Jump to content

Okup: 2009.04.11. *Park SKC* Okupljanje pred Hammerfall

METAL Man

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vidim da josh nije otvorena tema. Sta bi sa Hesus Attorom? Jel nece biti nikakvih problema za njih da predju granicu?

Otvorena je, nego nisu odobrili. Nemaju oni problema sa prelaskom granice, samo srpski bendovi imaju.

nebi ja da 300 dinara za neki consecration nikada,ja mozda navratim na okup malo a u 20.casove tog dana imam u kolarcu koncert grupe renesans ako nekoga ovde zanima prava srpska narodna muzika iz doba renesanse moze sa mnom karta je 200 dinara

Edited by Теша Тешановић

Heh, jesam, u bendu sam, poslušaj na spejsu ove stvari, nije baš standardan "metal". Malo Isisa, Cult of Lune, a već si rekao da voliš ta dva benda u kombinaciji sa nekim narodnjakom, tako da icon_smile.gif

Secam se da je rekao da su mu ta dva benda interesantna kao zagrevanje pred slusanje Halida. :)

Cool bice mnogo dobro, nego sta svira taj organizovani haos, na lastu pishe punk mada mislim da je to za neki drugi bend.

Pizdo,nisi bio prosli put,a otis'o si na In Flames :P

:bigblue:

Haha, konacno da ne pise da je okupljanje povodom istorije. :):)

Ma da,bitno je pijancenje,jebes istoriju :):rockdevil:

ja se odavno nisam napio kao što dolikuje.....

Zato sto si gaaaaaay... :da:

Brate volis vinjak?

Auh,prvi put kad sam se ozder'o u zivotu (davno li to bese :) ) je bilo od vinjaka...

I,posle sam mislio da ga vise nikad necu piti :)

Al zajeb'o sam se :)

Tako da - moze vinjak,moze rakija,daj sta das :pivopije:

Tuki, ako se napiješ ne šalji mi poruke, molim te.

Hahhahahahahahaahahaha,sad sam se setio sta si mi rekao onda ispred SKC-a,hahahahaha :) :) :)

Heh, jesam, u bendu sam, poslušaj na spejsu ove stvari, nije baš standardan "metal". Malo Isisa, Cult of Lune, a već si rekao da voliš ta dva benda u kombinaciji sa nekim narodnjakom, tako da :)

isis?cult of luna?post-metal? onda cu ipak da navratim,izvini ja sam mislio da je neki standardni metal