Denny Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Sramota sto nema teme. Dakle, Evading Downfall je mesavina svega i svacega. Prvenstveno je tu Death, Hardcore, pa kasnije Metalcore, Poweraske gitarske deonice, itd. Ali je, u isto vreme, sve odlicno uklopljeno u neki njihov jedinstven zvuk. Imaju jedan EP iz 2007. godine sa pet pesama pod nazivom 'Through The Eyes Of A Martyr', koji se moze skinuti ovde. Ako vas mrzi da skidate, pesme mozete poslusati i na njihovoj MySpace stranici. Quote
Chicken Little 420 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 ok bend.. imam ep odavno.. Quote
*Nameless* Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 :) EP je poprilicno star, simbolizira sami pocetak rada i bend danas za 180 stupnjeva drugacije zvuci, nisam htio postavljati temu (dok album ne zavrsimo), no..hvala Eto, ukratko, metalcore/melodic death metal iz Sarajeva. Naravno, ova dva zanra smo u osnovi no ima uticaja od blacka, brutal i technical dm-a, thrasha, powera, proga, neoclassicala, nu-a pa do kojekakvih tehnjaka i stajaznam sta sve ne slusaju.. Nastali nekad prije dvije i nesto godine, uskoro snimili EP, od tada postali drugi bend, odradili gro svirki, zakucali se u top bh. metal scene i eto - upravo radimo na albumu (snimaju se vokali trenutno) i nakon masteringa koji navjerovatnije ide u SAD-u ce valjda i izaci, dakle nekad na ljeto/jesen.. I eto, volimo gay momente slusanja Triviuma, romanticne trenutke skupa i maratonska gledanja Titanica uz koju casicu pjenusavca..Inace smo sasvim normalni decki, kao i svi ostali 1 Quote
Denny Posted March 31, 2009 Author Report Posted March 31, 2009 Neka, morao sam da otvorim temu. Nego, kad ce taj album? I want it.^^ Quote
*Nameless* Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 (edited) Bit ce na ljeto/jesen, dok se sve "ispegla" i to.. Mogu reci da smo svi kolektivno prefakinzadovoljni kako je ispalo zasad. Od vokala pa nadalje..a mislim i da ce ekipa bas odvalit pravo, barem se nadam da ce A i bice koncevi u Srbiji i na ostatku Balkana ove godine.. Edited March 31, 2009 by *Nameless* 1 Quote
Denny Posted March 31, 2009 Author Report Posted March 31, 2009 (edited) Oho, can't wait. Aha, editovao si post. Edited March 31, 2009 by Denny Quote
Rob Swire Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 andreje, oces da ostavim temu ovde ili da je stavim na domacu scenu? mozda je tamo vise ljudi vidi Quote
Chicken Little 420 Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 ma, bolje je ovde.. apeiron ima da je vrati vamo.. Quote
*Nameless* Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Nije li domaca samo za bendove iz Srbije? :? Hvala u svakom slucaju. Svejedno jel ovdje il tamo :-) 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 nije, samo za srpske bendove. ostali idu u podforume gde pripadaju. Quote
Теша Тешановић Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 podforum je za ceo ex yu zato sto tamo ima i ostalih bendova iz ex-yu.ovo yumetal Quote
*Nameless* Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Ak mislis na zvuk - nismo. Melodicno i catchy, al muski i ponosno (bez cleanova i slicnih momenata). Ak mislis na ponasanje - gay smo dabome 1 Quote
Mita Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 (edited) :) bre zvuk mogli bi nesto sa Dekontrolom ili Drakonikom da iskombinujete ovde neku svirkicu Edited April 26, 2009 by Mita Quote
*Nameless* Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 O tom po tom. Bude nest tokom godine, dok zavrsimo album i merch. :-) 1 Quote
Denny Posted April 26, 2009 Author Report Posted April 26, 2009 Kad zavrsite album, opicite jedan Serbian Tour. I navratite u Kikindu, naravno. Quote
*Nameless* Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Eto, potvrdjen jos jedan u nizu datuma. Ovaj put je Zagreb Metalfest veliki Warm Up party, 05.06. @ Boogaloo Jebenica. Ak se ko slucajno nadje tu da zna... Quote
*Nameless* Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 (edited) Dovuce vas Ervin u Ze Ma trebali smo svirat nedavno pa sam FOM-ovce na kraju morao poslat tamo umjesto nas. Nisu ispostovali na vrijeme neke stvari oko organizacije i bili smo primorani otkazat to, jebiga :-) Al bio sam tad s njima u ZE, bila jebenica iznenadjujuce... Edited May 7, 2009 by *Nameless* Quote
F4R15 Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 cuo sam, meni jaran sviro u Blind Godu, Dzida onaj Ja nisam mogo doc, imo tekmu Quote
*Nameless* Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Dada, znam Džidu ajde, bude prilike :-) Quote
*Nameless* Posted May 8, 2009 Report Posted May 8, 2009 Hold your breath mate bude ove godine i bude jeben :-) Quote
Amphitritê Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Stare pesme odvaljuju... jedva čekam da čujem novi album, požurite... Quote
Recommended Posts