Маузер Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Do zadnjeg albuma May Result je imao pagansko/nacionalisticke tekstove. Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 paganizam je kul a i nacionalizam je kul ja nikada nisam ni cuo may result,imam ih negde na disku,neznam ni kako uopste zvuce Quote
oʞɾoƃ Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Do zadnjeg albuma May Result je imao pagansko/nacionalisticke tekstove. Što i jeste najveća smejurija, jer je srpski nacionalizam izgrađen na pravoslavnim temeljima. Edited January 5, 2010 by oʞɾoƃ 1 1 Quote
Маузер Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Da ali to su pesme o slovenskoj naciji. nigde ja nisam ja rekao da se odnosi na jednu drzavu. Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 panslavizam je odlicna stvar i ja sebe smatram panslavistom.ali srbi su nekako posebna sorta slovena,delimicno zbog toga sto imaju odredjen procenat starosedelacke krv.a i dinarski mentalitet je cudo Quote
Маузер Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Da, ali u stihovima se prica o ujedinjenju slovena da bi smo se oslobodili hriscanskih okova. Quote
oʞɾoƃ Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ma kapiram, ali takve ideje možemo pobijati i razvlačiti diskusiju u nedogled. Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Da, ali u stihovima se prica o ujedinjenju slovena da bi smo se oslobodili hriscanskih okova. razumem na sta mislis slusam ja dosta takvih bendova iz rusije.znaci pritom mislim na ovakve stvari http://www.youtube.com/watch?v=JCoaZqJcWnQ http://www.youtube.com/watch?v=OvwHcpI4ops ja mnogo volim slovenski nacionalizam i nacionalizam generalno Quote
Josif Visarionovič Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 paganizam je kul a i nacionalizam je kul ja nikada nisam ni cuo may result,imam ih negde na disku,neznam ni kako uopste zvuce Nista ni ne propustas.Jedan od onih bendova koji samo nabijaju bubanj i reze u mikrofon kao besni pilici. Bez ikakvog smisla i logike. Quote
Josif Visarionovič Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Nema potrebe.Samo sam navratio da pokupim neke linkove posto se to jos jedino ovde redovno azurira 1 Quote
morbid god Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Pa dobro, sto bi se to drugo moglo azurirati na redovnoj bazi? Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Nista ni ne propustas.Jedan od onih bendova koji samo nabijaju bubanj i reze u mikrofon kao besni pilici. Bez ikakvog smisla i logike. nisam cuo bend ali slazem se.oni su sranje Quote
Brynhildr Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Nista ni ne propustas.Jedan od onih bendova koji samo nabijaju bubanj i reze u mikrofon kao besni pilici. Bez ikakvog smisla i logike. Sad ga i ti malo pretera. Ti kao da si slušao samo demo, a mislim da ni on ne zvuči tako. Nisu oni uopšte loši, samo ih ljudi (a i sami sebe) previše uzdižu. Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Sad ga i ti malo pretera. Ti kao da si slušao samo demo, a mislim da ni on ne zvuči tako. Nisu oni uopšte loši, samo ih ljudi (a i sami sebe) previše uzdižu. meni je jedan drugar pre negde godinu dana i par meseci kod sebe na slavi u prolazu pustio 15 sekundi pocetka jedne pesme od may resulta i mogu ti reci da je bilo sranje.na osnovu tih 15 sekundi koje sam cuo sam skontao da je bend sranje i nemam nameru da ih slusam.a kada vidim da se ljudi loze na njih onda tek nemam nameru da ih slusam.sto se ti isti ljudi ne loze na recimo kemala malovcica umesto na may result.zato sto su debili Edited January 5, 2010 by Теша Тешановић 2 Quote
Маузер Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=s8aXbA8-VJM Quote
Теша Тешановић Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=s8aXbA8-VJM ok evo napravio sam izuzetak poslusao pomalo od ove pesme.evo sad sam cuo may result i izgleda da sam bio upravu,ovo ne valja.totalno postujem to sto se tebi to urose svidja,ali ono meni je ovo lose.radije bi slusao ovo http://www.youtube.com/watch?v=fLniLpHuT_8 joj majko,tek tek ti je 16 godina a vec bi se ljubila Edited January 5, 2010 by Теша Тешановић 1 2 Quote
Lunar Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Tesho kenjas mnogo, ako neko opise nekog duga masna prljava kosa, smesno oblacenje ti bi mi prvi pao na pamet. Nemash pravo nikog da kritikujesh. Sam prichash da si "panslavista", a sam si ogrizao u turcizmu i muslimanskom razmisljanju i odevanju. Quote
Fapril ethereal Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 ucinilo mi se da neko pokusava na ovoj temi da Tesu Tesanovica ubedi u nesto.. Quote
morbid god Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Tesho kenjas mnogo, ako neko opise nekog duga masna prljava kosa, smesno oblacenje ti bi mi prvi pao na pamet. Nemash pravo nikog da kritikujesh. Sam prichash da si "panslavista", a sam si ogrizao u turcizmu i muslimanskom razmisljanju i odevanju. Ovo zvuci kao intro za 20% warn + 3 dana zabrane postovanja Quote
Маузер Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Samo mi sada fali da Natasa dodje i sve nas pobanuje zbog spama. Quote
morbid god Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Jos malo,i na black metal forumu ce se banovati zbog ontopic postova. Blizu je taj dan.. Quote
Recommended Posts