Grobodan Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Nema sanse, ja sve vrh albume stavljam tamo. Quote
Mita Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 (edited) ne zaboravite da se parkirate pred crkvenom kapijom! Edited April 28, 2009 by Mita Quote
Lunar Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Zashto bi mislio na Groba, mada postavio je teitanblood(vlajda se tako pishe). http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t=0&start=0 Samo pochnite da listate od pochetka i nacice te sigurno na neki usisivach. Quote
Grobodan Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Sta konkretno fali Teitanbloodu i jos konkretnije usisivacima? Jesam li povredio tvoja nezna osecanja tim albumima? Quote
Mita Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Sta konkretno fali Teitanbloodu i jos konkretnije usisivacima? Jesam li povredio tvoja nezna osecanja tim albumima? avangardna osecanja Grobe Quote
Grobodan Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Ovo je BM forum, nema mesta neznosti niti "previse primitivno" izjavama. Quote
Talvi Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Niti izrazu "usisivach", ovde se i radi o prljavstini. Quote
Grobodan Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 I zene su proterane, imamo samo jednu, ona nam je kao vestica (da bude u duhu). Quote
Lunar Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 (edited) Sta konkretno fali Teitanbloodu i jos konkretnije usisivacima? Jesam li povredio tvoja nezna osecanja tim albumima? Moja nezna osecanja ostaju nepovredjena ali tvoja.... neznam bash. Neznam sto se tolko cimash, prvo si me pitao na sta mislim onda sam ti rekao i onda si upao u trans i josh prichash da su moja osecanja povredjena. Ne volim usisivache i tu se zavrshava pricha a ako sam te uvredio zbog toga izvini nije mi bila namera. A Teitanblood nisam poslushao, ali mislim da si ti rekao da je usisivach pa se nisam potrudio da ga poslusham. Edited April 28, 2009 by Lunar Quote
oʞɾoƃ Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 I Salvation od Funeral Mista je usisivač, pa je svejedno jedan od najboljih bm albuma ikad... Quote
Grobodan Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Moja nezna osecanja ostaju nepovredjena ali tvoja.... neznam bash. Neznam sto se tolko cimash, prvo si me pitao na sta mislim onda sam ti rekao i onda si upao u trans i josh prichash da su moja osecanja povredjena. Ne volim usisivache i tu se zavrshava pricha a ako sam te uvredio zbog toga izvini nije mi bila namera. A Teitanblood nisam poslushao, ali mislim da si ti rekao da je usisivach pa se nisam potrudio da ga poslusham. Opet se primas na moju zajebanciju. Iskuliraj malo, na BM forumu smo, ovde je sve dozvoljeno. Sodomy and lust @Gojko: F.MIST nije usisivac, previse je prefinjen za to. Zna se sta je usisivac metal. Quote
Brynhildr Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 I Salvation od Funeral Mista je usisivač, pa je svejedno jedan od najboljih bm albuma ikad... Nije tebi dobro. Quote
vudun Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Ја сам се синоћ око 11 сати изненада успавао уз Пророк. :) Целу ноћ ми тандрчали звучници уз 'Whispering Breeze (ILDJARN)' а да нисам ни осетио. Замисли, десет сати дубоког сна док те у позадини милује једна те иста песма (било ми укључено сонг рипитинг). Никад лепше нисам спавао ... к'о заклана бебица. Quote
oʞɾoƃ Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Nije tebi dobro. Salvation ima čistu usisivač produkciju. Necromorbusa ni inače ne gotivim, ali Salvationu se može skinuti ocena za jedan samo zbog produkcije. Quote
Brynhildr Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 (edited) Produkcija nije npr. kao na Maranathi, ali nije baš "usisivač". Šta je onda ovo? - http://www.youtube.com/watch?v=JOGkgWSY09E :) Za mene je "usisivač" ona produkcija koja na skali od 1 do 5 dobije 0. Salvation bi prošao sa nekom trojkom. Nemoj da preteruješ. Edited April 29, 2009 by Brynhildr... Quote
Goxy Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 sve vreme ste u zabludi jer nemate vi pojma sta su to 'usisivaci' i o kojoj skupini bendova se govori. Quote
oʞɾoƃ Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 sve vreme ste u zabludi jer nemate vi pojma sta su to 'usisivaci' i o kojoj skupini bendova se govori. Imamo, samo redefinišemo pojam u duhu novih generacija, obožavatelja religioznog black metala Quote
morbid god Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Usisivac je usisivac. Nego, ko dade ovim kultovima takav naziv Quote
Grobodan Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Usisivac je usisivac. Nego, ko dade ovim kultovima takav naziv U recenziji Black Witchery - Upheaval of satanic might, gospodin Bogdan ex-metalac je za war metal upotrebio termin "usisivaci" i tako je uslo to u narod. Zato molim da se ne mesaju pojmovi, zna se sta je usisivac metal - Blasphemy, BW, Archgoat, Conqueror, Revenge, Teitanblood... Quote
Recommended Posts