morbid god Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Black metal i Srbija. Mizantropija i nacionalizam. Ou jea Quote
Vozd Jovan Pogani Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 Black metal i Srbija. Mizantropija i nacionalizam. Ou jea To se trazi... Quote
Vozd Jovan Pogani Posted December 30, 2009 Author Report Posted December 30, 2009 (edited) http://www.megaupload.com/?d=PPX5BXBZ SIROVI poklon za prijatelje... Fajl je 750 KB... SRETNA VAM NAREDNA GODINA... PROROK ILIJA JE UZ VAS... Edited December 30, 2009 by Vozd Jovan Pogani 1 Quote
Talvi Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Opa, tehnicka progresija u Vozdovom gitarskom umecu! Quote
iron will Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Какве су ово свеће на слици горе? Да ли је то дошло до духовног преображења код Вожда? Quote
Теша Тешановић Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 za jovana i sve fanove proroka jedna patriotska pesma http://www.youtube.com/watch?v=fw0SNKwUIJ4 1 1 Quote
Fapril ethereal Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 upravo je to crkva u kojoj ga nisu krstili.. Quote
morbid god Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Ja mislio da je ono rostilj. Quote
morbid god Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 ispred crkve se ne slika sa isukanom muricom. latentni hriscanin. Quote
Fapril ethereal Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 ipak se odlucio na koncertnu promociju svog majmuna..privilegovani su imali priliku da stoje na 50cm od njega. Quote
morbid god Posted December 30, 2009 Report Posted December 30, 2009 Ko zna kolko je bilo blizu u bekstejdzu. Quote
Vozd Jovan Pogani Posted January 1, 2010 Author Report Posted January 1, 2010 Samo da recem nesto... Najjaci snimak ce da bude uskoro... Tacnije snima se... GOAT EVIL / KOLAC Split... To ide na ORG kasete... 1 Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) eh da je ostatak scene ovako dobar bilo bi sve sjajno.ovi pederi iz may resulta,kozeljnika i the stone nikada nece moci da naprave ovako dobru muziku jer su 1.homoseksualci 2.imbecili 3.picketine i pozeri Nikad May Resulth i the stone Samo zoka kulina i raw black!!!! Edited January 5, 2010 by Теша Тешановић 4 Quote
Brynhildr Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Jesi li ti skontao da si blejao sa njima na dočeku? Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Jesi li ti skontao da si blejao sa njima na dočeku? ??? cekaj oni metalci sa doceka su oni?? i da onaj lik koji mi je prisao i pitao me dali sam ja iz svedske i kada sam krenuo da pricam srpski on se zacudio jer mislio da sam skandinavac,i taj lik je iz tih bendova??? Quote
Brynhildr Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Mislim da te je Glad to pitao. A bio je i Rakić i još jedan lik koji nije član benda. Edited January 5, 2010 by Brynhildr Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Mislim da te je Glad to pitao. A bio je i Rakić i još jedan lik koji nije član benda. ehehe ne seri da me to glad pitao.mislim da mi je neko pricao za tog rakica.neznam ali ti likovi su mi delovali kao zesci degeni.ono imas 35 godinu,dugu masnu kosu,oblacis se kao metalac,lozis se nesto blek metal,satana,kurci palci.meni je to sranje.da budem iskren nikada nisam ni cuo te njihove bendove,neznam ni kako zvuce niti imam zelju da ih cujem.razlog zasto pljujem po pomenutim bendovima jeste zato sto mi cela prica tako deluje retardirano i lozacki.vidim po gradu neku decu od 13 sa majcama may result.a i nikada nemogu da oprostim gladu sto je pljuvao po iranskoj tradicionalnoj muzici.ko ih jebe.volim recimo ovo sto vozd radi,to nekako ima neki duh ali ta njihova govna ne zelim ni da cujem.mogu da mi ga duvaju nikad may result uvek mirsada i jarani!! 1 Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 I Bracini Becari, da pridodam bracini becari su zakon i nesmemo da zaboravimo maru i lole Quote
Recommended Posts