Jump to content

Recommended Posts

Guest byakuya
Posted
Znate kako..izdavanjem albuma pomocu izdavacke kuce verovatno ne bi u samom startu dovelo do spoznaje sirokih narodnih masa o vasem postojanju, ali sigurno bi lakse dosli do vecih koncerata..lakse bi se progurali na neki festival (exit ili nesto slicno u okolini) ili ako dodje neki strani bend veci, ko zna..a spot mozete neki da snimite ( ne za neki budjavi sok, znam o cemu pricas:), pa i on bi se sa izdavacem vise verovatno vrteo..metropolis, adria mozda..drugi album obavezno da izdate!! pa makar sami stampali diskove!! disk je ipak disk, opipljivo nesto:) sve najbolje :meshuggah:

Verovao ili ne...i mi smo bukvalno tako razmisljali u pocetku...mozda ne platinum rekords :P ali definitivno izdavanje albuma...medjutim okolnosti kakve jesu, i u kakvom je 'statusu' nasa zemlja kada je u pitanju muzika, nisu bile povoljne da mi izdamo album i da neko na TAJ nacin cuje za nas (imali smo primedbe tipa : pevate na engleskom, probajte za par meseci, a vi nemate harmoniku? i sl. :) ). Sto se tice koncerata, uglavnom su to drugarske svirke, jer vece undeground svirke ne mogu da dodju do izrazaja - a i ne bi bile underground onda hehe. Svirali smo 2006 na exitu, verovali ili ne u 3am pred nekih 1500 ljudi i bilo je odlicno. bili smo najmladji bend na Exitu (mislim da smo svirali oko 6 meseci, ispravice me kolega ako gresim :P). Sto se tice spota, upravo se dogovaramo na koji cemo nacin to da odradimo, a da ne bude standardno.... u pitanju su efekti,digitalne kamere, etc etc...dosta otkrivanja :P Uskoro nadam se imacemo svirku u Valjevu, a nastavicemo sa sto cescim svirkama, i zbog vas i zbog nas ;)

kad sam shvatila da vrtim peto slušanje na myspaceu reših da skinem album :pivopije: samo napred. odlično zvuči.

Tako i ja neki put zabodem po 4h slusanja nozblida (neki bi rekli - vidi pozera slusa svoj bend :P ali koja je poenta pravljenja muzike ako sam ne uzivas u njoj :P) , ali tu je uvek avril u mp3 listi da me vrati u zivot hehe... hvala na 'vrtenju' :P ipak se okrece :PP

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dopada mi se ova prljavija produkcija, a i vrsta svirke, pogtovo Dzonijevi vokali, za ovih 10 vrtenja ep, solidno bas. Super fazon sto ste citirali Palahniuk-a.

A sada se malo mrdnite i pocnite da radite svirke ove godine, taman ispromovisete album i ep.

Posted (edited)

Zapravo, zvuk novog EPa je onakav kakav mi zelimo, trebalo je da i alum zvuci tako al' sam ga ja previse ispeglao :meshuggah:

Uskoro cemo napraviti cert u Beogradu.

Pozdrav :muzicar:

Edited by ghostchant
  • 1 month later...
Posted

n324248295727_4676.jpg

Despite Everything (GREECE), punk rock bend iz Atine, dolazi u Beograd u sklopu evropske turneje na kojoj ce promovisati dva nova EP "In Desperate Times" i "With My Bear Hands"

Myspace

Kao podrska nastupice beogradski Nosebleed koji ce takodje predstaviti publici novi EP "I Was In A Subculture And All I Got Was This Lousy EP"

Myspace

Takodje ce nastupiti i beogradski Blankfile koji ce predstaviti novi LP "Turning The Season"

Myspace

Ocekuje nas puno noviteta, vidimo se!!!

Cena karte 300 RSD.

• 1 year later...