:matija Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ovde je glavni problem sto se gomila klinaca, koji nemaju nista pametno da kazu, loze i pisu gluposti, psuju. Slazem se ovim sto je mudripanj napisao. Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 (edited) Ovde je glavni problem sto se gomila klinaca, koji nemaju nista pametno da kazu, loze i pisu gluposti, psuju. Slazem se ovim sto je mudripanj napisao. ako se ovo odnosi na mene, ja se bar trudim da uradim koliko mogu... kad sam ja otvorila ovakvu temu, vecina vas se smejala u fazonu "bas 'alarmantna' situacija..." (sakrasticno) nikog nije bilo briga! sad kad se proculo, svi ste kao mnogo zabrinuti, zalazete se... Edited April 1, 2009 by DarkMiss Quote
Arak Dai Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 odlicno nadam se da ce bitka uroditi plodom! tj MORA DA! razdelite sto vise bude trebalo, jedino sranje je ako se nekako izvrne na politiku a tu si care u pravu - ako do toga doje ode sve dodjavola... javite za link u najavi imam 300 potpisa ) Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 @Nikola - A da probate kao sto smo mi za peticiju za ulicu Milana Mladenovica trazili dva termina na Trgu i vrlo jednostavno dobili te termine? I obavestite ljude, mislim da to moze da bude najkorisnije, posebno sto je lepo vreme, ljudi ce biti napolju, neki petak/subota ili tako nesto ? Mi smo za ta dva dana sakupili mnogo potpisa i ulica ce postojati, tako da... Quote
Ајлин Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 pošto sam samo indirektno pogođena ovim, predlažem da neko od muzičara (direktno pogođenih, jel'te) sastavi tekst. ako vam treba "fresh eye" - pošaljite mi na pp tekst pa ću dati sugestije (ljudi sa kojima sam radila kažu da dajem korisne sugestije ali naravno na vama je poslednji sud o tekstu). kad napravite e-peticiju mogu da je prosledim na jedno 100 mailova. za početak Quote
Baal Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 @Nikola - A da probate kao sto smo mi za peticiju za ulicu Milana Mladenovica trazili dva termina na Trgu i vrlo jednostavno dobili te termine? I obavestite ljude, mislim da to moze da bude najkorisnije, posebno sto je lepo vreme, ljudi ce biti napolju, neki petak/subota ili tako nesto ? Mi smo za ta dva dana sakupili mnogo potpisa i ulica ce postojati, tako da... Probaćemo i to. Samo što hoćemo sve polako da sredimo da ne bismo slučajno napravili grešku u koracima, a i ovo je ozbiljno pitanje pa ne bi trebalo raditi brzopleto. Hvala na sugestiji. pošto sam samo indirektno pogođena ovim, predlažem da neko od muzičara (direktno pogođenih, jel'te) sastavi tekst. ako vam treba "fresh eye" - pošaljite mi na pp tekst pa ću dati sugestije (ljudi sa kojima sam radila kažu da dajem korisne sugestije ali naravno na vama je poslednji sud o tekstu). kad napravite e-peticiju mogu da je prosledim na jedno 100 mailova. za početak Ja sad sastavljam tekst, a večeras idem na promociju Draconic albuma gde će biti puno ljudi iz bendova sa kojima ću usaglasiti tekst, pa javljam onda kakav je dalji tok događaja. Hvala i tebi. Quote
Ајлин Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 lepo se provedite, i nadigni dževu tamo. cilj=skenjati "regulaciju" Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Vidim necija tema pre moje otvorena Moj savet bi bio da na tom okupu ili sta vec dovedemo i nekog pravnika koji ce nam reci sta moze a sta ne da se ne bi zaludjivali unaokolo...Inache za Makedoniju te bas nista ne pitaju ... Quote
MudriPanj Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 natasa miljkovic kaze da je pricala s kolegama na poslu o emisiji i da se to trenutno razmatra, preporucio sam joj da zovne baala ili tako nekog harizmaticnog mladog muzicara u show Quote
