MudriPanj Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 nikad bih... nikad bosna... samo Srbija... 1 Quote
Apeiron Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 (edited) U jebemu! Moja greska, ja sam sve nesto mislio da je Banja Luka grad u Bosni, al znao sam uvek da one kucke od geograficarke i istoricarke nisu znale svoj predmet pa su ucenike zajebale rekavsi nam da se taj grad nalazi, zapravo, negde na severo-zapadu BiH. Da, svasta ljudi kazu... Cak kazu i da Kosovo nije Srbija... pa i da jeste... a Banja Luka... je RS... Samo RS... Samo RAW... nikad nazarecanin! Edited March 27, 2009 by Apeiron Quote
ignjastrasni Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 nikad bih... nikad bosna... samo Srbija... glavonja kad ga dajemo po nekom tribjutu tu fates varning???? Da, svasta ljudi kazu... Cak kazu i da Kosovo nije Srbija... pa i da jeste... a Banja Luka... je RS... Samo RS... Samo RAW... nikad nazarecanin! 1 Quote
+Abigail+ Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Da, svasta ljudi kazu... Cak kazu i da Kosovo nije Srbija... pa i da jeste... a Banja Luka... je RS... a RS... entitet u BiH... znam da je ovo yum i da mnogo ocekujem,ali: manite se idiotskih prica i drzite teme. tj. muzike. 1 Quote
Apeiron Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 a RS... entitet u BiH... znam da je ovo yum i da mnogo ocekujem,ali: manite se idiotskih prica i drzite teme. tj. muzike. Ako ti smeta... zaobidjes temu... Jednostavnije je... Kao sto i ja recimo zaobidjem provokacije... po Rock planetu... Quote
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Nema muzike... Čekamo Jovana da se vrati iz kupovine lanaca i čengela... Pa da aplouduje... Quote
ignjastrasni Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 a RS... entitet u BiH... znam da je ovo yum i da mnogo ocekujem,ali: manite se idiotskih prica i drzite teme. tj. muzike. ko je ovaj kreten? Quote
MudriPanj Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 glavonja kad ga dajemo po nekom tribjutu tu fates varning???? ozbiljno? ja sam za. ako si iz ns moze koliko odmah, samo da otresem prasinu sa basa i da se prisjetim pjesama Quote
ignjastrasni Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 ozbiljno? ja sam za. ako si iz ns moze koliko odmah, samo da otresem prasinu sa basa i da se prisjetim pjesama prokletstvo!!!! kakav sad crni NS?????? dolazi u BL pa da udaramo... svirali bi samo aPSoG + jos po neki hit Quote
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Samo Arch era... Nikad komercijala... Quote
MudriPanj Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 nemas bre pojma... keva ti komercijala... Quote
vudun Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Nikad NBG Arena... Uvek Hala Sportova na NBG-u... Quote
Fapril ethereal Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 uvek SOS Market... nikad Delta Siti... Quote
Josif Visarionovič Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 a RS... entitet u BiH... znam da je ovo yum i da mnogo ocekujem,ali: manite se idiotskih prica i drzite teme. tj. muzike. prosto me nekad zabrinjavas kakva sranja nazivas muzikom... Quote
vudun Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 muzika...je miljenica svih muza... ..samo Prorok je miljenik Lucifera... Quote
Apeiron Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 prokletstvo!!!! kakav sad crni NS?????? dolazi u BL pa da udaramo... svirali bi samo aPSoG + jos po neki hit - "Can you get me some coffie, black?" - Can't you see that we're talking, white? Arch era + Parallels/Inside Out/APSoG Quote
Apeiron Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Da jbt... Zaboravih No Exit... I Perfect Symmetry... I Slava Rogatom... Havoheju... I Vozdu... Quote
Grobodan Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Nemoj to sebi više da dozvoliš... Ti albumi se moraju znati otpozadi (kako drugačije)... Slava kopitaru... Uvek podzemni... Reci "ne" nebeskom debilu... Quote
Маузер Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 SLAVA SATANI... SLAVA VOTKI... SLAVA VINJAKI.. I rakij.... SATANA JE U SVIMA NAMA... NAZARFECANIN NA KURAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Quote
morbid god Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Pravda za black metal forum, vazelin za kopitara. Quote
vudun Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Metalne arhive... one uvek... uvek moraju biti obaveštene... otkucajte na tom nečastivom mestu... sledeće projekte... Black SS Vomit... 1389... Goat Ritual... Nan Elmoth... Sahrana... nije mnogo... nemojte biti lenji... sve za Lucifera... Quote
Recommended Posts