NatashaNS Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Hahaha, eto im sad prilike kad su ih vec oni iz Adrie ispalili prosle godine. Kad se samo setim toga... Strasno.
Chicken Little 420 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 (edited) Hahaha, eto im sad prilike kad su ih vec oni iz Adrie ispalili prosle godine. Kad se samo setim toga... Strasno. Pro-Pain je svakako svirao prosle godine u Nisu. I support bend se zove Trash Union, ne Thrash. Edited March 31, 2009 by Theory of Chaos
NatashaNS Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 (edited) Pro-Pain je svakako svirao prosle godine u Nisu. Da, bas sam se malo pre setila. Skroz sam bila zaboravila za to. Edit: Upravo gledam onaj plakat za Adriu (imam sacuvan u kompu) i mogu samo da se nasmejem na to. Strasno. Al' drago mi je sto Pro-Pain dolaze u SKC. Verujem da ce to biti dobar koncert. Edited March 31, 2009 by NatashaNS
VoivodBG Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Mole se moderatori da u naslovu teme isprave nazive predgrupa, This Is How We Feel i Trash Union. Nije im losa ova ideja za pretrpodajne cene karte, nadam se da ce uspeti da napune veliku salu skc-a.
Feniks . Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Gledao sam ih sva tri puta devedesetih u SKC, ubijaju, bice ovo odlican koncert! Steta sto je Sodom par dana kasnije(pa neki nece imati para da idu na oba koncerta) ali ja idem na oba... 1
metal.radonja Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 PRO - PAIN ....malo slabija zadnja dva albuma,ali se tata Gary mora gledati i cetvrti put
IberZoknA Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 OPA! Ovo moram da razglasim po KG-u. Bice opako!!!
LazaGNR Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Sad gledam nesto topic-e ovde i vidim pise "Thrash Union" umesto "Trash Union" I support bend se zove Trash Union, ne Thrash. Mole se moderatori da u naslovu teme isprave nazive predgrupa, This Is How We Feel i Trash Union. Valjda se coveku omaklo,s' obzirom na poznatu stvar sa thrash/trash OK,ispravljeno...
VoivodBG Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Nije, ostalo je jedno l viska kod This Is How We Feel-a, umesto njega ubaciti e i onda ce sve biti sjajno bajno.
Diddy Posted April 10, 2009 Author Report Posted April 10, 2009 ja se izvinjavam na greshkama,ko zna shta me je bilo obuzelo tad xD
Slaytanic_sisteR Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 zadnji album- pola pola ali se ide naravno neka bude k'o u Nisu i bice
FutogCORE Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Nešto gledam Myspace od Sworn Enemy-ja i vidim da oni celu letnju turneju u USA prže sa Pro-Pain-om.... Ala bi to bila dobra svirka, kad bi i ovde došli s njima....
Guest Fight For Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 na zalost ,Sworn Enemy su samo na US turneji sa njima eh kako bi voleo da su nastavili i po Evropi!!! drago mi je da vidim toliko zainteresovanih... sumnjam da cemo napuniti veliku salu,iz tog razloga smo zakupili malu!!! ako prodaja karata ukaze na to da treba da se preselimo u veliku salu,lako cemo to reshiti!!! a vi nam pomozite kupovinom karata u shto skorijem periodu(da bi smo shto pre stekli utisak o mogucnostima) hvala i vidimo se tamo FF
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Ovo nemoi da vas sanjaM SE otkaze,ili jebem,bijem i ništa ne vidim di gruvam.samo ću da izuvam. nemoj vas sanjam ko one nišlije kad su zagovnali.
Guest Fight For Posted July 8, 2009 Report Posted July 8, 2009 NAPOKON!!! od sutra karte u prodaji na shanku lIVING ROOM-a a za vikend i u ZR-u i NS-u!!!
Recommended Posts