Маузер Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Brate volis vinjak? Ako ne donesem rakije, to kupujem i da se vala poderemo kao ljudi. Nisam se ni ja napio od petka. Quote
Grobodan Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Tuki, ako se napiješ ne šalji mi poruke, molim te. Quote
WIZARD OF GORE Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 vinjak? tu hemiju ne bih pio ni u ludilu Quote
Маузер Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 (edited) Cuo sam da si nabavio lazin br! @ Wizard: pametno. Nemoj. Samo sto je lepo kada ga pegliras isti ukus pa ga opet pijem. Onda da sredim za tu rakiju? Edited April 1, 2009 by Grishnackh... Quote
Grobodan Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Istina, hoćeš odmah da me ne smaraš? :) Quote
Feniks . Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Tuki, ako se napiješ ne šalji mi poruke, molim te. Pa kad se napije, raznezi se i ne moze da sakrije svoja osecanja prema tebi...ne budi tako okrutan, uzvrati mu ljubav Quote
WIZARD OF GORE Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 @ Wizard: pametno. Nemoj. Samo sto je lepo kada ga pegliras isti ukus pa ga opet pijem. Onda da sredim za tu rakiju? ne moraš da se mučiš zbog mene najbolje bi bilo kad bi ova okupljanja bila po sistemu: bring your own drink Quote
Маузер Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Pa ne, ja samo zelim da svi budu srecni! Quote
Baal Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 vinjak? tu hemiju ne bih pio ni u ludilu Ako je neko umro od alkohola, umro je od vinjaka. Quote
METAL Man Posted April 1, 2009 Author Report Posted April 1, 2009 Dobro cu razmisliti pre nego prodjem tuda Da me ne gledate sa prezirom jer ne nosim martinke, lance, bodeze na ruci i tako to Pff, pa niko ovde nije tr00 metalac. Vinjak je zakon!! nemoj da kenjate! Quote
Footog Qpoos Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 treba da uvedete i obavezan dreskod na okupljanjima ...vinjak je super,mene nikada glava od njega nije bolela...dok recimo od piva zna da me otkine... Quote
Bokee Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Pff, pa niko ovde nije tr00 metalac. A ok, nekako sam stekao drugaciji utisak Eto mene onda u najkama Svi roze majce Quote
WIZARD OF GORE Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 a što su nike tako ekstravagantne??? ne razumem Quote
Bata Trokrilni Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Pred koncert HammerFall-a i na njemu dolazi u obzir samo HammerFall majica. Quote
WIZARD OF GORE Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 nije bitna boja hemerfol je vazda bio gej Quote
Uruk Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 ^ :) Ok. Ide li neko na consecration/organized chaos? ja planiram da svratim. meni je vrlo vazan kolokvijum 11 u pola sedam uvece, pa necu doci na okupljanje ali cu ici na consecration/hessus attor pa cu vas tamo naci Quote
WIZARD OF GORE Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 ali mi nećemo ići na to gej tandrkanje tako da.....vidimo se nekom drugom prilikom Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ja verovatno idem na conse Quote
Bokee Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 a što su nike tako ekstravagantne??? ne razumem Mislis fensi? Pa nisu, samo kazem. Pred koncert HammerFall-a i na njemu dolazi u obzir samo HammerFall majica. Ja nemam HF majicu. Jel to znaci da ne pripadam? Jel to? Jel to? Quote
Uruk Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 ali mi nećemo ići na to gej tandrkanje tako da.....vidimo se nekom drugom prilikom pa zar neka svirka na koju ja idem moze da bude gej Ja verovatno idem na conse nista onda idem ja sa veronikom na conse, posle mogu da kazem da sam sa sobom na svirku poveo sve devojke koje su dosle na okup Quote
Маузер Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 hahahahahah! A sta te pedercine sviraju. Neki fag rock? Quote
Recommended Posts