Сале Posted March 31, 2023 Report Posted March 31, 2023 20 hours ago, oʞɾoƃ said: Ljudi od 45 godina pale obrnuti krst, wow, stunning and brave. Мени је логичније да пале исправно постављен крст као права негација хришћанства. Ако пале обрнут то значи да негирају сатанизам што значи да су дубоко у души искрени хришћани. Јер - и - дају + као што у истој реченици не можеш користити 2 негације (осим ако си Србин) 1 Quote
Talvi Posted April 3, 2023 Report Posted April 3, 2023 On 3/31/2023 at 6:27 PM, Сале said: Мени је логичније да пале исправно постављен крст ovo bi bilo kao Quote
HUMAN Posted April 3, 2023 Report Posted April 3, 2023 On 3/31/2023 at 6:27 PM, Сале said: Мени је логичније да пале исправно постављен крст као права негација хришћанства. Ако пале обрнут то значи да негирају сатанизам што значи да су дубоко у души искрени хришћани. Јер - и - дају + као што у истој реченици не можеш користити 2 негације (осим ако си Србин) Ček bre Sale, znači tom logikom da su zapalili dva obrnuta jel bi to onda značlo da su ipak satanisti? Quote
Сале Posted April 3, 2023 Report Posted April 3, 2023 17 hours ago, oʞɾoƃ said: Nek zapale Kuran. Тешко да би поживели до новог албума да су то урадили. 14 minutes ago, HUMAN said: Ček bre Sale, znači tom logikom da su zapalili dva obrnuta jel bi to onda značlo da su ipak satanisti? Па тако испада, хах. Quote
dAdAiSt Posted April 17, 2023 Report Posted April 17, 2023 ovi još snimaju? sećam se da ih je hajpovala tadašnja metal štampa. Quote
Grobodan Posted June 30, 2023 Report Posted June 30, 2023 mene bas prijatno iznenadio album, bez problema najbolji od desert northern hell Quote
oʞɾoƃ Posted July 1, 2023 Report Posted July 1, 2023 Simpatičan norsecore, vraća me 15 godina unazad kad sam mislio da je ovakav black metal vrhunac muzike. Nije loše za vožnju prokletim srpskim drumovima propasti tvoje. Quote
Сале Posted July 19, 2023 Report Posted July 19, 2023 On 6/30/2023 at 10:43 PM, Grobodan said: mene bas prijatno iznenadio album, bez problema najbolji od desert northern hell Тек данас детаљно преслушах албум и могу слободно да потврдим Слобину констатацију. Стил и дужина албума уобичајени за њихове радове али овај ми је енергичнији од претходна 2 а нарочито од оног Антилив. Јес да и даље фурају те клиначке фазоне, обрнуте крстаче, ђаволе и остала срања ал то раде са стилом који нису мењали од... па... од кад су били клинци . Једина моја замерка овог албума је то што су урнисали лого и не знам шта им је то требало. Онај оригинални је био неупоредиво бољи. Засрали су натпис ко и ноктурнал мортум. Quote
Recommended Posts