Џрк Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Jo soi colonelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 ne osvojismo slavoniju ali barem smo videli da ni u igricu Srbi ne mogu biti složni, ali to je "old news" zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 zashto ne mozhe da se osvoji ova siva povrshina gde su cg, kosovo i shiptarija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 igrica hoce da bude politichki korektna @wizard da, niko nama nije neprijatelj kao shto smo mi sami oni hrvati su se tukli do poslednje kapi krvi i kinte (imali su srece shto su im uleteli saveznici, pa su dobili), ali svaka im chast kako su slozni Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) cg, kosovo i šiptarija još nisu ubačeni u igru hrvati su sigurno imali rasprodaju oružja, a kod nas internet patriote dobrano zaradiše sa dizanjem cena kao da su pravi novac uložili pa ajde da zaradimo Edited September 1, 2009 by WIZARD OF GORE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 kad ubace KiM, osvajamo ga na keca Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 "ako" ga ubace ne verujem da će se admini usuditi da i KiM uključe u igru - od navale srbijanskog patriotizma ima svi serveri da popadaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 hahaha xD bilo bi lepo da se to desi.. ali svidja mi se shto se posle shirenja vesti da je srbija osvojena sada imamo preko 10.000 stanovnika, shto je vishe od pola amerikanaca ili rusa xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 E ljudi, kako da se zaposlim tamo? I inace, da li je uvredljiva ova slika koja mi je na avataru, hoce li da me banuju zbog nje? (ovo je inace karikatura Muhameda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 banovaće te kao što su zabranili family guy u SP-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 zaposlish se tako shto odesh na market -> job market shodno mogucnostima i zeljama (ako si na nuli) zapochnesh u firmi sa jednom zvezdom (gathering ili building skill da budzish, tu posle pada dobra kinta i takvi su uvek potrebni, nas manualaca ima pun kurac) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 3, 2009 Report Share Posted November 3, 2009 Ko kaze da je ovo mega zarazna igra onda je on budala koja nema zivot. Mislim , vec ti nije dovoljno sto nemas zivot na forumu , kao vecina nas , ali josh + Erepublik = no social life. Ja sam je igrao pola sata , dao sam mu sansu ali je totalno sranje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 erepublik realno uzme 20ak minuta dnevno, eventualno nesto vise ako izvalis neki interesantan rat ili novinski clanak sto ne bi trebalo da bude no life varijanta sem ako ne volis da ides na ona chatovanja i ostala govna. nego opade skroz traznja za nama zidarcima skroz nakon ove slavonije, em mi smanjise platu na 29. inace vuce cuo sam od druga iz stranke da ce sad neko vreme vrtoglavo rasti traznja za vama manualcima, valjda nije prazna prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvrag Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 erepublik realno uzme 20ak minuta dnevno, eventualno nesto vise ako izvalis neki interesantan rat ili novinski clanak sto ne bi trebalo da bude no life varijanta sem ako ne volis da ides na ona chatovanja i ostala govna. nego opade skroz traznja za nama zidarcima skroz nakon ove slavonije, em mi smanjise platu na 29. inace vuce cuo sam od druga iz stranke da ce sad neko vreme vrtoglavo rasti traznja za vama manualcima, valjda nije prazna prica. Nekad sam imao postovanja prema tebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 erepublik realno uzme 20ak minuta dnevno Počeh da igram ovu igru pre nešto malo dana. Trenutno sam na desetom nivou i jako me zanima gde se to tačno gubi 20 minuta, pošto imam da kliknem jednom na work, jednom na train i pet puta na fight i ja sam za taj dan gotov. Sve zajedno - 37 sekundi. U suštini ja čak i tražim ako ima nešto interesantno što zahteva malkice više vremena . Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) Probaj Tribal Wars. Ortak se time zarazio, meni deluje kao glupost. Edited November 13, 2009 by Mare^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) erepublik realno uzme 20ak minuta dnevno, eventualno nesto vise ako izvalis neki interesantan rat ili novinski clanak sto ne bi trebalo da bude no life varijanta sem ako ne volis da ides na ona chatovanja i ostala govna. nego opade skroz traznja za nama zidarcima skroz nakon ove slavonije, em mi smanjise platu na 29. inace vuce cuo sam od druga iz stranke da ce sad neko vreme vrtoglavo rasti traznja za vama manualcima, valjda nije prazna prica. josh uvek nishta od potraznje a skoro mi je gazda kenjao (pretio otkazom) kad sam slabije radio jer sam zaboravio da se lechim posle ratovanja Edited November 13, 2009 by .Vuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Probaj Tribal Wars. Ortak se time zarazio, meni deluje kao glupost. Ma ne, hoću da mi neko ukaže na to gde to ljudima odlaze minuti u ovoj igri, pošto mi se generalno sviđa koncept, posebno to što mogu osnovati svoju partiju Ne želim neki novi oGame, to mi nikako ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 (edited) Meni je igra mnogo kul, samo skupo oruzije u qrac... Realno, dnevno potrosim 5 minuta na igru, i to jer volim da gledam neke mape, komentare i sl.. Edited November 13, 2009 by Srlandand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 oruzje je u ovom momentu jeftino kad sam ja pochinjao, morao sam celu platu da dam za jednu pucu, sad mogu da kupim chak dve Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 a da ti se u međuvremenu nije povećao skill? mene su malo smorili ovi silni bezuspešni pokušaji osvajanja slavonije ajd ovaj poslednji je bio diverzija tj. pomoć saveznicima ali oni prethodni pokušaji propadoše ko olovni cepelin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 jeste porastao skill, ali je napredak znatno usporen nikako da predjem granicu od 5 tad cu moci da potrazim neku firmu koja ce mi dati vishe od 15 dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Djomla Mrak New Citizen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Evo novog napada na Kroaciju... Gube jednu teritoriju sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Јбт, ПољаКи избили на прво место!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts