NatashaBG Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Za ljubitelje blazeg rock-a. Nisu nesto preterano poznati,ja sam ih skoro cula i jako su mi se dopale pesme... Aj ako neko ima misljenje o njima,bilo kakvo,pisite ovde,ocu da vidim ima li ljudi koji su culi za njih... Quote
darkmiss Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 mrzim ovaj bend... kako SMAAAAAARAAAAAAAAA... prava gay muzikica... ne znam, skroz bvz... Quote
NatashaBG Posted March 27, 2009 Author Report Posted March 27, 2009 ti si cula jednu pesmu od njih..tako da cuti Quote
Apeiron Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Super je Cornerstone... malo mozda rip-off Rainbow momenata na poslednjem albumu, ali bar je to uradjeno kako treba. Quote
NatashaBG Posted March 28, 2009 Author Report Posted March 28, 2009 jao hvala bogu nisam jedina :mrgreen: Quote
darkmiss Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 ne, meni je igor prebacio 4-5 pesama i jednu si mi ti pustila al skroz su mi sranje sve! :/ ne znam, mene tooliiiikoooo smara... uzas! Quote
Download_manager Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Šta pričate, kakvo bre sranje. Fenomenalno je. Dugo ih nisam slušao pa me sad ova tema lepo podsetila da pustim nešto od Cornerstone. Quote
NatashaBG Posted March 28, 2009 Author Report Posted March 28, 2009 jovana idi ubi se odmah aaaa kako mi je drago sto sam nasla svoje ljude ovde Quote
darkmiss Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 jovana idi ubi se odmah aaaa kako mi je drago sto sam nasla svoje ljude ovde jao kako je mene blam sto se druzim s tobom! ajde idi tamo i slusaj black metal i budi troo! ajde! Quote
Imrahil Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Arrival mi je dosadan. Ali zato Human Stain i Once Upon Our Yesterdays, sjajni Quote
NatashaBG Posted March 29, 2009 Author Report Posted March 29, 2009 jao kako je mene blam sto se druzim s tobom! ajde idi tamo i slusaj black metal i budi troo! ajde! cuti, bezi odavde sto pre vidis da se ispaljujes Quote
crusader84 Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Arrival mi je dosadan. Ali zato Human Stain i Once Upon Our Yesterdays, sjajni Ja sam se baš zahvaljujući Arrivalu naložio. Odličan bend! Drugačije ne bi ni moglo, s obzirom na to od koje ekipe je sačinjen. Quote
NatashaBG Posted March 29, 2009 Author Report Posted March 29, 2009 Ja sam se baš zahvaljujući Arrivalu naložio. Odličan bend! Drugačije ne bi ni moglo, s obzirom na to od koje ekipe je sačinjen. slazem se i ja sam krenula od Arrival a posle sam skinula diskografiju...svideli su mi se odmah Quote
Темплар Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Dobri su.Imam album Human Stain i dosta me podsećaju na Rainbow. Quote
Recommended Posts