisli npr uzmes tanjir, a u njemu bube... edit: eto, vi se vec ispricali dok sam ja ovo iskucala... ps pauka ni ja ne bih ubila.. Pa dobro, to je ok, ali imas ljudi koji histerisu previse. Moja sestra toliko preteruje, da kad stane na vrata sobe, prvo dobro pregleda sve zidove da vidi da li negde ima stonoga. Ja ih obicno pustim da idu svojim putem.
darkmiss Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 uh, stonoge su mi odvratne... a ovi mali odvratni u mom kupatilu nesmetano zive, dok ne pocu previse da mi se priblizavaju... pauke nemam... osim u vikednici, tako su nesto malo manji od moje rasirene sake! al oni, kucni, tanki pa nisu strasni...
Night's Blood Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Meni se insekti jako gade. Kada u kupatilu vidim bubu podignem papuce na masinu za ves dok se kupam, tripujem da ce uci u papucu . @Sisus- Sinoc sam te sprecila da zgazis bubu koju nisi video, nisam bas toliko bez srca .
Footog Qpoos Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 ja imam pauka u klonji...zivi kod bojlera...lepo se slazemo...ja ga ne diram,on nikada nije pravio probleme sa mrezom,nije se sirio na moj prostor,ja ga nisam nikada hteo da cackam njegovo staniste iza bojler...kada neku muvu ubijem ,ja mu dam...onako,lepo nam je...imamo neki precutni muski dogovor da se ne smaramo medjusobno i super funkcionisemo...mog'o sam ga odmah ubiti kada sam ga video...a on vise vremena provodi u klonji od mene...bilo mi glupo...upadnes nekom u kucu i ubijes ga...tako da ga ne diram,niko ga ne vidi,tako da nikom ne smeta...
kuruz Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 ja nemam nista od buba kod kuce, al' zato u domu...... imamo neke pozamasne zuckaste bube.. nemamo u sobi, al' zato u kuhinji i hodniku ima.. jos je moj ulaz i dobar.. kod drugarice su se posteno nakotile.. evo jednog primera kako bih docarala situaciju, podigla je jednu dasku, i odjednom se razbezalo mnoogo buba, uspela je da ubije 11 komada, a mnogo vise je pobeglo... pre sam se gadila na njih, sad su mi kao kucni ljubimci (koje ubijam kad ugledam).. У ком дому живиш? Код мене у Пенезићу их нисам виђао. ja imam pauka u klonji...zivi kod bojlera...lepo se slazemo...ja ga ne diram,on nikada nije pravio probleme sa mrezom,nije se sirio na moj prostor,ja ga nisam nikada hteo da cackam njegovo staniste iza bojler...kada neku muvu ubijem ,ja mu dam...onako,lepo nam je...imamo neki precutni muski dogovor da se ne smaramo medjusobno i super funkcionisemo...mog'o sam ga odmah ubiti kada sam ga video...a on vise vremena provodi u klonji od mene...bilo mi glupo...upadnes nekom u kucu i ubijes ga...tako da ga ne diram,niko ga ne vidi,tako da nikom ne smeta... Обожавам пауке, никад их не убијам, а бураз их често храни мувама.
kuruz Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Био сам на премештају, али нисам хтео да га узмем на расподели.
SATAN-iz Batajnice Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 U kuci nemam nista sto se buba tice,ali sam jedno vreme (kad su bile one poplave) imao dva pacova u wcu.Izasli iz wc solje...Od tad mi velika nuzda nije sto je bila,uvek gledam da me nesto ne api za jaja Elem ta dva pacova smo ubili cale i ja.Jednog je cale zgnjecio a drugog sam ja rascockao palicom po zidu.
kuruz Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Јеб'о те живот, к'о хорор филм. Послаћу ти Рокија да среди те напасти.
Patriarch Posted April 17, 2009 Author Report Posted April 17, 2009 U kuci nemam nista sto se buba tice,ali sam jedno vreme (kad su bile one poplave) imao dva pacova u wcu.Izasli iz wc solje...Od tad mi velika nuzda nije sto je bila,uvek gledam da me nesto ne api za jaja Elem ta dva pacova smo ubili cale i ja.Jednog je cale zgnjecio a drugog sam ja rascockao palicom po zidu. au jbt, a ja mislio čmar moraš da čuvaš samo u zatvoru i na gay paradi...
vudun Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 То! Хоћемо још некро шит грајнд фекали фростбитен причица из клозета!
Fapril ethereal Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 au jbt, a ja mislio čmar moraš da čuvaš samo u zatvoru i na gay paradi... pa zasto ga cuvas kad si na gay paradi?
Recommended Posts