Flash Of The Neon Light Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Odlican RAW! Slažem se Jovana nisam još upoznao, ali moraću. Quote
Lunar Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Ko upozna Vozda Jovana Poganog, dobija +1 na kvltnost. Quote
Apeiron Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Satan live, ovo se cekalo!!! http://www.youtube.com/watch?v=Ag8r3JZydSI Quote
Fapril ethereal Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 (edited) vec Talvi kacio.. ali ipak,ih jebem ti boga usranoga!!! Edited October 11, 2009 by april ethereal Quote
morbid god Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 jel ovo blekeri vicu 'srbija, srbija'? santa madre de dios ko da su na utakmici. Quote
Fapril ethereal Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 ali su mi ipak najiskreniji ovi momenti sa suncobranima Quote
Grobodan Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Kako primitivni bubnjarski atak Jovan cepa kao nezdrav. Što ga nema nešto na forumu, zna li ko...? Quote
Fapril ethereal Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 pao mu svestenik na glavu.. Quote
Warner Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 jel ziva ona legenda sa malom pishom iz RS? nema ga mesecima... Quote
Apeiron Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Kako primitivni bubnjarski atak Jovan cepa kao nezdrav. Što ga nema nešto na forumu, zna li ko...? Mislim da je bez interneta, umešao se Svevišnji i oduzeo mu to sredstvo komuniciranja izgleda Ali zato je po gradu nezaustavljiv, a na koncertu održanom u BL, ovom: Gde je trebao premijerno da nastupi sa svojim bendom Satan, ali se toliko napio, da je izašao na binu dok je Bogamber svirao, uzeo mikrofon, i urlao i growlovao tokom čitavog njihovog nastupa. "Ave Satanas, Bethor je najjači, jebite se svi" i sl., malo šta se moglo razumeti, ali nije odustao do kraja Bogamber nastupa, iako mu je vokal Bogambera fino rekao: "ćelavi bradonjo, ajde molim te idi sa bine, ja sam vokal ovog benda", na šta su čak dvojica pokušali da odvuku Jovana sa bine, ali nije se dao, opet oteo mikrofon, i tako nastavio do kraja. Trebam li uopšte pomenuti to da Satan nije nastupio, zato što je ovaj bio toliko pijan, da je zaspao u hodniku kluba, a ovi njegovi iz benda se samo pokupili i otišli. Ajd sad recite, jel to metal ili sta? Quote
Vozd Jovan Pogani Posted November 17, 2009 Author Report Posted November 17, 2009 http://www.megaupload.com/?d=O8UHGKB7 NOVI PROROK... SINGLICA... DOSTA JE PROGRESIVAN SNIMAK... 2 Quote
oʞɾoƃ Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 (edited) EDIT: Ovo je ODLIČNO, ima totalno Iguman šmek... Edited November 17, 2009 by Gojko 2 1 Quote
Talvi Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Zna Vozd sta valja, okacio link na megaupload. Quote
Grobodan Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 SVI VJEROVASE U TEBE O BOLESNA IZMISLjOTINO RATNICE ISLAMSKI IZMISLjENA STOKO TVOJA VJERA JE RAT I BORBA U IME PRLjAVE VJERE MRZIS SVE STO NIJE POD TVOJOM BOLESNOM ZELENOM KNjIGOM JEBO TE QUR-AN JEBO TE MINARET JEBALI TE BAJRAM I DzEHENEM SALAMET BOLEST TVOJA PROSTIRE SE PO SVUDA ALI NECE JOS DUGO NECE MOJIH MI MUDA OBREZUJES MLADE MOMKE I DJECAKE SUNETIS SVE STO TI POD NOZ PADNE BOLESNA VJERO I IDIOTSKA RELIGIJO SVE BI VAS UBIO I TAKO REC POBIO VAS JE BOG VARALICA I LAZOV VASE UMOTANE KURVESTINE SAMO IZAZIVAJU NABREKLE KITE VJECNO STE ZAOSTALI I MORATE ISPRASTATI MONSTRUMI BOLESNI JEBO VAS ALAH RETARDIRANI Tek sad sam video ove mudrosti Quote
oʞɾoƃ Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 Pomislio sam od avatara da je Faris Ali tekst naravno stoji. Quote
Grobodan Posted November 17, 2009 Report Posted November 17, 2009 (edited) Faris treda da promeni avatar edit: ima li linka za Satanisticku krv? Edited November 17, 2009 by Grobodan Quote
F4R15 Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Nikad drugi avatar... Uvek NITND... Quote
Vozd Jovan Pogani Posted November 18, 2009 Author Report Posted November 18, 2009 http://www.megaupload.com/?d=DBW2ETBN PROROK - SATANISTICKA KRV... 2 Quote
Recommended Posts