Baal Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Izvor? Inače, za koji minut će me uključiti u Darkovu (Theory of Chaos) radio emisiju na Radiju Kikinda, ko može nek posluša, mislim da ima i internet stream u Darkovom potpisu ovde. Quote
Dead Man Walking Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Meni samo jav'te ako bude neko sa yuma na televizoru dumrem od smejanja Quote
Chicken Little 420 Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 ljudi.. emisija je na radiju u kikindi.. to niko (sem nas) ne moze da cuje.. emisija ce sutra biti "reprizirana" na mom online radiju! bicete obavesteni! link u mom potpisu! Quote
archsound Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Meni samo jav'te ako bude neko sa yuma na televizoru dumrem od smejanja Hahaha, nemoj da se smejes, ovo je ozbiljna stvar. Btw. ako mislite da to nesto znaci, znam Baneta Djokica licno pa mogu da mu prenesem neke sugestije itd... Mada ja sa radikalima pricam samo ako moram ali zrtvovacu se za yumetal ako treba! Edited April 2, 2009 by archsound Quote
Chicken Little 420 Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Pozdrav svima! Veceras u 20h OBAVEZNO slusajte reprizu specijalne emisije "Demo Republika", koja je emitovana sinoc na radiju VK iz Kikinde. U njoj cete saznati sve VEOMA BITNE informacije o novonastaloj pobuni za underground. Direktna ukljucenja su uradjena sa Nikolom (COnsecration) i Dusanom (Udruzenje Neestradnih Umetnika).. SAZNAJTE IZ PRVE RUKE KAKO DELOVATI DALJE! MOLIMO SVE BENDOVE/LJUDE KOJI VOLE MUZIKU/MEDIJE/INTERNET PORTALE da ovaj bulletin proslede dalje! P.S. Ko ima facebook neka i tamo prosledi! CELA SRBIJA MOZE PRATITI EMISIJU KLIKOM NA: RADIO THEORY OF CHAOS http://theoryofchaos.listen2myradio.com Quote
zombie eater Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Hahaha, nemoj da se smejes, ovo je ozbiljna stvar. Btw. ako mislite da to nesto znaci, znam Baneta Djokica licno pa mogu da mu prenesem neke sugestije itd... Mada ja sa radikalima pricam samo ako moram ali zrtvovacu se za yumetal ako treba! Prenesi mu "pozdrave" od ekipe! Nego daj zalepite na vrh temu moderatori Quote
behemoth Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 aj aplouduj emisiju za nas koji nismo kuci tad Quote
MudriPanj Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 aj stavi emisiju na radio jos par puta veceras Quote
Chicken Little 420 Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 mogli bi da je ponovimo u 22:30h? bilo je 30 slusalaca, jbg.. Quote
MudriPanj Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 ponovi definitivno. 22:30 malo je 30 slusalaca, kaci to na sve strane da moze da se skine, dobro je da ljudi mogu da cuju izgovorenu rijec Quote
Chicken Little 420 Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 sutra cu je okaciti na rapidshare.. ajde onda.. pustam opet u 22:30, sirite vest! Quote
Baal Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 'ajd, taman i ja da čujem šta sam lupao, kao i šta je Dušan pričao, tek sam sad seo za komp. Quote
MudriPanj Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) inace, onaj lik iz kikinde sto je maloprije bio je pricao za medalju btw. baale - mozes potpuno da ignorises moj pm koji sam napisao dok sam bio pijan sinoc Edited April 2, 2009 by MudriPanj Quote
Chicken Little 420 Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) voditelj? ja nemam facebook, bacite tamo obavestenje za 22:30h.. jbt, kakva je ovo ilegala, osecam se kao da radim za B92, tamo u 90-im.. tako se krece, ne? Edited April 2, 2009 by Theory of Chaos Quote
Recommended Posts