Guest Pit Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 samo nek Jovan više ne pravi obrade...ono što uživo sviraju u onom podrumu...ko da neko prdeka u metalno bure. Jel' si cuo kako svira Transilvanian Hunger? Spektakl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Jel' si cuo kako svira Transilvanian Hunger? Spektakl! Svira? Dojmi mi se da veće muzikalnosti ima u Delćinoj Siđi do reke,nego u ovom što on i ovi gilipteri tandrljaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 e peco pusti coveka on tu muziku pravi u jako losim uslovima na losem kompu i nema prikljucak za gitaru nego snima mikrofonom pa to snima u soundforge.nema ni kucane bubnjeve nego se snalazi nekako sa snimanjem.sa obzirom na uslove nije uopste los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Ovo o cemu mi pricamo je video snimak neke probe sa zivim instrumentima gde njegov talenat maximalno dolazi do izrazaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted February 3, 2010 Author Report Share Posted February 3, 2010 Nisam ja talentovan... A nisam ni pedercina... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 ma samo ti cepaj svoj metal vozde!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Nisam ja talentovan... A nisam ni pedercina... Ko ti reko si pederćina? U principu,ako ne nosiš armani,versaće i svilene gaće,ondak jesi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Nisam ja talentovan... A nisam ni pedercina... Za ovo prvo si u pravu, a za ovo drugo ne znam bas, s' obzirom da nikad picke nisi video... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 nemojte da vredjate vozda on pravi bolji blek metal od may resultha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurackurackurac Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Vozde provociraju te jer ti zavide na iskrenosti ! samo kec nikad hrist! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted February 10, 2010 Author Report Share Posted February 10, 2010 Za ovo prvo si u pravu, a za ovo drugo ne znam bas, s' obzirom da nikad picke nisi video... JEBIGA NISMO SVI JEBACI KO I TI... ... ZA TEBE SAM CUO DA SI JEBO SVE ZIVO I MRTVO... KAZU MNOGO GADAN JEBAC... OPASAN... KAZU CUVAJ TE SE OVOG OVAJ JE ZAJEBAT STO POSTO... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 nemojte da vredjate vozda jebacemo vam mater ako to radite!! 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 JEBIGA NISMO SVI JEBACI KO I TI... ... ZA TEBE SAM CUO DA SI JEBO SVE ZIVO I MRTVO... KAZU MNOGO GADAN JEBAC... OPASAN... KAZU CUVAJ TE SE OVOG OVAJ JE ZAJEBAT STO POSTO... Pa, naravno da ne mozes da budes jebac kao ja, ali to ne znaci da treba da umres nevin. Jbg, krivo mi je, jer delujes kao OK lik, iako si katastrofalan muzicar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted February 12, 2010 Author Report Share Posted February 12, 2010 Znaci ko god da je katastora muzicar po tebi je nevin... :-) Jel coek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad_pa Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Pa, naravno da ne mozes da budes jebac kao ja, ali to ne znaci da treba da umres nevin. Jbg, krivo mi je, jer delujes kao OK lik, iako si katastrofalan muzicar. Otkud ti znas da je Jovan nevin? Ja sam cuo da se firca u guzicu pa se ne krsti. Ili se mozda i krsti U ostalom, ako moze Gaahl, sto ne moze i on. Kako rece Dani Filth u vezi Gaahla, to je ''pobeda individualizma u black metalu''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 Eto vidis kako je Nesa pametan... Jebo li ga gal vakog pametnog... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted February 13, 2010 Author Report Share Posted February 13, 2010 KAD BUDES MUZICAR KAO JA JAVI SE... JA SAM OZBILjAN MOMAK... A JOS OZBILjNIJI MUZICAR... 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 da vozd je majstor muzike i mozete da pusite svi koji imate nesto protiv njega 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 KAD BUDES MUZICAR KAO JA JAVI SE... JA SAM OZBILjAN MOMAK... A JOS OZBILjNIJI MUZICAR... Meni je ova slika preslatka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad_pa Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 da vozd je majstor muzike i mozete da pusite svi koji imate nesto protiv njega Ja licno nemam nista protiv vozda. Njegov seksualni zivot je njegova privatna stvar. Ali bi ti kao ultra konzervativni nacional sovinista trebao da budes protiv njega zato sto je pozadinac (buljash). Vidim drzis taj ruski kukasti krst, kad bi oni ludi fasisti iz Rusije znali da po forumima podrzavas one sto igraju za ruzicasti tim, oni bi tebe naguzili i razguzili za sva vremena, samo bejzbol palicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александар Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 KAD BUDES MUZICAR KAO JA JAVI SE... JA SAM OZBILjAN MOMAK... A JOS OZBILjNIJI MUZICAR... Gledajte samo to srećno lice, kako je čvrsto zaglio taj (valjda) kontrabas, svira note iz svoje mladosti kada ga još uvek tamni gospodar nije uzeo pod svoje. Ah, dobra vremena. Inače Jovane, potvrdi mi informaciju da si službeni predstavnik Nacionalnog Stroja za RS? Kako is primio kada su te regrutovali, dali je bilo teško birati između Hitlera i nazaretanskoga kopileta ili si napravio neku obmanu kako bi zadržao obe strane, i kako će to udruživanje uticati na daljnji razvoj situacije u RS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 (edited) Edited February 16, 2010 by Vozd Jovan Pogani 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 slika br. 1 - jel ovo mlaz sperme ide prema tebi? slika br. 2 - istu suknju ima moja baba, samo nema rajfazen bank majicu. kult! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted February 16, 2010 Author Report Share Posted February 16, 2010 slika br. 1 - jel ovo mlaz sperme ide prema tebi? slika br. 2 - istu suknju ima moja baba, samo nema rajfazen bank majicu. kult! 1.Sam sam drko na svoju fotografiju koliko sam seksi... 2.Ovo nije suknja...Vec bremude...malo su posiroke al ko ga jebe... Sta mogu kad imam kurac metar i po... Pa mu treba prostora... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 16, 2010 Report Share Posted February 16, 2010 Ko ti dade pusku, jebem ga ludog. Crna ruza je tad kharala.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts