Night Prowler Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Gde su nestale domace stranke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Ostale su u Bugarskoj kao posledica onog plana sa okupacijom i oslobadjanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerevarine Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 jedno pitanje, sad sa, lvl 6 i peglo sam se u ratu pa mi pao wellnes, a dobio sam zlato. da li da kupim wellnes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Nemoj. Preseli se u regiju koja ima Q5 bolnicu pa se nakon peglanja leci za 50 wellness-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 (edited) Sutra cu da se selim, ne mogu da gledam vise Hrvatsku zastavu u profilu. Ima neko neki predlog kuda da idem? Edited April 20, 2009 by Night Prowler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 u pizdu materinu mala šala, idi u Šumadiju brale pustite te bugarske mađarske pičke materine...Srbija il' ništa drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) E gotovo sad, ja otisao u Portugal Nema veze, imam jos jednu kartu za selidbu Edited April 22, 2009 by Night Prowler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_JinX_bG_ Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 e, ja sam u bg-u! to mu dodje sada hrvatska! kako da napredujem? kako da se prebacim u srpski ressistance? kako da se najebemo hrvatima majke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 (edited) Omg. Prestanite da me kulirate bre! Kako da cancelujem account?!?! :) Ko te jebe kad si se registrovao vec :) Nema napolje Nego,citam ovu temu i umirem od smeha,hahaaha :) "Idem u Portugal","Necu da placam danak Hrvatima","Okupirali nam teritorije","Ajmo u Indoneziju","Potrosio sam novce,selim se ja iz ove drzave"... Mislim,nemam pojma o cemu se radi u toj igri,al' samo kad procitam komentare ovde - hahahahaha,underground Mora da je zanimljivo Edited April 23, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Lazare, ne seri Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) Ko te jebe Nego,vi tamo sto picite to - jel je Zrenjanin okupiran? Ako jeste,da se i ja registrujem,da pobijem okupatore,a ustanak ima da krene iz Srednjeg Banata,jel vam jasno EDIT:prvo Zrenjanin,onda ostatak sveta Edited April 24, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 ajd ne seri leba ti...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Jebote,pitam dal je Zrenjanin okupiran Posto nemam pojma o toj igri,ni sta se desava,sta ti je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerevarine Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Jebote,pitam dal je Zrenjanin okupiran Posto nemam pojma o toj igri,ni sta se desava,sta ti je... okupiran je, i sad madjari i hrvati ratuju oko njega i ostatka vojovdine...pajseri Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Ajao,bruka @Panzer Srbija:jel ces da ti da pojasnis jos neke stvari il' si ti dosao ovde samo da izreklamiras ovo i sad pobegao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_JinX_bG_ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) Koga zanimaju neki detalji o igri ili sl. neka se javi na pvt.... Takodje ko hoce da se pridruzi..... Evo sta je ostalo od srbije CLICK Kome se ovo ne svidja neka pomogne... Edited May 2, 2009 by _JinX_bG_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerevarine Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 e ja sam lvl13, al i dalje osim sto radim, treniram i ratujem nista drugo ne radim, a za to mi treba ukupno 5 minuta na dan. a razmisljam da osnujem kompaniju, pa ono aj neki savet sta valja proizvoditi gde mogu da vidim kolko se sta isplati praviti i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Onaj Panzer Srbija se izgubio i nema ga da pomaze sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 pa pitaj ovde šta ti treba čoveče naći će se neko da zna odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 upao sam u okupirani beograd ,nashao shljaku i to je to nevidim nishta drugo shto bih mogao da radim dok se po srbiji ratuje .. ko je josh tamo da vas dodam ko prijatelje pa da osnujemo neku druzinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 dodaj mene Rle legendo pa da budemo pravi virtuelni prijatelji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 (edited) Odes k'o ja u Rusiju, radis, ratujes - nabijas skill, i onda se vratis kao 15/16 level posle 50ak dana ili sl. u Srbiju. To je jedini nacin da Srbija ojaca (ok, mozda ne jedini, ali svakako dobar). Trenutno sam 13 level, igram nesto preko mesec dana. Rusko imigraciono ministartsvo ti daje karte i hranu u pocetku, a posto imaju q5 bolnicu u Kalingradu, keva je za ratovanje. Jos jedna dobra opcija je Indonezija, oni uvek ratuju edit: Rle, to sto radis u Bg-u radis za Hrvate, njima se sliva novac u drzavnu kasu. Bolje se seli momentalno Edited May 11, 2009 by H.J Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 ja ni u kom slučaju ne napuštam Srbiju ostajte ovdje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 reci mi koji ti je nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 aj ti meni reci tvoj nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts