Jump to content

Prorok

Recommended Posts

Guest Razbijač-NAAĆI

Jel' si cuo kako svira Transilvanian Hunger? Spektakl! :haha::haha::haha:

Svira?

Dojmi mi se da veće muzikalnosti ima u Delćinoj Siđi do reke,nego u ovom što on i ovi gilipteri tandrljaju.

e peco pusti coveka on tu muziku pravi u jako losim uslovima na losem kompu i nema prikljucak za gitaru nego snima mikrofonom pa to snima u soundforge.nema ni kucane bubnjeve nego se snalazi nekako sa snimanjem.sa obzirom na uslove nije uopste los

JEBIGA NISMO SVI JEBACI KO I TI...

...

ZA TEBE SAM CUO DA SI JEBO SVE ZIVO I MRTVO...

KAZU MNOGO GADAN JEBAC...

OPASAN...

KAZU CUVAJ TE SE OVOG OVAJ JE ZAJEBAT STO POSTO...

Pa, naravno da ne mozes da budes jebac kao ja, ali to ne znaci da treba da umres nevin. Jbg, krivo mi je, jer delujes kao OK lik, iako si katastrofalan muzicar.

• Downvote 1

Pa, naravno da ne mozes da budes jebac kao ja, ali to ne znaci da treba da umres nevin. Jbg, krivo mi je, jer delujes kao OK lik, iako si katastrofalan muzicar.

Otkud ti znas da je Jovan nevin? Ja sam cuo da se firca u guzicu pa se ne krsti. Ili se mozda i krsti :) U ostalom, ako moze Gaahl, sto ne moze i on. Kako rece Dani Filth u vezi Gaahla, to je ''pobeda individualizma u black metalu''.

da vozd je majstor muzike i mozete da pusite svi koji imate nesto protiv njega

Ja licno nemam nista protiv vozda. Njegov seksualni zivot je njegova privatna stvar. Ali bi ti kao ultra konzervativni nacional sovinista trebao da budes protiv njega zato sto je pozadinac (buljash). Vidim drzis taj ruski kukasti krst, kad bi oni ludi fasisti iz Rusije znali da po forumima podrzavas one sto igraju za ruzicasti tim, oni bi tebe naguzili i razguzili za sva vremena, samo bejzbol palicama.

bmistkrieg.jpg

KAD BUDES MUZICAR KAO JA JAVI SE...

JA SAM OZBILjAN MOMAK...

A JOS OZBILjNIJI MUZICAR...

Gledajte samo to srećno lice, kako je čvrsto zaglio taj (valjda) kontrabas, svira note iz svoje mladosti kada ga još uvek tamni gospodar nije uzeo pod svoje. Ah, dobra vremena.

Inače Jovane, potvrdi mi informaciju da si službeni predstavnik Nacionalnog Stroja za RS? Kako is primio kada su te regrutovali, dali je bilo teško birati između Hitlera i nazaretanskoga kopileta ili si napravio neku obmanu kako bi zadržao obe strane, i kako će to udruživanje uticati na daljnji razvoj situacije u RS?

slika br. 1 - jel ovo mlaz sperme ide prema tebi?

slika br. 2 - istu suknju ima moja baba, samo nema rajfazen bank majicu. kult!

1.Sam sam drko na svoju fotografiju koliko sam seksi...

2.Ovo nije suknja...Vec bremude...malo su posiroke al ko ga jebe...

Sta mogu kad imam kurac metar i po...

Pa mu treba prostora...

• Upvote 4