Jump to content

2009.09.07. *SKC, Beograd* Pro-Pain, Drone, Vengince

Recommended Posts

Posted (edited)
Hahaha, eto im sad prilike kad su ih vec oni iz Adrie ispalili prosle godine. :bigblue:

Kad se samo setim toga... Strasno. :no:

Pro-Pain je svakako svirao prosle godine u Nisu. I support bend se zove Trash Union, ne Thrash. :)

Edited by Theory of Chaos
Posted (edited)
Pro-Pain je svakako svirao prosle godine u Nisu.

Da, bas sam se malo pre setila. Skroz sam bila zaboravila za to.

Edit: Upravo gledam onaj plakat za Adriu (imam sacuvan u kompu) i mogu samo da se nasmejem na to. :)

Strasno.

Al' drago mi je sto Pro-Pain dolaze u SKC. Verujem da ce to biti dobar koncert. :bigblue::da:

Edited by NatashaNS
Posted

Mole se moderatori da u naslovu teme isprave nazive predgrupa, This Is How We Feel i Trash Union.

Nije im losa ova ideja za pretrpodajne cene karte, nadam se da ce uspeti da napune veliku salu skc-a.

Posted

Gledao sam ih sva tri puta devedesetih u SKC, ubijaju, bice ovo odlican koncert!

Steta sto je Sodom par dana kasnije(pa neki nece imati para da idu na oba koncerta) ali ja idem na oba...

• Upvote 1
Posted

Sad gledam nesto topic-e ovde i vidim pise "Thrash Union" umesto "Trash Union" :)

I support bend se zove Trash Union, ne Thrash. :)

Mole se moderatori da u naslovu teme isprave nazive predgrupa, This Is How We Feel i Trash Union.

Valjda se coveku omaklo,s' obzirom na poznatu stvar sa thrash/trash :)

OK,ispravljeno... :muzicar:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Nešto gledam Myspace od Sworn Enemy-ja i vidim da oni celu letnju turneju u USA prže sa Pro-Pain-om.... Ala bi to bila dobra svirka, kad bi i ovde došli s njima....

• 2 weeks later...
Guest Fight For
Posted

:) na zalost ,Sworn Enemy su samo na US turneji sa njima :D eh kako bi voleo da su nastavili i po Evropi!!!

drago mi je da vidim toliko zainteresovanih...

sumnjam da cemo napuniti veliku salu,iz tog razloga smo zakupili malu!!!

ako prodaja karata ukaze na to da treba da se preselimo u veliku salu,lako cemo to reshiti!!!

a vi nam pomozite kupovinom karata u shto skorijem periodu(da bi smo shto pre stekli utisak o mogucnostima)

hvala i vidimo se tamo ;)

FF

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Ovo nemoi da vas sanjaM SE otkaze,ili jebem,bijem i ništa ne vidim di gruvam.samo ću da izuvam.

nemoj vas sanjam ko one nišlije kad su zagovnali.

Guest Fight For
Posted

NAPOKON!!! od sutra karte u prodaji na shanku lIVING ROOM-a a za vikend i u ZR-u i NS-u!!! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...