Haos sam ja Posted February 23 Report Posted February 23 Novi album u junu, artwork je prelep A i prvi singl je sasvim dobar: 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted February 27 Report Posted February 27 On 2/23/2024 at 12:32 PM, Haos sam ja said: Novi album u junu, artwork je prelep A i prvi singl je sasvim dobar: Artwork je bas dobar. Singl takodje,bend koji po meni vrednuje svaku paznju. Jedva cekam album da cujem . Quote
Haos sam ja Posted April 19 Report Posted April 19 Lepa je i ova mada vuče malo na zvuk sa Shelter albuma 1 Quote
Haos sam ja Posted June 28 Report Posted June 28 Lep album, prema očekivanjima, letnji. Favoriti Amethyste i L'enfant de la lune, prva polovina je baš dobra, posle malo opadne utisak. Najbolji su u ovome što rade bez ikakve sumnje, mada mi album za sada ipak ide u donji deo njihove diskografije. 1 Quote
Angelystor Posted December 5 Report Posted December 5 Meni solidan smor novi album, ali ipak lepo bilo uživo sinoć u Paradisu. Meni se ponaviše dojme iz diskografije Kodama i Instict, tako da mi tokom pesama sa tih bilo najugodnije. Inače imaju neke saksije i čaplje sad na bini, lepo im ide. Quote
Recommended Posts