oNe Posted April 7, 2009 Author Report Posted April 7, 2009 odlicno. Sutra se bacam na posao. evo pogledah peticiju - Tamo u polje "Ime i prezime" pretpostavljam ide potpis? a zasto pise pored broja licne karte (opciono)? Dzaba ti potpis ako nemas broj licne karte, tako bi mogao ja da potpisem sam oko 200 potpisa i niko ne bi mogao da proveri. Quote
Baal Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Da, u ime i prezime ide potpis. A što se tiče broja lične karte, puno ljudi neće hteti da napišu broj lične karte, a i gledao sam par peticija, nigde nije napisan broj LK, a i sumnjam da će proveravati svaki potpis i broj lične karte kada odnesem ministru, pričao sam sa jednim drugarom pravnikom i objasnio mu celu situaciju, on mi je rekao da stavim opciono za ličnu kartu, šta znam... Quote
- Trinitus - Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Kakvi qrac ispiti,i ja imam aprilski rok,pa necu ni izaci na to,gledam da sredim taj protest,fakultet neka ceka,zabole me! Neka ceka Ceca ! Superica za peticiju ! Quote
Chicken Little 420 Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 hvala! krecemo sa skupljanjem potpisa! Quote
Stormlord Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Postavljeno u nekoliko lokala u Apatinu! Quote
Atheist Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Nisam nesto pratio temu... pao mi mrak na oci cim sam video naslov ali ova pticija je dobro napisana. Meni dobro zvuci Quote
Господин Граул Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Postovo sam na Bureku, ima slična tema ovoj na Muzika ~Kocerti ~Izvođači , citirao sam onaj BaalBehritov post sa onim silnim linkovima sa peticijom. http://forum.burek.com/novi-zakon-za-muzichare-t431253.html Quote
zombie eater Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ja mislim da je pametnije da uz potpis OBAVEZNO ide i broj licne karte jer je to gotovo neoboriv i realan dokaz o necijoj saglasnosti,ovako mogu da potpisem 1000 ljudi kao sto je vec neko rekao gore.Razmislite malo.Sta vam znace potpisi bez toga?? Nista apsolutno Quote
MudriPanj Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 ja mislim da ne mora pored svakog potpisa biti broj licne, ali mora pored odredjenog broja potpisa. nece sigurno niko bas proveravati to, ali ako bi iko hteo da proveri mogao bi da na svakom listu nasumicno izabere uzorak od 5-6 imena/brojeva i vidi da li je for real. Quote
Господин Граул Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 U suštini , trebalo bi na svakoj strani da bude bar nekoliko potpisa zbog toga. Ja sam ištampao peticiju, ali sam izbrisao onaj deo " (opciono) " . Quote
Chicken Little 420 Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 ne smes da izmenjujes peticiju! Quote
Господин Граул Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 To je deo tabele, jbg.. jel moram da vratim, ono pravne zavrzlame? Quote
Chicken Little 420 Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 ma, salim se.. nego, ipak je bolje da stoji broj LK.. nemoj posle da se ispalimo.. Quote
MudriPanj Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 To je deo tabele, jbg.. jel moram da vratim, ono pravne zavrzlame? ne moras da stampas opet, to je neprimetna razlika Quote
Ајлин Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 a, bravo šta je tvoja procena, koliko imamo vremena za akciju? Quote
Baal Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ljudi, nemojte menjati ništa na peticiji, mora biti univerzalna. Nakon saveta sa više ljudi (a neki su i pravnici) odlučio sam da stavim da je broj lične karte opcija i da nije obavezan, a i bilo ko će da vam kaže da broj lične karte nije bitan u peticiji. Što se tiče vremena... Ja ću za 4-5 dana, ako ne dobijem mail od šefice ministrovog kabineta, ponovo uputiti dopis i pitati za kada će zakazati termin sastanka jer bi to tada trebalo prikupiti potpise. Dakle, peticija je takva kakva je - ne menjati je - dajte ljudima da potpišu, ja od subote krećem sa nošenjem peticija po svirkama/žurkama/najtovima itd. Quote
Mita Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 aj gde sve mogu te peticije u BG-y da se potpisu? aj pre vase svirke u subotu izadji ispred sa tim da se ispotpisujemo bice dosta ljudi taman Quote
MudriPanj Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 aj gde sve mogu te peticije u BG-y da se potpisu? aj pre vase svirke u subotu izadji ispred sa tim da se ispotpisujemo bice dosta ljudi taman pa lepo si istampaj tu peticiju i daj ukucanima da potpisu (ako ih imas) i navataj jos 5-6 ljudi jer i to znaci. Quote
Господин Граул Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 U studiu Chainsaw ima da se potpišu ljudi koji oće. Quote
oNe Posted April 15, 2009 Author Report Posted April 15, 2009 bitka za underground se zavrsila? ??? Gde su postovi na ovoj temi i uopste na forumu posvecenom ovom Protestu? Quote
Chicken Little 420 Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 to sam i ja hteo da napisem. mi smo skupili preko 100 potpisa u kikindi. Quote
Baal Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 (edited) Ne bi trebalo da ljudi postuju na forumima, tj. trebalo bi, ali i da rade nešto konkretno inače. Tačno sam znao da će ovo da se desi, popale se ljudi prva 2-3 dana, organizuju kao proteste i ideje o velikim svirkama - i na kraju ništa od toga. Zato sam rekao da mora da se uspori i da se radi polako, postepeno, svaki dan i da se ne zalećemo. Treba nam minimum 5000 potpisa. E-novine prate priču već jedno vreme, trebalo bi da se nađem sa Peđom da popričamo jer hoće da nastavi da piše priču o tome pa da mu objasnim šta i kako. Dušan (Svilokos) piše priču za Peščanik, videćemo šta će biti od toga. Edited April 15, 2009 by BaalBehrit Quote
Recommended Posts