IH77 Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Support bendovi: http://www.myspace.com/dronemetal http://www.myspace.com/vengince Bilo bi super da ne bude domacih bendova....ako bude koncerta ovde na kraju.
necko Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 ^ kao što sam već rekao, domaća predgrupa će biti Never Lost http://www.myspace.com/neverlostbelgradestreetoldtothenewhardcore
Chicken Little 420 Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 drone? cool, s njima smo svirali u nemackoj, do jaja bend! mada, nisam im slusao drugi album.. valjda ce biti koncerta, evo i plakata turneje, ne znam samo sta ima znaci ono CS u zagradi pored Belgrade..
necko Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 CS je bila dvoslovna skraćenica za Srbiju i Crnu Goru
Vrtoglavica Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 U dve recenice i bez ikakve zelje da se raspravljam o smislu univerzuma i kosmickoj pravdi sa bilo kojim dokonim ideologom: Ovaj koncert je BIO OTKAZAN od strane onoga ko je to organizovao pre nekih mesec dana. Zasto taj neko to nije objavio tamo gde je objavio da se koncert odrzava nije moj problem niti moja briga - sva pitanja o tome postavljate NJIMA A NE MENI. Dalje: Pre nekoliko dana sam posle pregovora sa agencijom dogovorio koncert za koji plakat mozete videti poruku ili dve pre ove. Zasto vam ovo i ovako pisem? Da bi svima bilo jasno zasto ovo NIJE ISTI KONCERT KOJI JE NEKO OBJAVIO PRE PAR MESECI - TAJ KONCERT JE OTKAZAN. Jedina stvar koja se sasvim slucajno poklapa je mesto izvodjenja, tj. desavanja ... Zasto ovo objasnjavam - da bi svi shvatili zasto sa onim kartama koje su kupili za onaj koncert ne mogu uci na ovaj koncert. Mozete ih vratiti tamo gde ste ih i kupili ... posto se ovaj NOVI koncert odrzava u istom prostoru na istom mestu ce se prodavati i nove karte. Jos jedanput - SVA PITANJA O ONIM KARTAMA I ONOM KONCERTU POSTAVLJATE ONIM ORGANIZATORIMA A NE MENI. Izvinjavam se zbog ove kolicine velikih slova, ali mislim da mi je ovako lakse nego da vodim bespredmetne i besmislene rasprave.
Chicken Little 420 Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 (edited) ja imam pitanje. koliko kosta karta za novi pro-pain koncert? Edited August 28, 2009 by Theory of Chaos
Vrtoglavica Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 ja imam pitanje. koliko kosta karta za novi pro-pain koncert? To lave, tigre, ovo-ono ... toliko se nerviram oko tih ubedjivanja da ne stavih bitnu informaciju: Pretprodaja: 1200din Dan: 1400din
metal.radonja Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Bravo majstore !!! Najbitnije je da ce biti koncerta Samo krenite sa plakatima na vreme kako bi sto vise ljudi doslo.
Vrtoglavica Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Bravo majstore !!! Najbitnije je da ce biti koncerta Samo krenite sa plakatima na vreme kako bi sto vise ljudi doslo. Hvala Majstore! ;-) Plakati izašli na ulice juče, bilbord ispred SKC-a se postavlja sutra ili u ponedeljak. Vidimo se ...
hate squad Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Znaci ovog ipak ima? Ima li neko set listu sta sviraju na ovoj turneji?
Feniks . Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Na zalost, prekasno je objavljeno za koncert, ali organizatoru velika podrska i nada da ce koncert uspeti... Moguce da cu naleteti i ja (malo je problem sto idem 10. i na Municipal waste) a Propain sam gledao tri puta u BG, devedesetih...I mogu svima da ih preporucim, ljudi rasturaju uzivo, tuku bez stajanja, odlicna svirka, energija, necete se pokajati!
Burn My Eyes Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 (edited) Ide se!!!!! Edited September 1, 2009 by Burn My Eyes
Chicken Little 420 Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Zlajo majstore, da li bi mogao da mi 'obezbedis' jedan plakat Pro-Pain-a, unapred hvala! Vidimo se!
Slaytanic_sisteR Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Na zalost, prekasno je objavljeno za koncert, ali organizatoru velika podrska i nada da ce koncert uspeti... Moguce da cu naleteti i ja (malo je problem sto idem 10. i na Municipal waste) a Propain sam gledao tri puta u BG, devedesetih...I mogu svima da ih preporucim, ljudi rasturaju uzivo, tuku bez stajanja, odlicna svirka, energija, necete se pokajati! ajde bre idem i ja na municipal bas me zanima koliko ljudi ce biti
Feniks . Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 ajde bre idem i ja na municipal bas me zanima koliko ljudi ce biti Na Municipal sam sigurno...a za Propain, pa poznajuci mene, tesko cu odoleti
Vrtoglavica Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Zlajo majstore, da li bi mogao da mi 'obezbedis' jedan plakat Pro-Pain-a, unapred hvala! Vidimo se! Nadam se da necu zaboraviti ... podseti me ... Z.
Chicken Little 420 Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 naravno, bacicu ti poruku/email par dana pred koncert! thx!
Mr.Hate Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Dosli bismo nas petorica kolima ali nemamo ko da nam kupi ulaznice u pretprodaji da ustedimo makar deo novca koji dajemo za gorivo (5x200=1000 dinara ustede).Jel moze da se rezervise na neki broj telefona da ostavim sve podatke i da posaljem kaparu post netom livingrumu pa da pokupimo karte na dan koncerta po ceni pretprodaje i doplatimo ostatak?Cekacemo odgovor,unapred hvala...
Feniks . Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Dosli bismo nas petorica kolima ali nemamo ko da nam kupi ulaznice u pretprodaji da ustedimo makar deo novca koji dajemo za gorivo (5x200=1000 dinara ustede).Jel moze da se rezervise na neki broj telefona da ostavim sve podatke i da posaljem kaparu post netom livingrumu pa da pokupimo karte na dan koncerta po ceni pretprodaje i doplatimo ostatak?Cekacemo odgovor,unapred hvala... Aj dolazi, pa da i ja dodjem, pa da se zezamo
Mr.Hate Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Aj dolazi, pa da i ja dodjem, pa da se zezamo Verovatno cemo doci,veceras se dogovaramo pa mozemo sutra da se cujemo preko mobilnog ako zvonim ceo dan pa nisam online.Kad vidis sa kim dolazim ima da padnes na dupe. :-))) Kad bi se Dule vrnuo iz Svabije do tada pa da se skupimo ko nekad...
Feniks . Posted September 1, 2009 Report Posted September 1, 2009 Uh, kad se setim kako su przili u BG na ona tri koncerta...ubijaju...
Slaytanic_sisteR Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 ja cuh nesto da je frka za karte,brzo nestaju,nece biti i sl...el tacno? posto cu ja sJutra da kupim
crusader84 Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Ne bi me čudilo da na kraju prebace u veliku salu, u dosta mainstream medija se pominje koncert, ne sećam se da se skoro toliko pisalo o nekom koncertu u SKC-u.
Recommended Posts