Uruk Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 (edited) odlicni su hesusi slusao sam ih jos davno na spejsu kolika je sansa sa ubace blood and thunder cover u repertoar za bg? Edited April 4, 2009 by Uruk Hai
VoivodBG Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Nikakva. Kada sam pricao sa pevacem davne 2007, rekao mi je da zele da se udalje od obrada i da se fokusiraju samo na svoj materijal.
Elessar Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 inace, ko nije upucen, Hesus Attor sviraju Mr. Bungle/Fantomas fazon. odican bend. izdali su Sonic Gastronomy Vol. 1 prosle godine za Moonlee Records za Organized se zna, prog u fazonu Pain Of Salvation, imali su vec dve predobre svirke. Mislim da ce i ova svirka biti PREdobra. Ura za Mr. Bungle i Pain!
:matija Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 should we answeeeeeeeeeeeerrrrr?? Bice odlicna svirka, odlicno ste uklopili bendove.
amy_mccoy Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 (edited) Jedva čekam, ovo još od decembra negde planiram da vidim. Ja sam tebe cekala da idemo na ovakve svirke Baal, druze moj iz kruga dvojke , gde mi je majica, htela sam da je nosim u subotu, a sad ne mogu da budem cool Edited April 8, 2009 by amy_mccoy
Baal Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 U subotu ćemo obaviti robno-novčanu razmenu, a možeš da se presvučeš u Livingroomu, mislim da se niko neće buniti.
amy_mccoy Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Da obucem neopranu majicu??? To je tako... metal. Jos da se skidam pred svima? To je vec... gothic
Lunar Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Baal ce ti oprati majicu dan pred svirku, taman da se osushi do svirke.
Lunar Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Sta ja znam, meni ono presvlacanjeu Livingroomu josh uvek zvuchi kao dobra ideja. XD
Elessar Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Livingroom je striptiz klub? Stvarno dizu standard.
Lunar Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 (edited) Ochekivano dobro. Ovaj Hesus ima tako nenormalnog pevacha, ko neka debela verzija Mike Pattona i Greg Puciatoa . Ali osim toga stvarno kvalitetna svirka dosta im je i energican i interesantan nastup bio. Sto se tiche consa, kao i uvek razvalili su, josh uvek verujem da su oni medju najboljim Srpskim live bendovima. Na Organizovanom haosu nisam bio morao sam da idem kuci. Edited April 12, 2009 by Lunar
Imrahil Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Cuo samo Consecration, Hesus propustio zbog Svedjana u gornjoj sali, Organized Chaos jer sam morao da palim na zadnji bus. Elem, da ne davim, bili ste sjajni
Defunctus Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Odlicno bilo,svaka cast Consima...oduvali su.
markomrki Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Ja sam gledao sve, meni je bilo do jajno, od pocetka do kraja.
Mita Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 e da ja hteo da budem bezobrazan i da udjem za dzabe kad ono samo vidis bleja u living room niko ne svira bas sam se smorio hteo sam da cujem Konce i Org Chaos ali nema veze
мать Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 to su te svirke koje pocinju u pola 12 elem, prvi bend je bio odlican, malo malo pa vidis nekog u vazduhu a ono sto sam cula od konsa je bilo super ali sam morala da odem oko 1 bila sam preumorna
amy_mccoy Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 (edited) Super je bilo Malo je kasno pocelo, pa smo se smrzli ispred, ali nadoknadilo se Momci iz Hesusa su odlicni, vrlo energicna i ziva svirka, pevac ima neverovatan glas, svaka mu cast. Malo mi krivo sto je onaj lik ugruvao ruku, ali ajde, valjda nije strasno Japanska pesma me je odusevila Consi standardno super, iako nisam uopste uspela Baal-a da vidim shmrc Uzela sam majicu napokon Treci bend sam nesto malo cula, isto imaju vrlo energican nastup. U svakom slucaju, super svirka E da, drago mi je sto sam videla gomilu poznatih faca, pa smo evocirali uspomene na stare Cons svirke Edited April 12, 2009 by amy_mccoy
Uruk Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 svaka cast svim bendovima a i publici odlicna je atmosfera bila. hesus su pokidali imali su vise nego odlican prijem kod publike, vidim da su i oni bili bas zadovoljni, na consima je bila prejebena atmosfera. organized chaos su isto bili odlicni ali sam morao paliti dalje pa sam samo na prvie 2-3 pesme ostao. predobra svirka u svakom slucaju, zajebao se gadno svako ko nije otisao
Paklena Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 Slucajno banuh na Organized Chaos - SVE POHVALE!
Recommended Posts