Zen Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ja cu poneti litar cokoladnog mleka. To ce ti ovi opaki alkosi odmah popiti da se ne pokvari Dolazimo Lazar i ja verovatno takodje s cokoladnim mlekom Quote
death angel Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Na kraju ce se ovo zvati Okup povodom ispijanja chokoladnog mleka (zamislite da je chokoladno mleko u kriglama ) Quote
Маузер Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ja cu da ispijam vinjak. @ Smorock: Sa rumom? Quote
LazaGNR Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Pa u 18h kod ljuljaski? Njah...vreme je OK,nego da se mrdnemo negde blize? Ja cu da ispijam vinjak. Ja cu da ti pravim drustvo u tome @Death angel:ja bih u mojoj krigli ipak pivo Quote
kuruz Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 'Тео сам да дођем на ово, ал' пошто се испречио данашњи дерби, не могу. Много су два геј скупа у 5 дана. :) Quote
death angel Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 ja bih u mojoj krigli ipak pivo Ma i ja, naravno, to sam napisala zbog ovih mlekarosha . Inache nikad ne pijem mleko, uvek se tripujem da ce da se pojavi kajmak Quote
Bata Trokrilni Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Volim čokoladno mleko, ali u subotu je koncert, pa ću ipak piti nešto efektnije. Quote
:matija Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Inache nikad ne pijem mleko, uvek se tripujem da ce da se pojavi kajmak Wtf?! Kajmak je nesto najbolje. Quote
Uruk Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Wtf?! Kajmak je nesto najbolje. jeste ali ne u mleku Quote
:matija Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Pa sta mislis kako se dobija kajmak, osim iz mleka, sve je to kajmak iz mleka. xD Quote
Uruk Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 nemoj da me teras da kupim littar mleka stavim kajmak u njega i nateram te da sve to popijes :) Quote
Bata Trokrilni Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Pa onda se predstavi, da znamo ko dolazi. Quote
Теша Тешановић Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) za mene nema nicega boljeg nego kada odem dole u selo gde je rodjen moj deda i da dok slusam pesme tozovca ispod u hladu starog drveta u dvoristu sedim jeduci sa vrelim domacim hlebom domacim hlebom cvarke,kajmak,sunku i pijem hladno mleko posmatrajuci pasnjake,brda,sumarke i rodna polja sumadije Edited April 9, 2009 by Теша Тешановић Quote
Nisko_Se_Mazim Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Ne dolazim,necu biti u Bg-u pre 15-og a mozda i kasnije Some other time Quote
WIZARD OF GORE Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 ja 99% ne dolazim.....najranije bih mogao doći oko 21h (jerbo imadem neke obaveze) a do tada ima da se raziđete po razno raznim gej koncertima Quote
death angel Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 za mene nema nicega boljeg nego kada odem dole u selo gde je rodjen moj deda i da dok slusam pesme tozovca ispod u hladu starog drveta u dvoristu sedim jeduci sa vrelim domacim hlebom domacim hlebom cvarke,kajmak,sunku i pijem hladno mleko posmatrajuci pasnjake,brda,sumarke i rodna polja sumadije Moze sve to, samo bez mleka. Kad sam jednom bila kod bivshe cimerke na Rudniku, jeli smo sve domace (sve to shto si naveo) i sveze izmuzeno mleko. Jao, majko moja, bedak je odbiti domacine! Pa sam to sasula za 3 sekunde u sebe (da se shto krace muchim), a oni mislili da mi se toliko svidja, pa krenuli da mi dosipaju... Jedva sam ih ubedila da "ne mogu vishe" . Bljak Quote
LazaGNR Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Ova tema il' da se preimenuje u "Sta volite da zderete i pod kojim drvetom" il' da se zatvori... Ajde bre da se nadjemo negde blize radnji? Npr. tamo kod ulaza u letnju bastu SKC-a,gde su one...hm,daske,sta vec Kapiram da ce biti dosta ljudi na tom koncertu koje poznajem,pa da ne moram da biram dal' cu biti,ne znam,sa vama u parku ili sa njima ispred SKC-a By the way,ima 2 varijante kad stizem tamo. Prva je oko/u 6,a druga je oko/u 7. U zavisnosti gde zaglavim veceras Tj. dal cu krenuti iz ZR-a ili odakle vec. Quote
Bata Trokrilni Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 (edited) Pa ja ću biti i u parku i ispred SKC-a. Ulaz je u 20, a za prvi red se sigurno boriti neću (a ipak ću se na kraju naći blizu njega), tako da mogu da blejim i cugam pivce na okupu opušteno. Da nadoknadim što prošli put nisam mogao. Btw, u koliko sati će početi okup? Edited April 10, 2009 by Prince of Darkness Quote
death angel Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Ja bih se, boga mi, borila za prvi red, tako da mi odgovara da bude shto blize... Moze i ispred SKC-a Quote
LazaGNR Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Pa dajte da onda drinkujemo ispred SKC-a Quote
Recommended Posts