Jump to content

Recommended Posts

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

samo nek Jovan više ne pravi obrade...ono što uživo sviraju u onom podrumu...ko da neko prdeka u metalno bure.

Posted

jebo mamu ... ja sam ladno propustio ove kultove jebem ti konja sta li gledam...

mogu vam reci da je sveti jovan je skoro zajebao i gogu sotonu ... do duse goga sotona je obio crkvu 94 i iso sa popovu mantiju po trsteniku e to su vi kultovi deco moja .... jovan mora da poradi na tome ako misli da dostigne tu kultnost...

cak i lice :

bend_08_big.jpg

goga na tronu satanovom :

bend_04_big.jpg

jbg. jednom sotona uvek sotona ... ali morate da dobijete zasluzeno taj naziv u vasem imenu !

Posted

KAKAV KOMBI TO JE KAPITALISTICKO GOVNO SAMO BICIKLO CITO SAM U NOVINE DA JE JEDAN AMER TAMO NEGDE KOD NJIJU USO U DZAMIJU S AUTOMATOM I POBIO NEKE HODZE STO SE MOLU TAMO JADNI NISU STIGLI NI DA SE OBUJU PRE SMRTI

• Upvote 1
Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

jebo mamu ... ja sam ladno propustio ove kultove jebem ti konja sta li gledam...

mogu vam reci da je sveti jovan je skoro zajebao i gogu sotonu ... do duse goga sotona je obio crkvu 94 i iso sa popovu mantiju po trsteniku e to su vi kultovi deco moja .... jovan mora da poradi na tome ako misli da dostigne tu kultnost...

jbg. jednom sotona uvek sotona ... ali morate da dobijete zasluzeno taj naziv u vasem imenu !

Junac,nisu to kultovi,to su narkomani.

Ta pajserćina kad jednog dana u nekoj buvari završi sa nećijom kitom u bulji,to će biti kultnost.

A ionako,pola satanista se loži da je pederluk troo stvar.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

ma lolo veruj mi mora te jednom vodim u ameriku da vidis ti sta je pijenje , ako preteknes onda ce te primimo u klub.

Ćokalija,fala što se nudiš,al bijo sam ja u Amrici već par puta.